Seurakunta tarjoaa touhuamista myös koululaisille


Tule mukaan kevään 2021 kerhoihin, tapahtumiin ja leireille! 


Huom! Koronatilanteen vuoksi emme voi vielä käynnistää osaa toiminnoista (maininta tekstin yhteydessä).


Pikkupiikki eli 3.-6. lk. avoimet ovet tiistaisin klo 12.15-15.15 kirkon alakerrassa.

  • pelailua
  • hartaus
  • mahdollisuus tehdä läksyjä
  • mukavaa yhdessäoloa jne.

Voit tulla ja lähteä miten sinulle sopii. Maksuton, ei ilmoittautumista. PERUTTU TOISTAISEKSI!

Puuhakerho 6-9 -vuotiaille sunnuntaisin klo 12.30-14 kirkon alakerrassa. Lapsen pitää olla vähintään eskarissa.

  • askartelua
  • pelailua
  • leikkejä sisällä ja ulkona ym.

Kerhoa ohjaavat Vilma ja Saga. Maksuton, ilmoittautumiset https://www.lyyti.in/hepuuhakerhokevat2021

Lapsikuoro Satakieli 6-12 -vuotiaille torstaisin klo 17.15-18 kirkon yläkerrassa. Mukaan pääsevät kaikki laulamisesta kiinnostuneet (vaikkei olisikaan ollut vielä aiemmin mukana). Kuoro esiintyy perhemessuissa ja seurakunnan erilaisissa lapsi- ja perhetapahtumissa. Lisätietoja kanttori Hanna Pelkonen p. 0403417592, hanna.pelkonen@evl.fi PERUTTU TOISTAISEKSI!

Minecraft-kerho 4.-7. -luokkalaisille kolmena keskiviikkona (3.2., 10.2. ja 17.2.) klo 17-20 kirkon alakerrassa. Tarvitset oman läppärin. Pelin uusin versio tulee olla ladattuna koneelle ennen kerhon alkua. Pelailun välissä on tarjolla pientä välipalaa. Kerhoa vetävät aikuiset kerhonohjaajat Atte ja Roope. Maksuton, ilmoittautumiset 31.1. mennessä https://www.lyyti.in/minecraftkerhokevat2021


Perheiden pizzailta to 20.5. klo 17.30-19.30 kirkon yläkerrassa. Maksuton. Ilmoittautumiset 7.5. mennessä sähköpostitse lilli.jussila@evl.fi (osallistujien nimet, lasten iät, mahdolliset ruoka-allergiat/erityisruokavaliot ja huoltajan yhteystiedot). Tapahtuma on edellisillä kerroilla ollut hyvin suosittu eikä kaikki halukkaat ole mahtuneet mukaan. Etusijalla ovat tällä kerralla ne, jotka eivät ole olleet aiemmin/viime syksynä. Ilmoitan viimeistään 11.5. pääsittekö mukaan vai ette.


Sähköpostilista: Voit myös liittyä sähköpostilistallemme lähettämällä osoitteesi nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilalle (lilli.jussila@evl.fi) ja saat ajantasaista tietoa koululaisille suunnatusta toiminnastamme.


TOIMIPAIKKA: Henrikinkirkko: Peltolantie 2, 20720 Turku


Kaikki toiminnat ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista ellei toisin mainita.

Koronavirus: 
Tavoitteenamme on varmistaa kaikille turvallinen harrastaminen. Toiminnassamme huolehdimme hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä. Huomioithan myös muiden ihmisten turvallisuuden, etkä tule toimintaamme mikäli olet sairas tai perheenjäsenelläsi on koronavirukseen viittaavia oireita (yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä). 4. luokkalaisten ja sitä vanhempien lasten, nuorten ja aikuisten tulee käyttää maskia sisätiloissa (jollei ole omaa, niin meiltä saa).
Koronavirustilanteen vuoksi toiminnassa tartuntojen leviäminen on mahdollista, mikäli osallistuja tai henkilökuntaan kuuluva kantaa virusta. Mahdollisesti ilmenevän koronatapauksen takia kaikki osallistujat saatetaan asettaa 14 vuorokauden kotikaranteeniin. Toimintaan osallistutaan siis oman harkinnan mukaan, koska toimenpiteistämme huolimatta emme voi taata, ettei virus leviäisi. Mikäli lapsella todetaan 14 vrk kuluessa COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava seurakunnan työntekijälle. Todetusta tapauksesta ilmoitetaan kirkkoherralle, ja muutoinkin toimitaan seurakunnan kriisiviestinnän ohjeistuksen mukaisesti.


Lämpimästi tervetuloa toimintaamme!


Lisätietoja
nuorisotyöohjaaja
Lilli Jussila 
p. 040 3417380
lilli.jussila@evl.fi

 

Nuoria tiiviissä piirissä. Kuvituskuva.
Leiriltä

Ota yhteyttä