Toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille

Donkkis-kerhot ja Donkkis Big Night​

Donkkis -kerho on Katariinanseurakunnan ja Kansanlähetyksen yhdessä järjestämä kerho, joka kokoontuu tiistaisin klo 17-18.30 Varissuon kirkolla. Mukana menossa ovat Satu ja Viivi, jotka toimivat kerhoiltojen ohjaajina. Donkkis-kerhot koostuvat kivoista puuhapajoista, raamattuopetuksesta ja pienestä iltapalasta.

Pyhäkoulu alle kouluikäisille toimii samaan aikaan Donkkis-kerhon kanssa. Pyhäkoulun aikana vanhemmille on tarjolla kahvia. 

Muutaman kerran vuodessa järjestetään suurempi Donkkis Big Night. Syksyn 2019 Donkkis Big Night -tapahtumat pidetään 5.11. ja 3.12 Varissuon kirkolla klo 17-19.

Tapahtumat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Donkkis- tapahtumissa on elämyksellinen Raamattuhetki,
hauskaa toimintaa, arvontoja ja välipala. Menossa mukana seikkailee myös Donkki-aasi.

Usein kotiinviemiseksi saa myös Donkki-lehden!

Donkkismessu

Sunnuntaina 13.10. klo 12 Varissuon kirkolla (Kousankatu 6).

After School 

Avoimet ovet torstaisin klo 16-18 Jaanin seurakuntatalolla 3.-5.-luokkalaisille!

After schoolissa eli Afterissa voit vapaasti oleilla, pelailla (esimerkiksi pingistä, lautapelejä tai bilistä), tai vaikkapa tehdä läksyjä. Osallistujien toiveita myös kuullaan ja syksyn aikana onkin luvassa ainakin pipareiden leivontaa ja levyraati. Voit tulla mukaan omana itsenäsi eikä ohjelmallisissa illoissa ole osallistumispakkoa. Afterissa sinut ottaa vastaan nuorisotyönohjaajamme Elina Ahopelto. Tervetuloa!

After school ei ole auki 17.10 eikä joulukuussa! 

Jaanin seurakuntatalon löydät osoitteesta Karjakuja 75.
Lisätietoa Elinalta 040 341 7484

 

 

Yhteistyötä koulujen kanssa

 

Katariinan nuorisotyön tiimi tekee mielellään työtä paikallisten koulujen kanssa. Yhteistyötä on tehty niin koulun kuin seurakunnankin tiloissa. Esittelemme mielellämme kirkkojamme ja seurakunnan toimintaa koululaisryhmille ja vierailemme oppitunneilla.

Tarjoamme vuosittain myös erilaisia paketteja koulujen käyttöön. Viime vuosien aikana olemme järjestäneet koululaisille mm. kokemuksellisia Jouluvaelluksia sekä viettäneet Vehreys koittaa -festareita yhdessä 5-luokkalaisten kanssa. Osa koulutyön tapahtumista ei sisällä uskonnollista sisältöä ja sopii kaikille oppilaille.

Koulutyöstä vastaava nuorisotyöntekijä Kirsti Thureson juttelee kanssasi mielellään yhteistyömahdollisuuksista.

Donkkis Big Nightissa ja muutenkin seurakunnassa ja elämässä opittua: Rakastakaa toisianne!
Donkkis Big Nightissa ja muutenkin seurakunnassa ja elämässä opittua: Rakastakaa toisianne!
nuorisotyönohjaaja, kansainvälisen työn koordinaattori
Katariinanseurakunta

Kirsti Thureson on seurakuntatyön konkari, joka tykkää olla varkkareiden ja nuorten kanssa ja oppia uutta. Kirsti on sosiaalinen ja iloinen ihminen, joka kaipaa joka päivä Herran armon lisäksi seikkailuja ja toimintaa.

Kirsti tykkää luonnosta, eri kulttuureista ja matkustelusta, Kesä ja ranta ovat ihmisen prasta aikaa. Vapaa-ajalla Kirsti harrastaa juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Jos uskallat, voit haastaa Kirstin kädenvääntöön!