Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

A E H J K L M P R S U V

A


E


H


J


K


Karima Karppinen

hankekoordinaattori
Henrikinseurakunta
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Olen Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteisen Suunta-hankkeen hankekoordinaattori Henrikinseurakunnassa. Hankkeen tavoitteena on voimaannuttaa vapaaehtoisia ja ikäihmisiä. Uudet ideat ovat ehdottomasti tervetulleita, joten olethan yhteydessä jos haluat jakaa näkökulmia kanssani!

L


Auli Lundell

vahtimestari
Henrikinseurakunta
Kiinteistöpalvelut

M


P


R


Minna Reijo

perhetyöntekijä
Henrikinseurakunta

Olen Henrikinseurakunnan perhetyönohjaaja ja vastaan alueellamme tehtävästä perhetyöstä. Minut voit tavata esimerkiksi perhekerhoissa, vauvatreffeillä ja erilaisissa perhetapahtumissa. Iloitsen kaikista ja kaikenlaisista kohtaamistani perheistä. Saan myös tehdä yhteistyötä päiväkotien ja muiden tahojen kanssa.

Voit liittyä sähköpostilistaamme lähettämällä sähköpostiosoitteesi minulle ja näin saat ajantasaista tietoa perheille suunnatusta toiminnastamme. Otan mielelläni vastaan myös ideoita ja kehittämisajatuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

S


Maarit Siitonen

suntio
Henrikinseurakunta
Kiinteistöpalvelut

Henrikinkirkko

U


Pauliina Uhinki-Suominen

kirkkoherra (virkapaalla)
Henrikinseurakunta

V