Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 14.6.2021)

 

***

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteisen kasvatustyön yksikössä on 28.6.2021 klo 9.00 mennessä haettavana: 

Nuorisosihteerin virka (503/20) 

Etsimme sinua innostunut osaaja, joka loistat persoonallasi verkostoyhteistyössä, koet rippikoulutyön kehittämisen läheiseksi ja sinulla on vahvaa kehittämisosaamista. Olet kotonasi niin rippikoulutyössä kuin sen koordinointitehtävissä ja myös viestintätehtävät sujuvat sinulta luontevasti.  

Tehtävässäsi toimit yhteisen kasvatustyön nuorisotyön tiimissä ja lähimpinä kollegoinasi ovat kolme nuorisosihteeriä.

Nuorisotyön tiimin viranhaltijat ovat aktiivisia toimijoita erilaisten yhteistyötahojen muodostamissa monipuolisissa verkostoissa, ja työtä tehdään tiiviisti seurakuntien kanssa huomioiden seurakuntalaisten tarpeet yhteisen kasvatustyön kehittämisessä. Tiimin kaikki viranhaltijat vastaavat erikseen sovitulla tavalla paikallisseurakuntien nuorisotyöntekijöiden yhteistyötapahtumien ja koulutuksien järjestämisestä.

Keskeinen osa sinun tehtävääsi on vastata yhdessä paikallisseurakuntien kanssa rippikoulutyön kehittämisestä, yhteissuunnittelusta, koordinoinnista ja resursoinnista. Vastaat rippikouluikäluokalle toimitettavasta rippikouluesitteestä ja rippikoulun ilmoittautumisprosessista. Osallistut myös itse vuosittaisen suunnitelman mukaan seurakuntien yhdessä toteuttamiin rippikoululeireihin.

Tehtävässäsi osallistut yhteisen kasvatustyön sisäisen ja ulkoisen viestinnän sisällön suunnitteluun, toimit viestinnän yhteyshenkilönä ja kehität nuorisotyön sometyöskentelyä yhteisten strategisten linjausten pohjalta.

Edellytämme tehtävässä kirkon rippikoulusuunnitelman periaatteiden tuntemista ja kokonaisvaltaista ymmärrystä ja kokemusta tämän päivän rippikoulutyöstä. Tehtävässäsi hyödyt verkosto- ja kehittämisosaamisesta, viestintäkokemuksesta sekä sosiaalisen median asiantuntijuudesta.

Arvostamme hyviä valmiuksia ja kykyä innostaa ympärillään olevia ihmisiä ja valmiutta uuden kokeilemiseen.

Lisätietoja antaa kasvatustyön johtaja Katja Vanhatalo ajalla 15.-21.6.  puh. 040 341 7237, katja.vanhatalo@evl.fi.

Hakulomake ja lisätiedot:
https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/nuorisosihteerin-virka/1466171?utm_source=evl.fi&utm_campaign=ko&utm_medium=job-search&channelId=8Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Virkaa haetaan sähköisellä lomakkeella 28.6. klo 9 mennessä.
 

 

***

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kiinteistöpalveluissa on haettavana 

Suntion virka

Tehtävän kuvaus:
Suntio toimii pääasiallisesti Henrikinkirkon suntiona. Työskentely seurakuntayhtymän muissa kiinteistöissä on myös mahdollista.

Tehtävä sisältää kirkollisten tilaisuuksien järjestämiseen liittyviä suntion ja vahtimestarin töitä sekä siivoustöitä. Suntio laatii myös Henrikinseurakunnan vahtimestareiden työvuorolistat. Hän vastaa tilojen siivouksesta, järjestyksenpidosta ja kiinteistönhoidosta. Tehtävään kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402/0 mukaisesti siten, että peruspalkka on 2.051,15 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää. Seurakuntayhtymässä on käytössä suorituslisäjärjestelmä. 

Kelpoisuusvaatimukset:
Suntion ammattitutkinto tai vastaavasti työkokemuksella hankitut tiedot ja taidot. Käytössämme ovat sähköiset varaus- ja työajanseurantaohjelmat sekä laskutusohjelmat ja sisäisessä viestinnässä käytämme sähköpostia, joten tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Tehtävä on otettava vastaan 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa:
Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Minna Heiskanen, puh. 040 341 7295.

Hakeminen:
Tehtävään haetaan sähköisesti viimeistään 22.6.2021. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta hakemukset voi toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma–pe klo 8.00–15.45). Hakemuksen tulee olla perillä 22.6.2021 klo 15.45 mennessä osoitteessa Eerikinkatu 3, 20100 Turku. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä koostuu kymmenestä seu-ra¬kun¬nas¬ta ja yhtymän yksiköistä. Seurakuntayhtymään kuuluu 147.000 jäsentä ja työntekijöitä on n. 450.

 

***

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi