Mikael-teatteri - Elävää sanaa kaikille ja kaikille aisteille

Oletko kiinnostunut näyttelemisestä? Tule mukaan harrastelijateatteriin tekemään kirkkonäytelmiä. Mikael-teatteri ei vaadi näyttelijäkokemusta, mutta intoa ja kiinnostusta sitäkin enemmän.

Vuoden 2018 pääsiäisnäytelmän väriä. Kuva Henri Kirkanen

Yhteinen pöytä -näytelmä hiljaisella viikolla ja pääsiäisenä 

Mikael-teatteri palaa näyttämölle korona-tauon jälkeen. Siirtynyt juhlanäytelmä, Yhteinen pöytä, esitetään Mikaelinkirkossa pe 7.4. klo 15 ja 17, Lauantaina 8.4. klo 15 ja sunnuntaina 9.4. klo 17 ja 19. 

Näytelmä, jonka ovat käsikirjoittaneet rovastit Pekka Ahlamo ja Ismo Seivästö, käsittää kolme ajanjaksoa, pääsiäisen tapahtumat, Martti Lutherin ja Mikael Agricolan kohtaamisen sekä Mikaelinkirkon rakentamisen ja seurakunnan perustamisen.

Näytelmän ohjaa Ilmari Kuivala ja puvustuksesta vastaa Milona Suominen. Lähes 2000 vuoden ajanjakso on ollutkin puvustajalle haastava kokonaisuus. Tekniikasta vastaa Jarno Kuivala. Vapaaehtoisia näyttelijöitä on lähes 30, joista muutamalla on kaksoisrooli.

Näytelmän harjoitukset alkoivat jo viime syksyllä. Esimakua tulevasta voi saada jo kynttilänpäivän 5.2. klo 11 messussa Mikaelinkirkossa, jossa muistellaan kirkon rakentamisen vaiheita sekä seurakunnan perustamista. 

Pääsiäisosuus esitetään myös Kaarinan kirkossa ke 5.4. Näytöksen aika saadaan myöhemmin. 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, kasvatuksen tiimivastaava
Mikaelinseurakunta

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n pääluottamusmies