Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 18.11.2022)

Rippikoulutyöntekijöitä

Tule rippikoulutyöntekijäksi Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseen kasvatustyöhön kesäksi 2023.

Palkkaamme koulujen kesäloman ajaksi kirkon alan opiskelijoita mm. teologian, nuorisotyön, diakonian ja kirkkomusiikin aloilta, sekä myös muita musiikki -ja kasvatustyön alan opiskelijoita.

Tarjoamme mahdollisuuden kohdata nuoria heidän ainutlaatuisessa elämäntilanteessaan. Pääset työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti muiden rippikoulutyöntekijöiden kanssa. Jos kuulut lisäksi vielä ev.lut. kirkkoon, niin voit olla yksi etsimistämme henkilöistä.

Rippikoulutyöntekijän työtehtäviin kuuluu osallistuminen rippikoululeireille (varhaisnuorten leireille) määräaikaisena viranhaltijana. Työt ajoittuvat kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Lähtökohtaisesti yhden työntekijän kohdalla kyseeseen tulee 1-2 kk:n virkamääräys, joka pitää sisällään kahdesta kolmeen rippikoululeiriä (ja/tai varhaisnuorten leiriä).

Lähetä minulle vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi sekä CV.
Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimusten mukainen.

Lisätiedot ja hakemukset viimeistään 16.12.2022 sähköpostitse: marja.linden@evl.fi

tai osoitteeseen
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä/ yhteinen kasvatustyö
Marja Lindén
PL 922, 20101 TURKU

p. 040 3417 284

****
 

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja: diakoniasihteeri Sari Niemelä, puh. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi