Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

Lämpimästi tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan. Kirkon ovet ovat avoinna seurakuntalaisille sunnuntaisin jumalanpalvelusten yhteydessä klo 10 Pyhän Katariinan kirkossa ja klo 12 Varissuon kirkossa. Tervetuloa kirkkoon hiljentymään, viettämään pyhää ja nauttimaan elämän leipää. Sunnuntaina 23.1. klo 12 Varissuon kirkon messun yhteydessä seurakuntapastorimme Paula Heinisuo siunataan virkaansa. Tervetuloa toivottamaan Paulalle siunausta tehtäväänsä.

Lapsiperheille tarkoitetut toiminnot ovat käynnissä viikon varrella normaalisti. Perhekerhot tiistaisin klo 9.30 Jaanissa ja torstaisin klo 9.30 Hannunniitussa sekä Vauvakahvila perjantaisin klo 9.30 Jaanissa kutsuvat perheitä koolle. Varissuon kirkossa on puolestaan Perhekahvila Harakanpesä avoinna ma-to klo 10-14. Tarjolla on hyvää seuraa, vapaata leikkiä, rupattelua sekä tietysti piparikahvit. Sunnuntaina 23.1. klo 15 Etsi ja löydä -lasten kirkkohetken jälkeen on luvassa mukavaa talvista puuhaa, joten kannattaa suunnata silloin kohti Pyhän Katariinan kirkkoa. 

Katso ajantasaiset tiedot tilaisuuksista ja tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Tervetuloa turvallisesti

Noudatamme seurakunnan toiminnassa viranomaismääräyksiä, jotta osallistumisesi olisi turvallista. Tutustu tarkemmin Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin antamiin koronaohjeisiin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Rajoitukset ovat voimassa 30.1.2022 asti.

Huojenna huoliasi

Huojenna huoliasi – puhu papille tai diakoniatyöntekijälle! Voit sopia puhelinkeskusteluajan papin kanssa varaamalla ajan seurakuntasihteeriltä numerosta 040 341 7350 arkisin klo 9-15. Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172

Jos sinulla on mielessäsi aiheita, joiden puolesta toivot rukousta, voit lähettää rukouspyynnön seurakunnan nettilomakkeen kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoin rukouspiiri rukoilee kaikkien lähetettyjen pyyntöjen puolesta.

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Meillä on aktiivinen Facebook-yhteisö, jossa on lähes päivittäin ohjelmaa. Somessa voi virkistyä muun muassa päiväkahvien ja iltavirsien parissa sekä seurata järjestämiämme etätapahtumia. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Tutustu sosiaalisen median kanaviimme.

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

Pyhän Katariinan kirkko talvimaisemassa. Kirkkomaalla lumipeite.
Pyhän Katariinan kirkko talvimaisemassa.