Auta yhteisvastuukeräyksen kautta

Yhteisvastuukeräys on kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa ihmisiä kotimaassa ja ulkomailla. Lipas- ja listakeräys suoritetaan paikallisseurakunnissa helmikuusta huhtikuun loppuun, mutta yhteisvastuukeräystapahtumia järjestetään pitkin vuotta, ja keräykseen voi osallistua läpi vuoden myös pankkisiirrolla. Yhteisvastuutuotteita on seurakunnassa saatavilla mm. diakoniatoimistossa. Vapaaehtoiset kerääjät, joita jatkuvasti tarvitaan lisää, kulkevat ovelta ovelle tuoden samalla viestin kotiseurakunnasta. Yhteisvastuukeräyksen kautta on pystytty auttamaan niitä, joita ei muilla tavoin auteta.

Yhteisvastuukeräys 2020

2.2.2020 alkava vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten vahvasti viestittämän tarpeen turvalliseen aikuiseen, jonka kanssa voi jutella asiasta kuin asiasta. Lisätietoja keräyksestä valtakunnallisilla sivuilla: www.yhteisvastuu.fi

Vapaaehtoiset, tervetuloa mukaan kampanjaan!

Mikä yhteisvastuukeräys? Katso video: https://youtu.be/p-q2rW7T7Vc
 

KERÄYSTAPAHTUMIA
MIKAELINSEURAKUNNASSA 2020

2.2. klo 10 Yhteisvastuun aloitusmessu Mikaelinkirkossa sekä messun jälkeen kirkkolounas YV:n hyväksi Mikaelin seurakuntakodilla.
22.3. klo 14 Yhteisvastuumatinea Suikkilan seurakuntakodilla.

 

 

 

YouTube-video
diakoni (perhekerhot, Yhteisvastuu-keräys)
Mikaelinseurakunta