Seurakunta tarjoaa touhuamista myös koululaisille. Tule mukaan syksyn 2020 kerhoihin, tapahtumiin ja leireille.

6-9 -vuotiaiden (lapsen pitää olla vähintään eskarissa) puuhakerho su 6.9. alkaen klo 12.30-14 kirkon alakerrassa. Askartelua, pelailua, leikkejä sisällä ja ulkona ym. Kerhoa ohjaavat Vilma ja Saga. Maksuton, ilmoittautumiset https://www.lyyti.in/hepuuhakerhosyksy2020

Pikkupiikki eli 3.-6.-lk. avoimet ovet ti 8.9. alkaen klo 12.30-15.15 kirkon alakerrassa. Pelailua, hartaus, mahdollisuus tehdä läksyjä, mukavaa yhdessäoloa jne. Voit tulla ja lähteä miten sinulle sopii. Parittomilla viikoilla mahdollisuus kokkailla/leipoa. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Yö kirkossa – tapahtuma 5.-6. -luokkalaisille 26.-27.9. Turun Mikaelinkirkossa. Aloitetaan la klo 18 ja kotiin pääsee su klo 9. Luvassa mm. kädentaitoja, taskulamppupiilo, kkorista, musyöikkia sekä tutustumista Mikaelinkirkon saloihin! Omat iltapalat mukaan (kirkossa ei ole mahdollista säilyttää kylmätavaroita), aamupalan saat seurakuntien puolesta. Maksuton, ilm. 20.9. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/Yo_kirkossa_Mikaelin_kirkko_7973

Isien ja lasten pizzailta to 8.10. klo 17.30-19.30 kirkon yläkerran Ruususalissa. Maksuton. Ilmoittautumiset 27.9. mennessä sähköpostitse nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilalle, lilli.jussila@evl.fi Ilmoittautumista varten tarvitsen seuraavat tiedot: Isän ja lasten nimet, lasten iät, mahdolliset ruoka-allergiat/erityisruokavaliot ja isän yhteystiedot. Tapahtuma on edellisillä kerroilla ollut hyvin suosittu eikä kaikki halukkaat ole mahtuneet mukaan. Etusijalla ovat tällä kerralla ne, jotka eivät ole olleet aiemmin/viime keväänä. iImoitan viimeistään 28.9. ketkä pääsevät tällä kertaa mukaan. Muiden kohdalla suoritetaan arvonta.

1.-6. -luokkalaisten puuhapäivä to 15.10. klo 9-15 kirkon alakerrassa (syysloma). Mukavaa puuhastelya, pelailua ym. Valmistamme itse lounaan ja välipalan. Maksuton, ilmoittautumiset 7.10. mennessä https://www.lyyti.in/hepuuhapaiva102020

10-synttärit vuonna 2010 syntyneille lapsille su 25.10. klo 14-16.30 kirkolla. Luvassa on erilaisia toimintapisteitä ja mukana menossa on myös taikuri ja vatsastapuhuja Taika-Petteri.

Lasten kauneimmat joululaulut su 29.11. klo 16-16.30 kirkkosalissa.

Jouluaskarteluilta kaikenikäisille to 3.12. klo 17.30-19.30 kirkon yläkerrassa. Kädentaitoja, pientä tarjoilua… Maksuton, ei ilmoittautumista.

TOIMIPAIKKA: Henrikinkirkko: Peltolantie 2, 20720 Turku

Kaikki toiminnat ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista ellei toisin mainita.

Koronavirus:

Koronavirustilanteen vuoksi toiminnassa tartuntojen leviäminen on mahdollista, mikäli osallistuja tai henkilökuntaan kuuluva kantaa virusta. Toimintaan tullaan omalla vastuulla epidemiatilanne tiedostaen. Kirkolla ei voida taata jatkuvia turvaetäisyyksiä. Käsihygieniaan kiinnitetään tavallista enemmän huomiota. Osallistujia ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Lisäksi käytössä on käsidesiä. Mahdollisesti ilmenevän koronatapauksen takia kaikki osallistujat saatetaan asettaa 14 vuorokauden kotikaranteeniin. Toimintaan osallistutaan siis oman harkinnan mukaan, koska toimenpiteistämme huolimatta emme voi taata, ettei virus leviäisi. Kirkolle ei saa tulla kipeänä eikä myöskään, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä. Mikäli nuorella todetaan 14 vrk kuluessa COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava seurakunnan työntekijälle. Todetusta tapauksesta ilmoitetaan kirkkoherralle, ja muutoinkin toimitaan seurakunnan kriisiviestinnän ohjeistuksen mukaisesti.

Kaikesta toiminnastamme saat tietoa myös alueemme koulujen kautta jaettavasta esitteestä. Seuraa ilmoitteluamme myös kerran kuukaudessa ilmestyvässä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Lilja–lehdessä. Jos haluat tietoa koululaisille suunnatusta toiminnastamme suoraan sähköpostitse (noin neljä kertaa vuodessa), lähetä osoitteesi lilli.jussila@evl.fi niin lisään sinut listallemme. Ota rohkeasti yhteyttä niin pienissä kuin suurissakin asioissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Terveisin 

Lilli Jussila

nuorisotyönohjaaja

p. 040 3417380

lilli.jussila@evl.fi

 

Nuoria tiiviissä piirissä. Kuvituskuva.
Leiriltä

Ota yhteyttä