Meri on Mikaelin maisemaa 

Meri on Mikaelin maisemaa ja olemme satamaseurakunta. Teemme yhteistyötä mm. Turun Merimieskirkon, Rahtarit ry Turun tiimin, Turun Meripelastusyhdistyksen, MEPA:n, Pax Navis -projektin sekä poika- ja meripartio Mikaelin Sinisten kanssa. Lue "Hyvien tuulten satama" - merimieskirkkopiirin historiikki (Uudistettu painos juhlavuonna 2018) 

Kokoonnumme viikottain merimieskirkkopiiriin. Voit löytää paikkasi myös vapaaehtoistehtävistä. Toimintaamme kuuluvat kirkkokahvit, myyjäiset, messupalveluryhmä. Merimieskirkkotyön kirkkopyhää, merisunnuntaita, vietämme syyskuussa ja teemme myös retkiä. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Rovasti Timo Hanttu, timo.hanttu@evl.fi tai 040 3417 391, merimieskirkkopiirin vetäjä Katriina Kivenheimo, p. 040 718 8575. 

Sinulle on paikka merimieskirkkotyössä! 

MERIMIESKIRKKOPIIRI
Merimieskirkkopiiri kokoontuu Mikaelin seurakuntakodissa (Klubi, Puistokatu 13 sisäpiha) torstaisin klo 14.30-16.  Kahvittelua, kanssaihmisyyttä, yhteislaulua ja hartaus, merimieskirkkotyön kuvia ja kuulumisia, toiminnan suunnittelua, vierailijoita eri teemoin ym. Piiriä luotsaavat Katriina Kivenheimo ja rovasti Timo Hanttu. Ryhmä on kaikille ja kaiken ikäisille avoin. Tervetuloa mukaan ja kutsu kaverisikin!
Piirin toiminta jatkuu 12.9. Hyvää kesää!

MERIMIESKIRKKOTYÖN KIRKKOKAHVIT 
Mikaelinkirkon Ruusuhuoneessa su klo 12.15
Kesätauko. Jatkamme syksyllä.

OHRAVELLITAPAHTUMA 9.10.2024
Mikaelin seurakuntakodissa ke 9.10.2024 klo 11-13. Mukana merimieskirkkopiirin lisäksi Turun merimieskirkko, Neulenurkka, Marita Heinonen, yhteisvastuukeräys, lähetystyö, ym.. Velliä kotiin ja paikan päällä nautittavaksi. Kahvit. Arvonnassa jalkahoitopaketti ( 2 €/arpa). Jalkahoitola os. Ukkokodinpolku 2, arvo 74 €). Ohravellilounas 4 €. Kahvi ja pulla 2 €. Velliä kotiin 5 €/litra. Lisäksi Riisi- karjalan- ja perunapiirakoita sekä sämpylöitä ja pullia.

Turun merimieskirkko

Rahtarikuja 2. Rekkaparkin vieressä vastapäätä Teboil-huoltoasemaa.
Avoinna: Ma-to klo 17-21, pe-su suljettu.
Miesten saunaillat tauolla. 
Wanhat merimiehet muistelee joka kk:n viim. ke klo 14-16 

Joululahjatalkoot merimieskirkkopiirissä
Joululahjatalkoot merimieskirkkopiirissä