Pyhän Katariinan kirkko

Kirkkotie 46 , 20540 Turku
040 341 7130

Pyhän Katariinan kirkko

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Lue tarkemmin täältä

Pyhän Katariinan kirkko edustaa vanhaa keskiaikaista kirkkorakennusperinnettä. Vaikka se on kerran perusteellisesti tuhottu ja käynyt läpi useita peruskorjauksia, se on kuitenkin hyvin säilyttänyt alkuperäisen ilmeensä ja keskiaikaisen suomalaisen kirkon perusmuodot.

Aukioloajat ja varaukset

Kirkko on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. 

Kesällä 2020 ma–pe 8.6.–7.8. klo 12–17 (ei 19.6.)

Tiloja voi varata varauspalvelun numerosta 040 341 7011.

Pyhän Katariinan kirkko juhlatilana

Eloisan Ylioppilaskylän ja vilkkaan kylpylän välissä, maalaismaisessa keitaassa sijaitsevat puinen pappila puutarhoineen, vanhat maatalot, punamullatut kirkkoaitat, vehreä kirkkomaa ja mietteliäs harmaakivikirkko. Alue tarjoaa idyllisen paikan perhejuhlien vietolle.

Pyhän Katariinan kirkkoon mahtuu 350 henkilöä. Perhejuhlia tai hautajaisia varten voi varata tilat kirkon pihapiiristä. Katariinan pappilassa on tilat 80 vieraalle. Nummen seurakuntakodissa on mahdollisuus järjestää 100 hengen tilaisuuksia ja Nummen Punaiseen tupaan mahtuu 30 henkilöä.

Parkkipaikat

Pyhän Katariinan kirkon yhteydessä on laajahko parkkialue. Kirkkoaukion parkkipaikat ovat Turun kaupungin parkkipaikkoja ja ne ovat kaupungin pysäköinninvalvonnan piirissä. Muistathan siis parkkikiekon pysäköidessäsi.

Lisäksi kirkkoon pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys: vähäisiä esteitä

  • pääsisäänkäynnillä ei ovenavauspainiketta
  • penkkiin mentäessä kynnys
  • alttarille esteetön pääsy
  • valaistus voi aiheuttaa haasteita näkörajoitteisille
  • induktiosilmukka kuulovammaisille
  • ei inva-WC:tä

Induktiosilmukka
Pysäköinti
Esteetön kulku

Tapahtumat

ke 8.7. klo 12.00 -17.00

Kirkkotie 46, 20540 Turku

Pyhän Katariinan kirkko avoinna ja opas paikalla

Tervetuloa tutustumaan ja hiljentymään Pyhän Katariinan kirkkoon. Ovet ovat avoinna ja kirkko-opas on paikalla arkisin klo 12-17.
to 9.7. klo 12.00 -17.00

Kirkkotie 46, 20540 Turku

Pyhän Katariinan kirkko avoinna ja opas paikalla

Tervetuloa tutustumaan ja hiljentymään Pyhän Katariinan kirkkoon. Ovet ovat avoinna ja kirkko-opas on paikalla arkisin klo 12-17.