Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 22.10.2020)

  • Tarvittaessa töihin kutsuttavia lastenohjaajia (haku 30.10.2020 klo 15 mennessä)
  • Diakonian sijaisuuksia 

Tarvittaessa töihin kutsuttavia lastenohjaajia

Tervetuloa asiantuntevaan ja luovaan joukkoomme toteuttamaan laaja-alaista kirkon varhaiskasvatusta!

Työ on keikkaluontoista ja tulet toimimaan tarvittaessa töihin kutsuttavana työvoimana. Työtä tehdään arkisin, pääasiassa klo 8-17 välillä. Työvuorojen pituus ja viikoittainen työaika vaihtelevat tarpeen ja omien työmahdollisuuksiesi pohjalta. Kerrothan hakemuksessasi lisää tilanteestasi ja työmahdollisuuksistasi.

Tarvittaessa kutsuttava lastenohjaaja toimii kristillisessä varhaiskasvatuksessa esimerkiksi perhetoiminnassa, päiväkerhoissa tai iltapäivätoiminnassa. Lastenohjaajan tehtävässä toimivalla on yleensä lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nykyinen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto tai aikaisempi, piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan koulutus.

Tarvittaessa kutsuttavia sijaisuuksia on tarjolla suomen- ja ruotsinkieliseen varhaiskasvatukseen. Tehtävässä tärkeää ovat oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä motivaatio ja taito tuottaa laadukasta ja turvallista palvelua lapsiperheille. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen alalta sekä lastenohjaaja- tai muun kasvatusalan koulutuksen tai meneillään olevat lastenohjaaja- tai muut kasvatusalan opinnot. Katsomme myös eduksesi suoritetun hygieniapassin ja voimassa olevan ensiapukortin.

Kirkon palveluksessa työskenteleminen edellyttää ev.lut. kirkon jäsenyyttä. Tehtävässä toimiaksesi tarvitset myös voimassa olevan rikosrekisteriotteen, jonka tarkastamme työsopimuksen solmimisen yhteydessä.

Palkka: KirVESTESin vaativuusluokan 402/0 mukaan.

Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille osaamisesi ja innostuksesi ja täytä hakemuksesi osoitteessa viipymättä tai viimeistään 30.10. klo 15 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työpaikkaa haetaan 30.10.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta "Hae työpaikkaa".

tai

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Kirjaamo, PL 922, 20101 Turku.
Kuoreen tunnus:
Tarvittaessa kutsuttavan lastenohjaajan haku

Lisätietoja sähköpostitse: katja.vanhatalo@evl.fi.

Hakuilmoitus on julkaistu Oikotie-palvelussa 16.9.2020.

 

***

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi