TOIVO-hanke

Toivo-hanke on Takuusäätiön sekä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteinen projekti. Toivo-hanke auttaa talous- ja velkaongelmissa olevia ihmisiä ja heidän parissaan työskenteleviä löytämään talousongelmiin ratkaisukeinoja.

Voit ottaa yhteyttä Takuusäätiön neuvontaan. Pienikin huoli riittää yhteydenottoon.

Yhdessä hahmotamme tulo-, meno-, ja velkatilannettasi. Voit kysyä esimerkiksi talouden hallinnasta, luottotiedoista, velkojen ratkaisukeinoista ja perinnästä.

Voit keskustella nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kysymyksiisi vastaavat Takuusäätiön työntekijät.

Velkalinja p,0800 9 8009 tai Chatin kautta: takuusaatio.fi

Penno

PennoLinkki avautuu uudessa välilehdessä on verkossa toimiva sovellus. Kun kirjaat siihen menot ja tulot, Penno kertoo yhdellä silmäyksellä rahatilanteesi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi – oli se arjen tasapainottaminen tai seuraavaan unelmaan säästäminen.

 

Toivo-hankkeella on oma uutiskirje, johon kerätään Turun seudun alueelta uutisia talouden ja velkojen ratkaisemiseen. Jos olet terveys- tai sosiaalialan työntekijänä kiinnostunut tilaamaan sen ole yhteydessä paikalliseen projektikoordinaattoriin.

 

Projektikoordinaattori Maria Rumpunen
puh. 050 5010 447
etunimi.sukunimi@takuusaatio.fi

Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija, joka auttaa ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Se tarjoaa neuvontaa, pienlainaa hankintoihin, ratkaisun velkojen yhdistämiseen sekä välineitä raha-asioiden hallintaan. Lisäksi Takuusäätiö vaikuttaa lainsäädäntöön ja muihin rakenteisiin, jotta ne tukisivat ihmisten itsenäistä taloudellista selviytymistä, hallittua luotonkäyttöä ja ehkäisisivät syviin velkakierteisiin ajautumista. Takuusäätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö ja toimii pääasiassa Veikkauksen tuella. Lisää aiheesta: www.takuusaatio.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Piirros jossa kaksi ihmishahmoa kulkeen polkua pitkin
Piirros: Mirkka Hietanen/Takuusäätiö