Uskoa, toivoa ja rakkautta jo vuodesta 1309

Katariinanseurakunta on Suomen vanhimpia seurakuntia. Sen juuret ulottuvat ainakin vuoteen 1309 ja seurakunnan nykyisin käytössä oleva nimi vastaa vuoden 1309 asiakirjamainintaa ecclesia sancte Katerine in Nummis eli Pyhän Katariinan seurakunta Nummella.

Katariinanseurakunta on paitsi vanha ja perinteinen myös uudistuva ja elämästä kiinnostunut. Seurakuntamme sijaitsee Itä-Turussa ja siihen kuuluu noin 15000 jäsentä. Seurakunnan alueella asuu noin 27000 ihmistä.

YV-lahjoitusbanneri

Tule mukaan!

Tietoa seurakuntamme toiminnasta saa seurakuntien Lilja-lehdestä.

Jos haluat tilata aina kuukauden alussa ilmestyvän uutiskirjeemme, voit lähettää postia viestintäpappi Annalle, anna.halli(a)evl.fi.

Olemme aktiivisesti läsnä myös sosiaalisessa mediassa.

Facebook-sivumme löytyy nimellä Turun Katariinanseurakunta. Tämän lisäksi meillä on Facebookissa vapaamuotoinen matalan kynnyksen porinaryhmä Katariinan yhteisö. Ryhmä on suljettu, mutta sinne hyväksytään kaikki seurakunnasta kiinnostuneet, joten lähetä rohkeasti liittymispyyntö.

Kuvavälähdyksiä seurakunnan arjesta ja juhlasta tarjoavat Instagram-tilimme @katariinansrk ja @ktrnsrknrso (nuorisotyön kuvia). Harvakseltaan päivittyvän Twitter-tilimme nimi on @katariinansrk.

Katariinanseurakunta Instagramissa @katariinansrk

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku
seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta Henrikinseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta ja Henrikinseurakunta