Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 25.11.2019)


Kesätyöntekijöitä leirityöhön

Tule kesätyöntekijäksi leirityöhön Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseen kasvatustyöhön kesäksi 2020.

Palkkaamme koulujen kesäloman ajaksi opiskelijoita mm. teologian, kirkon nuorisotyönohjaajan, musiikkikasvatuksen, kasvatustieteen alalta.

Toivomme, että olet kiinnostunut nuorten kohtaamisesta ja leirityöstä. Jos olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön sopeutuva, olet ev.lut. kirkon jäsen, niin voit olla yksi etsimistämme henkilöistä.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu osallistuminen rippikoululeireille (varhaisnuorten leireille) määräaikaisena viranhaltijana. Työt ajoittuvat kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Lähtökohtaisesti yhden kesätyöntekijän kohdalla kyseeseen tulee 1–2 kk:n virkamääräys, joka pitää sisällään kahdesta kolmeen rippikoululeiriä (ja/tai varhaisnuorten leiriä).

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, sekä CV.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimusten mukainen.

Hakemukset viimeistään 13.12.2019 sähköpostitse: marja.linden@evl.fi

tai osoitteeseen

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä/ yhteinen kasvatustyö
Marja Lindén
PL 922, 20101 TURKU

p. 040 3417 284


Turun Katariinanseurakunnassa on haettavana

Nuorisotyönohjaajan määräaikainen (3 vuotta) virkasuhde

Määräaikaiseen virkasuhteeseen haetaan kristillisestä kasvatuksesta innostunutta työntekijää laaja-alaiseen varhaisnuoriso- ja nuorisotyöhön. Määräaikaiseen virkasuhteeseen kuuluu lähetystyön ja kansainvälisen työn tehtäviä noin 20 %.

Odotamme työntekijältä sitoutumista kirkkoon ja sen tunnustukseen. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja ihmissuhdetaitoja. Haemme vastuullista, innovatiivista ja toimeen tarttuvaa työntekijää. Nuorisotyön tiimissä on kolme nuorisotyönohjaajaa ja yksi pappi.

Virkaan sisältyy ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. 

Palkkaus on vaativuusryhmän 502/0 (2 345 €) mukainen (+ työkokemuksen mukaan enintään 15 %:n vuosisidonnainen lisä). Määräaikaiseen virkasuhteeseen valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.lut.kirkon jäsen, joka on suorittanut piispainkokouksen edellyttämän ammattikorkeakoulututkinnon tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty todistus terveydentilastaan sekä Rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Määräaikaisessa virkasuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Määräaikainen virkasuhde (3 vuotta) täytetään 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset liitteineen tulee toimittaa Turun Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvostolle 10.1.2020 osoitteella PL 922, 20101 Turku tai leena.kairavuo@evl.fi.

Tiedusteluihin vastaavat

  • johtava nuorisotyönohjaaja Taru Heikkonen 040 3417 482 ja
  • kirkkoherra Leena Kairavuo 040 3417 216 (ei 28.12. - 5.1.).

Musiikkikasvattajan määräaikainen virka

Turun tuomiokirkkoseurakunnassa on avoinna uusi musiikkikasvattajan määräaikainen virkasuhde ajalle 1.2.–31.12.2020. Virkasuhde perustetaan 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haemme tehtävään aktiivista ja ammattitaitoista muusikkoa vetämään lasten ja nuorten musiikkitoimintaa. Odotamme hakijalta kykyä toimia bändien ja lauluryhmien ohjaajana, innostavaa työotetta ja hyvää hengellisen musiikin tuntemusta.

Musiikkikasvattaja käynnistää, organisoi ja ohjaa musiikkikerhotoimintaa koulutyössä, vastaa musiikkikasvatuksesta ja -tapahtumista lasten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa sekä Taizé-messujen ja Luottamuksen messujen musiikista. Työtehtäviin sisältyy myös leirityötä.

Musiikkikasvattaja kuuluu Kasvatuksen tiimiin, jonka muita jäseniä ovat kaksi pappia, nuorisotyönohjaaja ja osa-aikainen lastenohjaaja. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502:n mukainen (peruspalkka 2 345,76 €). Pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai muu soveltuva AMK-tasoinen tutkinto. Virkasuhteessa sovelletaan 4 kk koeaikaa ja valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote. Tehtävään valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Hakemukset on toimitettava 9.12.2019 klo 23.59 mennessä Kirkko HR-rekrytointipalvelun kautta tai tämän ensisijaisen hakutavan sijasta kirjallisen hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Turun tuomiokirkkoseurakunta PL 922, 20101, Turku viimeistään 9.12.2019 klo 15.45.

Haastattelut kutsutuille järjestetään 8.1.2020.

Lisätietoja antaa

  • tuomiorovasti Heimo Rinne 040 3417 225 heimo.rinne@evl.fi tai
  • seurakuntapastori Jenni Pihajoki 040 3417 609, jenni.pihajoki@evl.fi

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi