Nummen seurakuntakoti

Papinkatu 2 , 20540 Turku
varaukset 040 341 7430

Nummen seurakuntakoti
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 60

Turun Katariinanseurakunnan historia ulottuu 1300-luvun alkuun. Silloin alue oli Nummen eli Kaarinan pitäjää. Kaarinan seurakunta jaettiin kahtia vuonna 1990 ja Turun puoleisesta osasta tuli Katariinanseurakunta. Vaikka kirkon ja seurakunnan historia on pitkä, se sai ensimmäisen ensimmäisen oman seurakuntatalon vasta 1930-luvulla, kun seurakunta osti pappilan välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Simolan talon seurakuntataloksi. Nykyään paikka tunnetaan Nummen seurakuntakotina.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Lue tarkemmin täältä

Aukioloajat ja varaukset

Nummen seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata vahtimestarilta numerosta 040 341 7430.

Seurakuntakoti juhlatilana

Nummen seurakuntakoti sopii hyvin perhejuhlien viettämiseen. Seurakuntakoti koostuu salista, tuvasta ja isännän kammarista. Tiloihin mahtuu mukavasti istumaan 60 juhlavierasta. Seurakuntakodin keittiö on vieraiden käytettävissä, samoin kahvi- ja ruokailuastiastot, jotka on mitoitettu 70 hengelle. Seurakuntakodin salissa on myös piano. Äänentoistolaitteet on mahdollista saada käyttöön varaamalla ne etukäteen seurakuntakodin vahtimestarilta.

Huomioithan, että juhlapaikassa ei ole tanssitilaa ja alkoholin suhteen vain tervetuliaismalja on sallittu.

Nummen seurakuntakodin korvaukset

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €/tunti
  • Pöytäliinojen pesu 5 €/kpl

Nummen seurakuntakoti on maksullinen myös kastetilaisuuden ja -juhlan osalta.

Lue lisää korvauksista

Nummen seurakuntakoti Nummen seurakuntakoti Nummen seurakuntakoti

Parkkipaikat

Nummen seurakuntakodille tultaessa autot voi pysäköidä Pyhän Katariinan kirkon parkkialueelle. Kirkkoaukion parkkipaikat ovat Turun kaupungin parkkipaikkoja ja ne ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan piirissä. Muistathan siis parkkikiekon pysäköidessäsi.

Lisäksi seurakuntakodin läheisyyteen pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Lähin pysäkki on noin 200 metrin päässä seurakuntakodista.

Esteettömyys: merkittäviä esteitä

  • ulko-oven lähelle pääsee ajamaan autolla
  • erilliset luiskat saa pyydettäessä, pyörätuolia käyttäville sisäänpääsy mahdollinen vain avustajan kanssa
  • ei kaidetta ulko-ovella
  • sisällä korkeita kynnyksiä
  • inva-WC
Inva-WC
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 9.7. klo 18.00 -20.00

Papinkatu 2, 20540 Turku

Yksinasuvien Kesäpiknik Nummella

Kesäpiknik Nummen seurakuntakodin pihapiirissä. Mukaan omat piknik-eväät. Mukana Sofia Niskanen. Teemana ”Mielenmaisema”. Vapaaehtoisvastuussa Pirkko &co
to 16.7. klo 18.00 -20.00

Papinkatu 2, 20540 Turku

Yksinasuvien Kesäpiknik Nummella

Kesäpiknik Nummen seurakuntakodin pihapiirissä. Mukaan omat piknik-eväät. Mukana Kaija. "Nummen ja Nummenpakan mielenkiintoinen historia" -teemaan johdattelee Lars.