Sinapin leirikeskus

Ulkokuva Sinapin leirikeskuksesta. Valkoiseksi rapattu rakennus kesäisessä maisemassa.

Sinapintie 74, 20960 Turku

040 341 7795

60

Sinapin kurssi- ja leirikeskus sijaitsee Turun Kakskerran saaressa noin 25 km keskustasta, Vapparin rannalla upeassa saaristomaisemassa. Sinapissa on vuonna 2003 valmistunut majoitusrakennus, jossa on 19 kahden hengen majoitushuonetta. Rakennuksessa on myös kappeli, ruokasali, ryhmätyötiloja ja sauna.

Aukioloajat ja varaukset

Sinapin leirikeskus on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi. tai puhelimitse ma-pe klo 9-15 numerosta 040 341 7117

Vahvista varauksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin tai muun tilaisuuden alkua. Varauksen peruuttaminen on maksutonta, kun teet sen viimeistään 1 kk ennen varauksen alkamista.

Muut yhteystiedot

  • Sinapin isäntä, puh. 0400763822
  • keittiöpäällikkö, puh. 040 341 7559
  • keittäjät leirin aikana, puh. 040 341 7795

Majoitus

Sinapin leirikeskuksen päärakennuksessa on 19 kahden hengen huonetta majoittumista varten. Lisävuoteet mukaan luettuna päärakennukseen mahtuu yöpymään yhteensä jopa 56 vierasta. Villa Staffansissa on lisäksi neljä majoitushuonetta, joissa on yhteensä viisi sänkyä.

» Tutustu tarkemmin majoitustiloihin

Kokoukset

Sinapin leirikeskuksessa on erikokoisia tiloja kokousten ja koulutusten järjestämiseen rantamökistä Villa Staffansin 40-paikkaiseen saliin.

» Tutustu tarkemmin koulutustiloihin

Kappeli

Sinapin kappelissa on tilaa 60 hengelle. Alttaritauluna toimii vuodenaikojen mukaan vaihtuva merellinen maisema. Kappelista löytyvät virsikirjat, toimituskirjat, ehtoollisvälineet, albat ja stolat. Kappelissa on sähköpiano ja paikka tuohuksille.

Saunat

Sinapin leirikeskuksessa on kaksi viihtyisää saunaa. Päärakennuksen saunaan mahtuu kerrallaan noin 10–15 saunojaa. Sauna on esteetön, ja löylyhuoneeseen mahtuu samaan aikaan useampikin pyörätuoli. Rantasaunassa on niin ikään tilaa 10–15 saunojalle, ja sieltä voi pulahtaa uimaan ympäri vuoden. Myös rantasauna on esteetön. Rantaan on rakennettu betoninen polku, jota pitkin pyörätuolillakin pääsee vedenrajaan asti.

Ruokailutilat

Päärakennuksessa on 64-paikkainen ruokasali. Leireillä salissa tarjoillaan aamupala, lounas, päiväkahvit ja päivällinen. Iltapala tuodaan keittiöltä alakerran pienryhmätilaan, josta leiriläiset laittavat sen omatoimisesti esille.

Luonto ja ulkoilu

Sinapissa voit pulahtaa uimaan hiekkapohjaisella uimarannalla, keittää nokipannukahvit nuotiopaikalla tai pelata erilaisia pelejä. Alueella on myös lyhyt luontopolku ja päärakennuksen ympärillä kulkee helppokulkuinen ja toiminnallinen kummeliväylä.

» Tutustu tarkemmin ulkoilumahdollisuuksiin

Sinapin vanha päärakennus Villa Staffans on arkkitehti Erik Bryggmanin suunnittelema funkkishuvila ja toimii nykyisin kokoustilana.

Parkkipaikat

Leirikeskuksella on oma pysäköintialue, jonne voi jättää auton. Sinappiin pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Bussipysäkiltä on kävelymatka leirikeskukseen.

Esteettömyys

  • 10 päärakennuksen majoitushuoneista on esteettömiä
  • Induktiosilmukka kappelissa ja ruokasalissa
  • Sekä päärakennuksen sauna että rantasauna ovat esteettömiä

Asiakkaiden lainattavissa on pyörätuoli, rollaattori, suihkutuoleja sekä 5 induktiosauvaa.

Oiva-raportti

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Sinapin Oiva-raportin voit hakea täältä.

Sijainti kartalla

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Hissi Hissi
Huonokuuloiset huomioitu Huonokuuloiset huomioitu
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Kahvila Kahvila
Näkövammaiset huomioitu Näkövammaiset huomioitu
Pysäköinti Pysäköinti
Pysäköintipaikka liikuntaesteisille Pysäköintipaikka liikuntaesteisille
Tilaa vaunuille Tilaa vaunuille
Tilava hissi Tilava hissi
wc wc
Kahviastiasto
Ruokailuastiasto
Keittiö
Pöytiä ja tuoleja
Tuoleja riveissä
Wifi
Tietokone
Videotykki
Valkokangas
Fläppitaulu
Piano/flyygeli
Äänentoistolaite
Kastemalja
Catering/ostopalvelu
Sauna

Tapahtumat

maanantaina 29.7. klo 10.00 - keskiviikkona 31.7. klo 15.00

Sinapintie 74, 20960 Turku

Lomapäivät Sinapissa

Lomapäivät isovanhemmille ja lapsenlapsille sekä muille lomaa kaipaaville Sinapissa