Tapahtumat lapsille ja perheille

LastenKaarinan perhetapahtuma

Kaarina-talolla la 7.9. klo 10-14

Koko perheen tapahtuma Kaarina-talolla. Menoa ja meininkiä on sekä talon edustalla että sisätiloissa. Tarjolla on monenlaista tekemistä kaikenikäisille, mm. kokkausta, askartelua, valokuvasuunnistusta, muskarihetkiä ja graffitien maalausta. Pihassa myös kirppis ja puffetti. Siina & Taikaradio -duo esiintyy klo 10.30 ja klo 13.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Järj. Kaarinan kulttuuri ja kirjasto, Kaarinan seurakunta, järjestöt

Mikkelinpäivän perhemessu

Kaarinan kirkossa su 29.9. klo 10

Vuoden aikana kastettujen lasten perheet voivat hakea lapsen nimilehden kotiin kastepuusta. Juhlimme yhdessä lasten ja enkelien päivää. Päiväkerholaiset laulavat ja nautimme kirkkohetken jälkeen yhdessä kirkkokahvit. Tule tunnelmoimaan ja kokemaan yhteyttä muiden perheiden kanssa!

Syysrieha

Poikluoman seurakuntatalolla ti 15.10.  klo 10-14

Ohjelmassa : Muskarihetkiä, askartelua, suunnistusta ulkona, keittolounasta. Tilaisuus maksuton.

Isänpäivän etkot

Poikluoman seurakuntatalolla ke 6.11 klo 18-20

Vietämme isänpäiväviikkoa juhlistamalla isiä hauskalla illalla yhdessä perheen kanssa. Ohjelmassa leikkimielinen Softball-turnaus, miehekästä askartelua, juhlallinen tarjoilu ja musiikkia.

4-vuotissynttärit

Kaarinan kirkolla 16.11. klo 16

Loppuvuodesta syntyneet 4-vuotiaat saavat postissa kutsun juhlimaan syntymäpäivää yhdessä perheensä kanssa. Isovanhemmat ja kummitkin ovat tervetulleita. Ohjelmassa: Nooan arkki, nukketeatteri- ja musiikkiteos joka on suunniteltu erityisesti lapsille, musiikissa Olli-Heikki Husso. Laulua ja leikkiä, juhlatarjoilu ja synttärilahja.

Ilmoittautuminen kutsussa mainittuun Kaarinan seurakuntasihteerin numeroon p. 0403417312.

lapsi- ja perhetyönsihteeri
Kaarinan seurakunta

perhekerhot