Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 12.1.2022)

***

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä vastaa seurakunnallisen työn ohessa toimialueensa noin 230 000 asukkaan hautaustoimipalveluista. Yhtymällä on yhdeksän hautausmaata, joihin tehdään vuosittain noin 1800 hautausta.  Yhtymän hoidossa on noin 19000 hautaa. Koko seutukuntaa palvelevassa krematoriossa tuhkataan vuosittain noin 3000 vainajaa.

Kiinteistö- ja hautaustoimipalveluissa on haettavana 

Hautatoimiston toimistosihteerin virka

Työtehtäviin kuuluvat hautaustoimeen liittyvät ajanvaraukset ja asiakaspalvelun tehtävät: Asiakkainen neuvonta, opastus ja tiedon välittäminen hautausjärjestelyjen hoitamisessa ja hautapaikka-asioissa sekä tarvittavien lupien, raporttien ja hautakirjanpidon hoitaminen ja yhteydenpito yhteistyötahoihin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää parempi suullinen ja kirjallinen taito, joka on osoitettava todistuksella siten kuin kieliasetuksen 2003/481 tai asetuksessa yleisistä kielitutkinnoista säädetään. Viran menestyksellisessä hoidossa apuna on kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja käyttää ja omaksua tarvittavia sähköisiä tietojärjestelmiä.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 403/60 mukaan, jolloin viranhaltijalle maksettava peruspalkka on 2251,79 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää. Seurakuntayhtymässä on käytössä suorituslisäjärjestelmä. 

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Virka on otettava vastaan 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. 

Lisätietoja antaa hautatoimiston hoitaja Maria Wikström, puh. 040 341 7253, mia.wikström@evl.fi

Virkaa haetaan sähköisesti osoitteess www.evl.fi/rekrytointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä viimeistään 13.1.2022. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta kirjallisen hakemuksen voi toimittaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 08.00-14.00) viimeistään 13.1.2022

 

***

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän leirikeskukset sijaitsevat ainutlaatuisissa merimaisemissa ja nyt haemme eri mittaisiin työsuhteisiin

Kokkeja, keittiöapulaisia ja siistijöitä

Olet sitten alan vahva ammattilainen tai tuleva ammattilainen, tee hakemus oheisen linkin kautta: www.evl.fi/rekrytointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hanna.hautajarvi@evl.fi.

Tutustu leirikeskuksiin: Leirikeskukset Turussa ja Kaarinassa - Turun ja Kaarinan seurakunnat

Huomioithan, että kaikkiin leirikeskuksiin ei ole työvuorojen mukaan sopivaa julkista kulkuyhteyttä, joten oma kulkuneuvo katsotaan eduksi. 
 
Tiedustelut: Hanna Hautajärvi puh. 040 341 7560

 

***

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi