Toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille

Kesän puuhapäivän alakouluikäisille

Puuhapäivät kesämaanantaisin (kesä-heinäkuussa) klo 11-15 Hannunniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2). Luvassa leikkimistä, pelailua, askartelua ja muuta mukavaa yhteistä tekemistä. Puuhapäivä on ilmainen ja sisältää lämpimän ruoan. Ilmoittaudu mukaan vaikka kaikkiin puuhapäiviin ilmoittautumislinkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Donkkis Big Night -tapahtumat Varissuolla

Muutaman kerran syksyssä ja keväässä järjestetään Donkkis Big Night -tapahtuma Varissuon kirkolla klo 17-19.

Donkkis- tapahtumissa on elämyksellinen Raamattuhetki, hauskaa toimintaa, arvontoja ja pieni iltapala. Menossa mukana seikkailee myös Donkki-aasi.

Donkkiskerho

Donkkiskerho on alkamassa syyskuussa Varissuon kirkolla. Syksyn kerhoasioista voi kysyä suoraan kerhonohjaaja Satulta (0407410510). 

Koululaisten iltapäiväkerho eli ippe

Seurakuntien Yhteinen kasvatustyö järjestää iltapäiväkerhotoimintaa myös Katariinanseurakunnan alueella. Tällä hetkellä Ippejä on Jaanissa ja Hannunniitussa.

Tietoa iltapäiväkerhoista saa tietoa Yhteisestä kasvatustyöstä (puh. 040 341 7620), lasten ja perheiden yhteisiltä nettisivuilta (linkki Kirkonrotan nettisivuille) tai perhetyöntekijä Jaana Heinoselta (puh. 040 341 7622).

After School eli Afteri 3-5 -luokkalaisille Jaanissa

After school on torstaisin klo 14-17 Jaanin sokkelossa toteutettavaa avointa toimintaa 3.-5.-luokkalaisille koululaisille. 6.-luokkalaiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan apuohjaajina. Ilmoittaudu mukaan tästä klikkaamalla ja nähdään torstaina Jaanissa! Jos sinulle jäi kysyttävää, ole yhteydessä Elinaan esim. soittamalla, tekstaamalla, whatsappissa tai nykäisemällä hihasta jos hänet bongaat.

Afterissa voit viettää aikaa toisten kanssa, pelailla tai tehdä läksyjä. Jos sinulla on joku ajatus siitä, mitä Afterissa olisi kiva tehdä yhdessä, vetäjät ottavat mielellään ideoita vastaan. 

Voit tulla Afteriin omana itsenäsi, eikä ohjelmallisissa illoissa ole osallistumispakkoa. Afterissa sinut ottaa vastaan nuorisotyönohjaajamme Elina Ahopelto. Tervetuloa!

Yhteistyötä koulujen kanssa

Katariinan nuorisotyön tiimi tekee mielellään työtä paikallisten koulujen kanssa. Yhteistyötä on tehty niin koulun kuin seurakunnankin tiloissa. Esittelemme mielellämme kirkkojamme ja seurakunnan toimintaa koululaisryhmille ja vierailemme oppitunneilla. 

Tarjoamme vuosittain myös erilaisia paketteja koulujen käyttöön. Osa koulutyön tapahtumista ei sisällä uskonnollista sisältöä ja sopii kaikille oppilaille.

Koulutyöstä vastaava nuorisotyöntekijä Elina Ahopelto juttelee kanssasi mielellään yhteistyömahdollisuuksista.

Donkkis-kerho
Donkkis

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.