Toimintaa aikuisille

Kulttuuri-iltoja, metsäkirkkoja, antiikkimarkkinoita ja puutarhatapahtumia. jumalanpalveluksia, raamattuopetuksia ja lähetyspiirejä. Maarian tarjonnasta löytyy aikuisille niin säännöllisiä tilaisuuksia kuin yksittäisiä tapahtumiakin. Tule omana itsenäsi, omine tarpeinesi. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Työntekijät ovat tilaisuuksissa seurakuntalaisia varten – ota rohkeasti hihasta, aloita keskustelu tai kysy toiminnasta!

Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

Koronatilanne vaikuttaa edelleen seurakunnan toimintaan. Toteutuvista tapahtumista tiedotetaan mm. netissä. Tarkista tapahtumakalenterista tarkat tiedot ja seuraa ilmoittelua. Myös Maarian seurakunnan Facebook-sivulla on tietoa tilaisuuksista. Siirry Maarian Facebook-sivulle tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ryhmä ihmisiä kerääntyneenä valkoisen ristin ympärille Aurajoen rannan Koroistenniemellä

Johannesmessu

Johannesmessu on kerran kuukaudessa toteutettava uudenlainen jumalanpalvelustapahtuma. Johannesmessu järjestetään joka kuun viimeisenä sunnuntaina klo 17 (ei kesä-heinäkuussa). Johannesmessussa keskeisellä paikalla ovat vapaaehtoiset, jotka toimivat mm. ehtoollisavustajina, tekstinlukijoina ja keittiöpalvelussa.

Raamattu- ja rukouspiirit

Maarian seurakuntataloilla kokoontuu erilaisia, lähinnä aikuisille suunnattuja raamattu- ja rukouspiirejä. Näissä pienpiireissä mm. tutkitaan Raamattua, rukoillaan ja keskustellaan. Piireillä voi olla jokin teema, kuten lähetys. Piirien kokoontumisajat ja paikat löydät tapahtumakalenterista.

Pienpiiri Raunistulassa

Pienpiiri kokoontuu joka toinen maanantai (parilliset viikot) kello 13.00-14.30 Raunistulan seurakuntatalolla, Murtomaantie 12.  Aloitamme ylistämällä, jonka jälkeen opiskelemme Raamattua ja keskustelemme kahvikupposen äärellä. Meillä on avoin ja rakastava ilmapiiri. 

Tervetuloa rentoon, hauskaan ja lämminhenkiseen pienpiiriimme!

Pappi paikalla

Raunistulan seurakuntatalolla, Murtomaantie 12, on mahdollisuus keskusteluun papin kanssa. Sielunhoidolliset asiat, mieltä askarruttavat ajatukset, teologiset pulmat tai vain kuulumisten vaihto ovat kaikki tervetulleita.

Tiedustelut: Inkeri Puputti 040 341 7676

Naisten aamu

Yhdessä oloa ja keskustelua aamupalan ääressä. Yli-Maarian seurakuntatalolla, Mittumaarintie 73, Naisten aamu kuukauden toinen lauantai klo 9-11. Teidustelut Anne Alkio, p. 040 341 7453.

Vapaaehtoiseksi?

Maarian seurakunnassa tarvitaan innokkaita ja osaavia vapaaehtoisia. Haluaisitko sinä jakaa aikaasi ja taitojasi muiden hyväksi seurakunnan kautta? Lue lisää vapaaehtoistyöstä täältä.

Käsille tekemistä

Tekisikö mielesi kokoontua mukavaan pienryhmään tekemään käsitöitä ja jutustelemaan? Maarian seurakunnassa toimii muutama käsityökerho.

Sukkaset

Neulotaan yhdessä hypistelymuhveja vanhuksille, vauvasukkia kastekoteihin ja villasukkia avun tarpeessa oleville lähimmäisille. Ryhmä kokoontuu Hepokullan seurakuntatalolla. Lankalahjoituksia otetaan mielellään vastaan! Tiedustelut: Tamara Partanen p. 040 341 7495

Makkaroita paistumassa grillissä.