Tervetuloa jumalanpalvelukseen, Jumalan kansan juhlaan!

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen ja tärkein kokoontuminen, joka tuo yhteen erilaiset ja kaiken ikäiset seurakuntalaiset kasvamaan uskossa ja saamaan voimaa arkiseen elämään. Messuissa saa lisäksi tulla yhdessä ehtoolliselle.

Jumalanpalveluksia Maarian seurakunnassa

  • Messu Maarian kirkossa (Maunu Tavastinkatu 2) sunnuntaisin klo 10, joka kuun toinen sunnuntai vietetään Maarian messua 
  • Messu Kärsämäen kappelissa (Vahdontie 3) sunnuntaisin klo 11 
  • Lastenkirkko Maarian kirkossa kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 17 
  • Nuortenmessu Maarian kirkossa joka kuukauden toinen perjantai klo 17  
  • Johannesmessu Maarian kirkossa kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 17 (ei kesä-, heinä- ja elokuussa) Lisätietoa Johannesmessusta: www.johannesmessu.com
  • Seurakuntataloilla kiertävä messu joka kuukausi. Tarkat päivämäärät ja kellonajat tapahtumakalenterista.

Keväällä ja syksyllä järjestetään muutamia teemallisia jumalanpalveluksia. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi Karjalaisen kansan messu ja Kansanlaulukirkko.

Poikkeusolojen vaikutukset jumalanpalveluksiin

Maarian kirkossa järjestetään sunnuntaisin 19.7. asti klo 10 konfirmaatiomessu, johon voivat tulla vain konfirmoitavien lähisukulaiset. Näinä pyhinä seurakunta voi ottaa osaa Kärsämäen kappelin messuun klo 11. Sunnuntaista 28.7. alkaen myös Maarian kirkon sunnuntain messut ovat avoinna kaikille.

Sunnuntain jumalanpalvelus striimataan nettiin vielä heinäkuun ajan. Jumalanpalvelusta voi seurata nettipalvelun kautta tästä linkistä. (Klikkaa kohtaa "takaisin" löytääksesi tulevat livelähetykset. Myös vanhoja lähetyksiä voi katsella vielä jonkin aikaa.) Maarian seurakunnan etusivulla kerrotaan messun toimittajat ja virret aina muutamaa päivää ennen lähteystä.

Lastenkirkko, nuortenmessu ja Johannesmessu sekä seurakuntatalojen messut ovat kesätauolla, ne palaavat ohjelmistoon taas syksyllä. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.