Auta yhteisvastuukeräyksen kautta

Yhteisvastuukeräys on kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa ihmisiä kotimaassa ja ulkomailla. Lipas- ja listakeräys suoritetaan paikallisseurakunnissa helmikuusta huhtikuun loppuun, mutta yhteisvastuukeräystapahtumia järjestetään pitkin vuotta, ja keräykseen voi osallistua läpi vuoden myös pankkisiirrolla. Yhteisvastuutuotteita on seurakunnassa saatavilla mm. diakoniatoimistossa. Vapaaehtoiset kerääjät, joita jatkuvasti tarvitaan lisää, kulkevat ovelta ovelle tuoden samalla viestin kotiseurakunnasta. Yhteisvastuukeräyksen kautta on pystytty auttamaan niitä, joita ei muilla tavoin auteta.

Yhteisvastuukeräys 2019

Vuonna 2019 yhteisvastuukeräyksellä tuetaan kotimaassa vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua. Ulkomailla autetaan katastrofi- ja hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisi, erityisesti nuoria. Lisätietoja keräyksestä valtakunnallisilla sivuilla: www.yhteisvastuu.fi

Vapaaehtoiset, tervetuloa mukaan kampanjaan!

KERÄYSTAPAHTUMIA
MIKAELINSEURAKUNNASSA 2019

Yhteisvastuukeräyksen avaus su 3.2.2019
klo 10 Mikaelinkirkon messu
klo 11.30 Kirkkolounas Mikaelin seurakuntakodissa

Yhteisvastuukonsertti la 9.2. klo 17 Mikaelinkirkossa, Tomi Metsäketo, Jukka Nykänen, Silvia Koski. Liput 20 € ovelta.

Yhteisvastuukeräys mukana Ohravellitapahtumassa ke 13.3. klo 11-13 Mikaelin seurakuntakodissa

YHTEISVASTUUMATINEA Suikkilan srk-kodissa su 31.3 klo 14. Musiikissa Marko Hakanpää, Aulis Kotaviita ja Jaakko Paakkanen. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu.

 

 

 

YouTube-video
johtava nuorisotyönohjaaja, diakoniatyöntekijä
Mikaelinseurakunta