Toimintaa aikuisille

Kulttuuri-iltoja, metsäkirkkoja, antiikkimarkkinoita ja puutarhatapahtumia. Jumalanpalveluksia, raamattuopetuksia ja lähetyspiirejä. Maarian tarjonnasta löytyy aikuisille niin säännöllisiä tilaisuuksia kuin yksittäisiä tapahtumiakin. Tule omana itsenäsi, omine tarpeinesi. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Työntekijät ovat tilaisuuksissa seurakuntalaisia varten – ota rohkeasti hihasta, aloita keskustelu tai kysy toiminnasta!

Tapahtumista tiedotetaan mm. Maarian seurakunnan nettisivujen etusivulla, tapahtumakalenterissa sekä Maarian seurakunnan Facebook-sivulla.

Johannesmessu

Johannesmessu on kerran kuukaudessa toteutettava uudenlainen jumalanpalvelustapahtuma. Johannesmessu järjestetään joka kuun viimeisenä sunnuntaina klo 17 (ei kesä-heinäkuussa). Johannesmessussa keskeisellä paikalla ovat vapaaehtoiset, jotka toimivat mm. ehtoollisavustajina, tekstinlukijoina ja keittiöpalvelussa. Kunkin Johannesmessun tarkemmat tiedot ja messuissa palvelevat ja puhuvat löytyvät messun omilta sivuilta.

Raamattu- ja rukouspiirit

Maarian seurakuntataloilla kokoontuu erilaisia, lähinnä aikuisille suunnattuja raamattu- ja rukouspiirejä. Näissä pienpiireissä mm. tutkitaan Raamatua, rukoillaan ja keskustellaan. Piireillä voi olla jokin teema, kuten lähetys. Piirien kokoontumisajat ja paikat löydät tapahtumakalenterista.

Pienpiiri Raunistulassa

Pienpiiri kokoontuu joka toinen maanantai ( parilliset viikot) kello 13.00-14.30 Raunistulan seurakuntatalolla, Murtomaantie 12.  Aloitamme ylistämällä, jonka jälkeen opiskelemme Raamattua ja keskustelemme kahvikupposen äärellä. Meillä on avoin ja rakastava ilmapiiri.

Tervetuloa rentoon, hauskaan ja lämminhenkiseen pienpiiriimme!

Retkipäivä työikäisille työelämän ulkopuolella oleville 28.5.2019 alkaen klo 11 Sinapin leirikeskuksessa, Sinapintie 74, Kakskerta

Sinapin leirikeskukseen mennään omin kyydein.  Esim. paikallisliikenteen bussilla nro 15, joka lähtee klo 10 pysäkiltä T41 (Aurakadun ja Eerikinkadun kulma).

Retkipäivä Sinapissa klo 11-17; Hyväntuulista ohjelmaa, herkullista rúokaa, uinti ja saunomismahdollisuus, hiljentymistä ja lepoa.

Retken hinta 5€, kerätään retkipäivänä.

Tied. ja ilm. huhtikuun aikana Raunistulan diakoniatoimistoon ti ja to klo 10- 11  p.040-3417452 ja 040-3417451 tai sähköpostilla: anne.alkio@evl.fi

Maarian ja Katariinan srk:n yhteinen:
Hyvän mielen päivät- diakonialeiri työikäisille 5.-7.8.2019 Sinapin leirikeskuksessa

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 20.6.2019 mennessä Raunistulan diakoniatoimistoon ti tai to klo 10-11 p. 040-3417451 tai Varissuon diakoniatoimistoon ti ja pe klo 9-11 p. 040-3417172.

Apua ja tukea

Kun elämässä tulee vastaan kriisejä ja vaikeita aikoja, haluamme olla tukemassa ja auttamassa. Tarkempia tietoja sekä diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot ja ajanvarausajat löytyvät täältä. Maarian seurakunta on mm. järjestämässä ruokakassien jakoja Halisissa, Runosmäessä ja Jäkärlässä.

Vapaaehtoiseksi?

Maarian seurakunnassa tarvitaan innokkaita ja osaavia vapaaehtoisia. Haluaisitko sinä antaa aikaasi ja ammattitaitoasi seurakunnan hyväksi? Lue lisää vapaaehtoistyöstä täältä.

Sukkaset                                                                                                                                                                          

Neulotaan yhdessä hypistelymuhveja vanhuksille, vauvasukkia kastekoteihin ja villasukkia avun tarpeessa oleville lähimmäisille. Ryhmän kevään 2019 kokoontumiset Hepokullan seurakuntatalolla parittomien viikkojen maanantaisin 14.1.- 8.4. klo 13.  Lankalahjoituksia otetaan mielellään vastaan! Tied. Milka Punto p. 040- 3417495

Makkaroita paistumassa grillissä.