Varttuneen väen yhteyttä

Varttuneen väen kerhoissa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Kerhot ovat osallistujiensa näköisiä. Jossain tuvassa nautitaan keskusteluista, jossain tykätään pelata pelejä, jonkun tuvan väki neuloo villasukkia diakoniatyön jaettavaksi. Olet lämpimästi tervetullut kaikkien kerhojen toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Valpurin kammari

Varissuon kirkossa (Kousankatu 6) parittomien viikkojen tiistaisin klo 12.00. Ruokailu ja kahvi 3€.

Annantupa

Hannunniitun seurakuntatalossa (Virmuntie 2) parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 11.00. Ruokailu ja kahvi 3€. 

Pikkutupa

Varissuon kirkon alakerrassa (Kousankatu 6, käynti Annikanpolun puolelta) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00. Ruokailu ja kahvi 3€.

Hurtin kerho

Hurttivuoren seurakuntatalolla (os. Punatulkunkatu 1) parillisten viikkojen torstaisin klo 13.00. Kahvitarjoilu.

Jaanin kerho 

Jaanin seurakuntatalon "sokkelossa" (Jaanintie 36) maanantaisin klo 12.00. 

Omaishoitajien päiväkaffet - virkistystä ja vertaistukea

Kutsumme päiväkaffille kaikki omaishoitajat, jotka hoitavat läheistään kotona. Päiväkaffeilla on tarjolla kahvin lisäksi virkistävää yhdessäoloa toisten omaishoitajien kanssa, keskustelua arjen asioista ja hartaushetki.

Tapaamme joka kuukauden toinen maanantai klo 13 Hannunniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2). Syksy alkaa siis 10.9.2018. Olet sydämellisesti tervetullut!

Kortteliklubit

Tule vaihtamaan kuulumisia ja kahvittelemaan alueen muiden asukkaiden kanssa! Kortteliklubit pidetään tiistaisin klo 13-15 Nummella (Hakapellonkatu 8 G) sekä torstaisin klo 13-15 Varissuon kimppakeskuksessa (Katteluksenkatu 5, alakerta) ja Hannunniitussa (Petkeltie 5, kerhohuone).

Vanhustyön diakoni Annamaria Lehto.
Vanhustyön diakoni Annamaria Lehto.
diakoni, vanhustyön projektityöntekijä
Katariinanseurakunta

Annamaria Lehto on Katariinan vanhustyön projektidiakoni. Annamaria tekee kotikäyntejä vanhusten koteihin sekä vastaa ikäihmisten kerhoista, ryhmistä ja leireistä.

Annamariaan voit olla yhteydessä, jos olet yli 65-vuotias ja kaipaat luotettavaa keskustelukumppania. Annamaria voi auttaa myös löytämään juuri sinulle sopivan ryhmän seurakunnan laajasta vanhusten ryhmätoiminnasta. Annamarialle voi soittaa myös silloin, jos olet huolissasi tutun vanhuksen pärjäämisestä.

Annamaria on lämminsydäminen ihminen, jota on siunattu laulun ja soiton lahjoilla. Niissä tapahtumissa, joissa Annamaria on mukana, raikaa usein soitto, laulu ja nauru.