Toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille

Donkkis -kerhot Varissuolla

Donkkis-kerhoilla voit myös etänä!
Tsekkaa tästä

Donkkis -kerho on Katariinanseurakunnan ja Kansanlähetyksen yhdessä järjestämä kerho, joka kokoontuu tiistaisin klo 17-18.30 Varissuon kirkolla. Mukana menossa ovat Satu ja Viivi, jotka toimivat kerhoiltojen ohjaajina.

Donkkis-kerhot koostuvat kivoista puuhapajoista, raamattuopetuksesta ja pienestä iltapalasta.

Muutaman kerran vuodessa järjestetään suurempi Donkkis Big Night. Kevään 2020 Donkkis Big Night -tapahtumat pidetään 11.2. 10.3. 7.4. ja 5.5. Varissuon kirkolla klo 17-19.

Tapahtumat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Donkkis- tapahtumissa on elämyksellinen Raamattuhetki, hauskaa toimintaa, arvontoja ja välipala. Menossa mukana seikkailee myös Donkki-aasi.

Usein kotiinviemiseksi saa myös Donkki-lehden!

Koululaisten iltapäiväkerho eli ippe

Seurakuntien Yhteinen kasvatustyö järjestää iltapäiväkerhotoimintaa myös Katariinanseurakunnan alueella. Tällä hetkellä Ippejä on Jaanissa ja Hannunniitussa.

Tietoa iltapäiväkerhoista saa tietoa Yhteisestä kasvatustyöstä (puh. 040 341 7620), lasten ja perheiden yhteisiltä nettisivuilta (linkki Kirkonrotan nettisivuille) tai perhetyöntekijä Jaana Heinoselta (puh. 040 341 7622).

After School eli Afteri 3-5 -luokkalaisille Jaanissa

After school eli Afteri on 3-5-luokkalaisille tarkoitettu avointen ovien iltapäivä aina torstaisin klo 16-18 Jaanin seurakuntatalolla (Karjakuja 75).

After schoolin ovet aukeavat seuraavan kerran to 23.1.2020. Afteria ei pidetä talvilomalla eli 20.2. ja Afterin kevätkausi päättyy 14.5.

Afterissa voit viettää aikaa toisten kanssa, pelailla (esimerkiksi pingistä, lautapelejä tai bilistä) tai tehdä läksyjä. Jos sinulla on joku ajatus siitä, mitä Afterissa olisi kiva tehdä yhdessä, vetäjät ottavat ideoita mielellään vastaan.

Voit tulla Afteriin omana itsenäsi, eikä ohjelmallisissa illoissa ole osallistumispakkoa. Afterissa sinut ottaa vastaan nuorisotyönohjaajamme Elina Ahopelto. Tervetuloa!

Yhteistyötä koulujen kanssa

Katariinan nuorisotyön tiimi tekee mielellään työtä paikallisten koulujen kanssa. Yhteistyötä on tehty niin koulun kuin seurakunnankin tiloissa. Esittelemme mielellämme kirkkojamme ja seurakunnan toimintaa koululaisryhmille ja vierailemme oppitunneilla.

Tarjoamme vuosittain myös erilaisia paketteja koulujen käyttöön. Osa koulutyön tapahtumista ei sisällä uskonnollista sisältöä ja sopii kaikille oppilaille.

Koulutyöstä vastaava nuorisotyöntekijä Elina Ahopelto juttelee kanssasi mielellään yhteistyömahdollisuuksista.

Donkkis-kerho
Donkkis