Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 12.2.2019)


Kesäoppaita Mikaelinkirkkoon

Mikaelinseurakunta hakee oppaita Mikaelinkirkkoon kesäksi 2019.

  • 3 kesäopasta (18 vuotta täyttäneitä) kuukauden jaksoille. Palkkaus 1 250 €/kk. Hakemukset: matti.hernesaho@evl.fi.
  • 6 nuorta kesäopasta (15–17-vuotiaita) kahden viikon jaksoille, joista 3 kaupungin kesätyösetelillä. Mainitse kesätyösetelistä hakemuksessasi. Palkkaus 500 €/jakso. Hakemukset: arno.heinonen@evl.fi.

Kesäoppaiden työaika on ma–pe klo 11–18. Kirjoita hakemuksesi suoraan sähköpostiin 28.2. mennessä (ei liitetiedostoja). Haastattelut järjestetään maaliskuun lopussa. Valinnoista ilmoitetaan pääsiäisviikolla seurakunnan verkkosivuilla sekä valituksi tulleille henkilökohtaisesti.


Kesätyöntekijöitä hautausmaiden hoitotöihin

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautausmailla työskentelee kesäisin yli 100 kausityöntekijää. Monet heistä ovat kokeneita, kesä toisensa jälkeen palvelukseemme palaavia osaajia. Joukkoomme otetaan vuosittain mukaan myös uusia voimia.

Työ on reipasta ulkotyötä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat viheralueiden hoitotyöt, kuten nurmikoiden leikkuu, kukkien ja pensaidenhoito, kasvien kastelutyöt ja alueiden puhtaanapito.
Muutamia henkilöitä tarvitsemme myös teknisiin ylläpito- ja rakennustöihin, joita ovat esim. hautakivien oikaisu, jäteastioiden pesu- ja muu kunnostus, metalli- ja puurakenteiden maalaustyöt sekä viherrakennustyöt.

Voit olla tutkinnon suorittanut alan ammattilainen, viher- tai hautausmaa-alasta kiinnostunut yleisosaaja tai ulkotöitä etsivä opiskelija. Työaika on ma–to klo 7.00–15.30 ja pe klo 7.00–14.15.

Työhön valittavilta edellytämme:

  • Vähintään 16 vuoden ikää
  • Yhteistyötaitoja
  • Hyvää fyysistä yleiskuntoa
  • Valmiutta työskennellä ulko-olosuhteissa, niin auringon paisteessa kuin sateessakin.

Työsuhteet ovat 2–6 kk:n mittaisia ja ne ajoittuvat huhtikuun lopulta lokakuulle.

Haku kesätöihin alkaa 16.1.2019 ja päättyy 1.3.2019. Hakuajan päätyttyä tehdään valinnat haastatteluun kutsuttavista. Heihin otetaan erikseen yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse maaliskuun 2019 aikana.

Lisätietoja antaa Heidi Auranen, puh. 040 341 7500 tai heidi.auranen@evl.fi.

» Sähköinen hakulomake


Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän leirikeskukset hakevat kesäksi 2019 eri mittaisiin työsuhteisiin

Kokkeja, keittiöapulaisia ja siistijöitä

Tule meille, taitava, ahkera, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä alan ammattilainen tai tuleva ammattilainen. Lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen hakemus 28.2.2019 mennessä osoitteeseen

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Minna Grönroos
PL 922
20101 Turku

tai minna.gronroos@evl.fi.

Kuoreen tai viestikenttään tunnus: kesätyö.

Tutustu leirikeskuksiin ja  ilmoita hakemuksessa ensisijainen kohteesi, johon olet hakemassa (Kunstenniemi, Sinappi, Pyölinranta tai Heinänokka/Harvan saari). Huomioithan, että kaikkiin leirikeskuksiin ei ole työvuorojen mukaan sopivaa julkista kulkuyhteyttä, joten oma kulkuneuvo katsotaan eduksi.

Tiedustelut: Minna Grönroos, puh. 040 341 7576


Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi