Kavereita ja kivaa tekemistä

Tapaat seurakunnan työntekijöitä sekä vanhoja ja uusia kavereita retkillä, leireillä ja erilaisissa harrastekerhoissa, jotka ovat tarkoitettuja pääosin alakoululaisille tytöille ja pojille. Tietoa toiminnasta löydät tapahtumakalenterista. Voit myös käydä koululaisten omalla nettisivulla Tuuks.fi.
 

Koululaisten kerhot 2020 (tauolla koronatilanteen vuoksi)

Koululaisten kerhot ovat kaikille alakouluikäisille avoimia ja maksuttomia. Kerhoihin ei ole ennakkoilmottautumista, mutta ensimmäisellä kerhokerralla paikalle tullaan huoltajan kanssa. Kerhot kokoontuvat viikoittain. Puuhakerhoissa muun muassa askarrellaan, leikitään ja kokkaillaan.

  • Puuhakerho tiistaisin klo. 17.00-19.00 Hirvensalon seurakuntakeskus (tauolla koronatilanteen vuoksi)
  • Puuhakerho tiistaisin klo. 17.00-19.00 Uittamon seurakuntatalo (tauolla koronatilanteen vuoksi)

 

Koululaisten, heidän vanhempiensa sekä opettajien rinnalla kulkemista

 
Seurakunnan työntekijöitä voit tavata myös omalla koulullasi aamunavauksissa tai oppitunneilla. Joskus ohjelmassa saattaa olla jotakin muuta kivaa, jota olemme opettajasi kanssa yhdessä suunnitelleet. Sinä tai kuka tahansa sinulle tärkeä ihminen - isä tai äiti, mummi tai kummi, tai jopa opettaja - voitte rohkeasti ottaa yhteyttä työntekijään elämän kaikenlaisissa iloissa ja suruissa.
 
Enkeleitä tiellesi, toivottavasti tavataan pian!

1.-6. -LUOKKALAISTEN HALTIAKOULU -LEIRI 1.-3.6.2020 KUNSTENNIEMESSÄ

Hinta 35€ (sis. täyshoidon kuljetuksella ja tapaturmavakuutuksen). Ilmoittautumiset 3.5. mennessä https://www.lyyti.in/mrtkesaleiri2020

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja jenni.haltia@evl.fi puh.0403417426

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta

kouluikäiset, partio