Toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille

Donkkis Big Night -tapahtumat VarissuollaMuutaman kerran kevässä järjestetään Donkkis Big Night -tapahtuma Varissuon kirkolla klo 17-19. Vallitsevan tilanteen vuoksi emme vielä tiedä seuraavan Donkkis Big Night -tapahtuman ajankohtaa, mutta tiedotamme sen nettisivuillamme mahdollisimman pian.

Tapahtumat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Donkkis- tapahtumissa on elämyksellinen Raamattuhetki, hauskaa toimintaa, arvontoja ja pieni iltapala. Menossa mukana seikkailee myös Donkki-aasi.

Usein kotiinviemiseksi saa myös Donkki-lehden!

Donkkiskerho

Donkkiskerho alkaa 9.2.21 Varissuon kirkolla ja kokoontuu aina tiistaisin klo 17. Kerhossa pidetään hauskaa toimien ja touhuten sekä opitaan Jeesuksesta. Kerhoon pääsevät mukaan ensimmäiset kymmenen ilmoittautunutta, sillä kokoontumisrajoitukset vaikuttavat siihen montako kerholaista paikalla voi olla. Voit ilmoittautua mukaan laittamalla asiasta viestiä kerhonohjaajalle, Satulle (0407410510). Hänellä on myös viimeisin tieto siitä, kuinka monta paikkaa kerhossa on jäljellä. Tervetuloa mukaan!

Koululaisten iltapäiväkerho eli ippe

Seurakuntien Yhteinen kasvatustyö järjestää iltapäiväkerhotoimintaa myös Katariinanseurakunnan alueella. Tällä hetkellä Ippejä on Jaanissa ja Hannunniitussa.

Tietoa iltapäiväkerhoista saa tietoa Yhteisestä kasvatustyöstä (puh. 040 341 7620), lasten ja perheiden yhteisiltä nettisivuilta (linkki Kirkonrotan nettisivuille) tai perhetyöntekijä Jaana Heinoselta (puh. 040 341 7622).

After School eli Afteri 3-5 -luokkalaisille Jaanissa


After school on tauolla ainakin viikkoon 9 (to 4.3.) asti. Lisätietoja saat Elinalta tai Paulalta.

After school eli Afteri on 3-5-luokkalaisille tarkoitettu avointen ovien iltapäivä aina torstaisin klo 16-18 Jaanin seurakuntatalolla (Karjakuja 75).

Afterissa voit viettää aikaa toisten kanssa, pelailla (esimerkiksi pingistä, lautapelejä tai bilistä) tai tehdä läksyjä. Jos sinulla on joku ajatus siitä, mitä Afterissa olisi kiva tehdä yhdessä, vetäjät ottavat ideoita mielellään vastaan. Vielä loppuvuodesta luvassa on pipareiden koristelua ja kaakaon maistelua.

Voit tulla Afteriin omana itsenäsi, eikä ohjelmallisissa illoissa ole osallistumispakkoa. Afterissa sinut ottaa vastaan nuorisotyönohjaajamme Elina Ahopelto ja Paula Heinisuo. Tervetuloa!

Yhteistyötä koulujen kanssa

Katariinan nuorisotyön tiimi tekee mielellään työtä paikallisten koulujen kanssa. Yhteistyötä on tehty niin koulun kuin seurakunnankin tiloissa. Esittelemme mielellämme kirkkojamme ja seurakunnan toimintaa koululaisryhmille ja vierailemme oppitunneilla. 

Tarjoamme vuosittain myös erilaisia paketteja koulujen käyttöön. Osa koulutyön tapahtumista ei sisällä uskonnollista sisältöä ja sopii kaikille oppilaille.

Koulutyöstä vastaava nuorisotyöntekijä Elina Ahopelto juttelee kanssasi mielellään yhteistyömahdollisuuksista.

Donkkis-kerho
Donkkis

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.