Seurakunta tarjoaa touhuamista myös koululaisille

Koululaisille on tarjolla monenlaista toimintaa Henrikinseurakunnassa.

Alasivuilta voi käydä lukemassa kerhoista, kursseista, kuoroista, leireistä ja erilaisista tapahtumista. Lähes kaikki toiminta on maksutonta. Ainoastaan leireistä perimme maksun, joka kattaa täyshoidon kuljetuksella ja tapaturmavakuutuksen. Osaan toiminnasta pitää ilmoittautua etukäteen.

Sähköpostilista: Voit myös liittyä sähköpostilistallemme lähettämällä osoitteesi nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilalle (lilli.jussila@evl.fi) ja saat ajantasaista (ennakko)tietoa koululaisille suunnatusta toiminnastamme.

Lisätietoja toiminnasta saa nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilalta (yhteystiedot alla) ellei toisin mainita.

TOIMIPAIKKA: Henrikinkirkko: Peltolantie 2, 20720 Turku

Koronavirus:

Tavoitteenamme on varmistaa kaikille turvallinen harrastaminen. Toiminnassamme huolehdimme hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä. Huomioithan myös muiden ihmisten turvallisuuden, etkä tule toimintaamme mikäli olet sairas tai perheenjäsenelläsi on koronavirukseen viittaavia oireita (yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä).  Lasten, nuorten ja aikuisten tulee käyttää maksia sisätiloissa (jollei ole omaa, niin meiltä saa).


Lämpimästi tervetuloa toimintaamme!

Lisätietoja
nuorisotyöohjaaja
Lilli Jussila 
p. 040 3417 380
lilli.jussila@evl.fi

 

Ota yhteyttä