Hyppää sisältöön

Tervetuloa seurakuntien lasten ja perheiden toimintaan!

Turun ja Kaarinan seurakunnat tarjoavat lapsille ja perheille monenlaista toimintaa päiväkerhoista musiikkihetkiin ja koululaisten iltapäivätoimintaan. Meiltä saat myös tukea vanhemmuuden arkeen ja haasteisiin.

Toimintamme perustuu evankelisluterilaisen kirkon uskoon ja arvoihin. Kristillisyys on läsnä toimintamme arjessa, vuorovaikutuksessa, läsnäolossa ja hiljentymisessä.

-

Toiminnot tauolla!

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteisen kasvatustyön kaikki viikko-, leiri- ja retkitoiminta sekä tapahtumat laitetaan tauolle toistaiseksi lukuun ottamatta koululaisten iltapäivätoimintaa. Noudatamme kirkkohallituksen ja seurakuntayhtymän valmiusryhmän ohjeistuksia. Yhtymän toimien tarkoitus on hidastaa koronaviruksen leviämistä ja suojata riskiryhmiä. Muutoksista tarkemmin tiedotetaan seurakuntien verkkosivuilla www.turunseurakunnat.fi.

 

Tiedoksi kesän 2020 kesäkerhoista

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kesäkerhot kesältä 2020 on peruttu. Olemme lähettäneet sähköpostia  ja tekstiviestin kaikille perheille, joiden lapsilla oli paikka kesäkerhossamme. Posti on lähetetty siihen osoitteeseen, joka oli kirjattu ilmoittautumisen yhteydessä hakulomakkeeseen. Mikäli et löydä postia, muistathan tarkastaa myös roskapostin.

Seuraa meitä Facebookissa