Tervehdys Katariinanseurakunnasta!

Hyvä seurakunnan väki! Kun vuosi 2020 vaihtuu vuoteen 2021, mielessäni on usein ollut vanha sanonta:

"Katso taaksepäin ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ympärillesi ja rakasta.
Katso ylöspäin ja usko."

Kuinka totta tuo onkaan. Vuosi 2020 on ollut aivan poikkeuksellinen, mutta taaksepäin voi silti katsoa kiitollisin mielin. Olemme selviytyneet monista asioista yhdessä, oppineet pakon edessä paljon uutta ja osoittaneet suurta kärsivällisyyttä ja joustavuutta vaihtuvia rajoituksia noudattaessamme.

Kiitän lämpimästi kaikkia seurakuntalaisia, seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä, vapaaehtoisia, someseuraajia ja yhteistyökumppaneita vuoden 2020 matkasta. Vuosi 2020 jää historiaan myös toisista ihmisistä huolehtimisen, myötätunnon ja jakamisen vuotena. 

Vuoteen 2021 suhtaudun toiveikkaasti. Vielä jonain päivänä korona on voitettu ja se päivä on joka hetki lähempänä. Luottamus kasvaa siellä, missä muistamme, että hyvä Jumala kulkee kanssamme kaikenlaisissa vaiheissa. Rikkaudessa ja köyhyydessä, huolessa ja huojennuksessa, ilossa ja surussa, onnessa ja kärsimyksessä.

Vuosi 2020 on osoittanut meille kaikille, kuinka tärkeä asia yhteys toisiin ihmisiin on. Moni potee toisen ihmisen läheisyyden, kosketuksen ja yhdessä olemisen ikävää. Siksi on tärkeää katsoa koko ajan ympärilleen ja rakastaa. Kysyä kuulumisia, tarjota apua, pitää yhteyttä, luoda ympärilleen toivoa ja lämpöä.

Toivotan teille kaikille Jumalan siunaamaa vuotta 2021!

Leena Kairavuo, kirkkoherra

Katariinanseurakunta - Uskoa, toivoa ja rakkautta jo vuodesta 1309
 

 

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa seuraamaan!

Katariinan arvot: inhimillisyys, hengellisyys, rohkeus, vieraanvaraisuus

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

YouTube-video