Toimintaa aikuisille

Kulttuuri-iltoja, metsäkirkkoja, antiikkimarkkinoita ja puutarhatapahtumia. Jumalanpalveluksia, raamattuopetuksia ja lähetyspiirejä. Maarian tarjonnasta löytyy aikuisille niin säännöllisiä tilaisuuksia kuin yksittäisiä tapahtumiakin. Tule omana itsenäsi, omine tarpeinesi. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Työntekijät ovat tilaisuuksissa seurakuntalaisia varten – ota rohkeasti hihasta, aloita keskustelu tai kysy toiminnasta!

Tapahtumista tiedotetaan mm. Maarian seurakunnan nettisivujen etusivulla, tapahtumakalenterissa sekä Maarian seurakunnan Facebook-sivulla.

Johannesmessu

Johannesmessu on kerran kuukaudessa toteutettava uudenlainen jumalanpalvelustapahtuma. Johannesmessu järjestetään joka kuun viimeisenä sunnuntaina klo 17 (ei kesä-heinäkuussa). Johannesmessussa keskeisellä paikalla ovat vapaaehtoiset, jotka toimivat mm. ehtoollisavustajina, tekstinlukijoina ja keittiöpalvelussa. Kunkin Johannesmessun tarkemmat tiedot ja messuissa palvelevat ja puhuvat löytyvät messun omilta sivuilta.

Raamattu- ja rukouspiirit

Maarian seurakuntataloilla kokoontuu erilaisia, lähinnä aikuisille suunnattuja raamattu- ja rukouspiirejä. Näissä pienpiireissä mm. tutkitaan Raamatua, rukoillaan ja keskustellaan. Piireillä voi olla jokin teema, kuten lähetys. Piirien kokoontumisajat ja paikat löydät tapahtumakalenterista.

Pienpiiri Raunistulassa

Pienpiiri kokoontuu joka toinen maanantai ( parilliset viikot) kello 13.00-14.30 Raunistulan seurakuntatalolla, Murtomaantie 12.  Aloitamme ylistämällä, jonka jälkeen opiskelemme Raamattua ja keskustelemme kahvikupposen äärellä. Meillä on avoin ja rakastava ilmapiiri.

Tervetuloa rentoon, hauskaan ja lämminhenkiseen pienpiiriimme!

Apua ja tukea

Kun elämässä tulee vastaan kriisejä ja vaikeita aikoja, haluamme olla tukemassa ja auttamassa. Tarkempia tietoja sekä diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot ja ajanvarausajat löytyvät täältä. Maarian seurakunta on mm. järjestämässä ruokakassien jakoja Halisissa, Runosmäessä ja Jäkärlässä.

Vapaaehtoiseksi?

Maarian seurakunnassa tarvitaan innokkaita ja osaavia vapaaehtoisia. Haluaisitko sinä antaa aikaasi ja ammattitaitoasi seurakunnan hyväksi? Lue lisää vapaaehtoistyöstä täältä.

Käsille tekemistä?

Sukkaset                                                                                                                                                                          

Neulotaan yhdessä hypistelymuhveja vanhuksille, vauvasukkia kastekoteihin ja villasukkia avun tarpeessa oleville lähimmäisille. Ryhmän syksyn 2019 kokoontumiset Hepokullan seurakuntatalolla parittomien viikkojen maanantaisin 9.9.- 2.12. klo 13.  Lankalahjoituksia otetaan mielellään vastaan! Tied. Milka Katajisto p. 040- 3417495

Käsityöillat Yli-Maariassa

Haluaisitko oppia kutomaan sukkia ja lapasia? Onko kantapää tai peukalo kadoksissa? Ei hätää, juuri sinua varten on Yli-Maarian seurakuntatalolla Mestassa käsityöilta, jossa näitä taitoja voi harjoitella.

Kokoonnumme maanantaisin klo 18-20

Syksyllä 2019: 30.9., 7.10., 14.10., 21.10., 28.10., 4.11., 11.11., 18.11. ja 25.11.

Keväällä 2019: 13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 24.2., 2.3., 9.3., 16.3., 23.3. ja 30.3.

Voit tulla myös tekemään muita omia käsitöitä! Opetellaan yhdessä uusia taitoja. Lisätietoja Helena Mäkinen p. 040 341 7450

Tervetuloa!

Makkaroita paistumassa grillissä.