Merihenkisessä seurassa 

Mikaelinseurakunta on satamaseurakunta. Turun merimieskirkko sijaitsee alueellamme. Teemme yhteistyötä mm. Turun Merimieskirkon, Rahtarit ry Turun tiimin, Turun Meripelastusyhdistyksen, Pax Navis -projektin ja poika- ja meripartio Mikaelin Sinisten kanssa. Lue "Hyvien tuulten satama" - merimieskirkkopiirin historiikki (Uudistettu painos juhlavuonna 2018) 

Kokoonnumme viikottain merimieskirkkopiiriin. Lisäksi toimintaamme kuuluvat myyjäiset, kirkkokahvit, retket ja merimieskirkkotyön kirkkopyhä merisunnuntai. Tervetuloa mukaan merimieskirkkotyön pariin!  Voit löytää paikkasi myös vapaaehtoistehtävistä. Kysele meiltä lisää: pastori Timo Hanttu, timo.hanttu@evl.fi tai 040 3417 391, merimieskirkkopiirin vetäjä Katriina Kivenheimo, p. 040 718 8575. 

Sinulle on paikka merimieskirkkotyössä! 

MERIMIESKIRKKOPIIRI
Merimieskirkkopiiri kokoontuu Mikaelin seurakuntakodissa (Klubi, Puistokatu 13 sisäpiha) torstaisin klo 14.30-16.  Kahvittelua, kanssaihmisyyttä, yhteislaulua ja hartaus, merimieskirkkotyön kuvia ja kuulumisia, toiminnan suunnittelua, vierailijoita eri teemoin ym. Piiriä luotsaavat Katriina Kivenheimo ja Timo Hanttu. Ryhmä on kaikille ja kaiken ikäisille avoin. Tervetuloa! 

8.9. Syyskauden avaus, Katriina Kivenheimo 20 vuotta piirin vetäjänä

MERIMIESKIRKKOTYÖN KIRKKOKAHVIT 
Mikaelinkirkossa kirkkosalin su klo 12.15
4.9. jne

OHRAVELLITAPAHTUMA 19.10.2022
Mikaelin seurakuntakodissa ke 19.10. klo 11-13. Mukana merimieskirkkopiirin lisäksi Turun merimieskirkko, Neulenurkka (entinen Wanhan ajan ompelupiiri), yhteisvastuukeräys, lähetystyö ja Marita Heinonen, ym. Velliä kotiin ja paikan päällä nautittavaksi. Kahvit. Osallistujien kesken arvotaan jalkahoito (Jalkahoitolassa Ukkokodinpolku 2, arvo 55 €)

Turun merimieskirkko

Rahtarikuja 2. Rekkaparkin vieressä vastapäätä Teboil-huoltoasemaa.
Avoinna: Ma-to klo 17-21 (pe-su suljettu)

Miesten saunailta Huom! Kesäaikana Ruissalossa Ykköspirtillä, Ruissalon puistotie 629. Vielä saunotaan ja uidaan kaksi kertaa: Ma 15.8. ja 5.9. klo 18-20.
Wanhat merimiehet muistelee joka kk:n viim. ke klo 14-16 

Joululahjatalkoot merimieskirkkopiirissä
Joululahjatalkoot merimieskirkkopiirissä