Kunstenniemen leirikeskus

Merenranta, kallioita ja puita aurinkoisessa kesäsäässä.

Kunstenniementie 250, 21130 Poikko

040 341 7750

100

Kunstenniemen leirikeskus sijaitsee Naantalin Rymättylässä. Alueella on järjestetty seurakunnan leirejä jo yli 60 vuoden ajan. Vaatimattomasta alusta, Alinan torpan ympäristössä pidetyistä telttaleireistä, on siirrytty nykyaikaiseen ja laadukkaaseen majoittumiseen.

Majoitus

Luonnonkauniilla tammimetsäalueella on viisi erilaista majoitusrakennusta, joiden petipaikat vaihtelevat 24:stä 37:ään. Majoista voi jokainen löytää mieleisensä – toisissa yövytään erillisissä huoneissa, kun taas toisissa nukutaan kotoisasti siskonpedeillä.

Jokaisessa majassa on tilat yhdessäoloa varten sekä oma rantasauna ja nuotiopaikka. Yhteistä kaikille majoille ovat upeat saaristomaisemat.

» Tutustu tarkemmin majoitustiloihin

Kokoukset

Kunstenniemen leirikeskuksessa on useita erikokokoisia tiloja koulutusten ja kokousten järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on käytössä langaton internetyhteys sekä takka.

» Tutustu tarkemmin koulutustiloihin

Kappeli

Hiljentymistä varten Kunstenniemessä on kaunis kappeli, jossa on tilaa 80 hengelle. Kappelista löytyvät virsikirjat, toimituskirjat, ehtoollisvälineet, albat ja stolat. Kappelissa on sähköpiano. Kesän leireillä kappelin käyttö varataan kabinetissa olevasta varauskirjasta.

Saunat

Jokaisen majoitustilan yhteydessä on oma rantasauna. Kunstenniemessä on mahdollisuus saunoa myös aidossa savusaunassa.

Ruokailutilat

Kunstenniemen kauniiseen ruokasaliin mahtuu kerrallaan n. 100 ruokailijaa. Tila sopii loistavasti erilaisten juhlien järjestämiseen. Ruokasali on pääsääntöisesti käytössä ainoastaan ruokailujen yhteydessä, mutta sen voi varata myös iltatilaisuuksia varten. Tilassa on videotykki ja valkokangas. CD-soitinta ja DVD-laitetta voit kysyä henkilökunnalta.

Luonto ja ulkoilu

Kunstenniemen leirikeskus tarjoaa monenlaista tekemistä kauniissa saaristomaisemissa ja alueen tammimetsissä. Lähde luontopolulle, pulahda mereen uimaan, kokeile melontaa tai lainaa pelivälineitä leirikeskuksen laajasta valikoimasta. Kunstenniemessä on myös näkötorni, josta voi kiikaroida lintuja tai ihailla maisemia hieman laajemmin.

» Tutustu tarkemmin ulkoilumahdollisuuksiin

Aukioloajat ja varaukset

Kunstenniemen leirikeskus on avoinna sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi. tai puhelimitse ma-pe klo 9-15 numerosta 040 341 7117

Vahvista varauksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin tai muun tilaisuuden alkua. Varauksen peruuttaminen on maksutonta, kun teet sen viimeistään 1 kk ennen varauksen alkamista.  

Muut yhteystiedot

  • Kunstenniemen isäntä, puh. 040 341 7577 
  • keittiöpäällikkö, puh. 040 341 7576
  • keittäjät leirin aikana puh. 040 341 7750

Esteettömyys

Tuominiemi ja ruokala ovat esteettömiä. Ruokalan yhteydessä on esteetön wc. Kunstenkarin ja Kunstenpään majoihin pääsee pyörätuolilla, mutta inva-wc on vain Kunstenpään saunalla.

Oiva-raportti

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Kunstenniemen Oiva-raportin voit hakea täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sijainti kartalla

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lähes esteetön tila Lähes esteetön tila
Pysäköinti Pysäköinti
Pysäköintipaikka liikuntaesteisille Pysäköintipaikka liikuntaesteisille
Tilaa vaunuille Tilaa vaunuille
wc wc
Keittiö
Wifi
Videotykki
Valkokangas
Fläppitaulu
Catering/ostopalvelu
Sauna

Tapahtumat