Sinapin leirikeskus

Sinapintie 74, 20960 Turku
040 341 7795

Sinapin leirikeskus

Tulossa leirille Sinappiin?

Katso Sinapin omat sivut

Sinapin kurssi- ja leirikeskus sijaitsee Turun kaupungin alueella, Kakskerran saarella, Vapparin rannalla upeassa saaristomaisemassa. Sinappiin on syksyllä 2003 valmistunut uusi majoitusrakennus, jossa on 19 kahden hengen majoitushuonetta. Rakennuksessa on myös kappeli, ruokala sekä ryhmätyötiloja ja sauna. Sinapin vanha päärakennus on arkkitehti Erik Bryggmanin suunnittelema funkkishuvila ja toimii nykyisin kokoustilana.

Aukioloajat ja varaukset

Sinapin leirikeskus on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata numerosta 040 341 7117 tai sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi.

Hinnasto 2019

Päärakennus

Sinapin leirikeskuksen päärakennus on valmistunut 2003. Rakennus on kaksikerroksinen ja se on suunniteltu liikuntaesteiset huomioiden. Kappelista ja ruokasalista on induktiosilmukka. 

Päärakennuksessa on 18 kahden hengen majoitushuonetta, joissa jokaisessa on wc ja suihku sekä varavuode. Puolet huoneista on invamitoitettuja. Lisäksi löytyy ns. johtajanhuone, jossa on myös kaksi sänkyä ja vieressä leirinjohtajan työhuone.

Saatavana on lisäksi vauvoille omia sänkyjä.

Päärakennukseen voi varavuoteet laskien majoittua maksimissaan 60 henkilöä, varsinaisia sänkyjä on kuitenkin siis 38. 

Villa Staffans

Villa Staffansin on Erik Bryggman suunnitellut 1940-luvulla vuorineuvos Staffansin huvilaksi. Se on historiansa aikana palvellut myös Kakskerran pappilana ja leiritoiminnan alkaessa alueella vuonna 1964 ruokalana. Nykyisin se on museoviraston suojelema ja on entisöity vuonna  2005. Villa Staffansissa on noin 40-paikkainen sali ja kaksi ryhmätyöhuonetta. Talosta löytyy myös neljä majoitushuonetta, joissa on yhteensä viisi sänkyä, näissä voi tarvittaessa ottaa vaikka päiväunet.

Villa Staffansissa on pieni keittiö, joka on asiakkaiden käytössä.

Ruokasali

Päärakennuksessa on 64-paikkainen ruokasali, jossa tarjoillaan leireillä aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen. Päärakennuksesta löytyy myös takkahuone, 50-paikkainen kappeli, olohuone ja ryhmähuone kokoontumistiloiksi sekä sauna. Toinen saunamme löytyy rannasta, sieltä voi pulahtaa uimaan ympäri vuoden.

Parkkipaikat

Leirikeskuksella on oma pysäköintialue, jonne voi jättää auton. Sinappiin pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Bussipysäkiltä on kävelymatka leirikeskukseen.

Kahvila
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 3.5. klo 18.00 -13.00

Sinapintie 74, 20960 Turku