Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 17.3.2021)

 • Nuorisotyönohjaaja, Kaarinan seurakunta (hakuaikaa on jatkettu, viimeinen hakupäivä 22.4.2021)
 • Tiekirkko-opas, Kuusiston kirkko, Kaarinan seurakunta (hakemukset 16.4.2021 mennessä)
 • Diakonian sijaisuuksia 

 

Nuorisotyönohjaaja, Kaarinan seurakunta

Kaarinan seurakunnassa on avoinna nuorisotyönohjaajan virka.

Kaarinan seurakunta on kehyskunnan kasvava seurakunta, jonka jäsenistössä korostuu erityisesti lapsiperheiden ja nuorten osuus. Rippikouluikäluokka on suuri ja seurakunnan isostoiminta laajaa. Nuorisotyötä tehdään modernilla otteella. Työskentelyolosuhteet ovat kunnossa ja seurakunta kuuluu vakavaraiseen Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymään. 

Viran kelpoisuusehdot ovat piispainkokouksen hyväksymä nuorisotyönohjaajan tutkinto. Virassa on 6 kk koeaika. Hakijan edellytetään toimittavan KL:n 6.luvun 33 § säädetyn rikosrekisteriotteen ja valittavan koeaikanaan KL:n 6.luvun 16 § mukaisen selvityksen terveydentilastaan.

Viran erityistarpeiksi seurakuntaneuvosto on määritellyt: monipuoliset ja digi- ja someajan vaatimuksia vastaavat viestintä- ja sisällöntuottamistaidot, kyvyn luontevasti kohdata nuoria näiden omilla ehdoilla, modernit näkemykset ja visiot seurakunnan nuoriso- ja rippikoulutyön toteuttamisesta, halu ja innostus tehdä 2020-luvun rippikoulutyötä, valmius sitoutua työssään seurakunnan strategiassa linjattuihin asioihin.

Lisäksi säestystaito ja muu musiikillinen osaaminen katsotaan eduksi.

Viran palkka määrittyy vaativuusryhmään 502.

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen ville.niittynen@evl.fi , ja toissijaisesti postitse osoitteeseen Kaarinan seurakunta, PL 922, 20101 Turku.

Viran viimeinen hakupäivä on 22.4.2021.

Lisätietoja khra Ville Niittynen (040-3417 196) ja nuorisotyönohjaaja Jens Salama (040-3417 584).
 

 

***

Tiekirkko-opas, Kuusiston kirkko, Kaarinan seurakunta

Kuusiston kirkko palvelee kesällä 2021 ensimmäistä kertaa virallisena Tiekirkkona kotimaan matkailijoita. Kirkon kiehtova historia ulottuu keskiajalle asti, ja kirkko ympäröivine viljelysmaineen on Museoviraston luokittelemaa kulttuuriympäristöä. Kesän ajan kirkon historia herää henkiin. 

Haemme nyt Tiekirkko-oppaita esittelemään Kuusiston kirkkoa ja sen ainutlaatuista tarinaa vierailijoille. Palkkaamme 2 työntekijää 4 viikon työjaksolle. Tiekirkko-oppaan tulee olla täysi-ikäinen.Tiekirkko-oppaan tärkeimmät ominaisuudet ovat into oppia Kuusiston kirkosta sekä taito kohdata ihmisiä palvelualttiilla ja ystävällisellä asenteella.   

Sinustako Tiekirkko-opas? 

 • Olet täyttänyt 18 vuotta   

 • Pystyt työskentelemään joustavasti aikavälillä 28.6.-15.8. 

 • Olet suomen- ja englanninkielen taitoinen 

 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn  

 • Sinulle on luontevaa olla tekemisissä ihmisten kanssa 

 • Omaksut uutta tietoa nopeasti ja olet utelias oppimaan lisää 

 • Kirkko on sinulle mieluisa työympäristö ja edustat ylpeänä Kaarinan seurakuntaa ja Kuusiston kirkkoa 

 • Olet valmis haastattelussa esittelemään kirkon historiaan liittyviä asioita 

Tarjoamme sinulle 

 • Ainutlaatuisen kirkkorakennuksen työpaikaksesi kesäisessä Kuusiston saaressa 

 •  Perehdytyksen tehtäviisi toukokuussa  

 • Työajat arkisin klo 11–16  

 • Palkka 10 euroa/h 

Lähetä avoin hakemuksesi 16.4.2021  mennessä Kaarinan seurakunnan seurakuntasihteeri Maj Röyskölle sähköpostiosoitteeseen maj.roysko@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai seurakuntatoimistoon osoitteeseen Eerikinkatu 3, 20100 Turku. Otsikoi hakemuksesi ”Kuusiston kesätyö”.  

Lisätietoja työpaikasta antaa viestijä Ansku Leppänen, anna-kaisa.leppanen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai puh. 040 341 7191. 

 

***

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi