Tehdään yhdessä!

Mitä sinä osaat parhaiten? Miten haluat auttaa? Seurakunta tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tehdä hyvää ja auttaa toisia.

Toisten auttaminen tuo elämään iloa. Auttaminen voi olla kertaluontoista tai säännöllisempää.

Tarjolla tehtävä

Messut ja jumalanpalvelukset

Seurakuntalaiset ovat tervetulleita toimimaan erilaisissa tehtävissä jumalanpalveluksissa.

Raamatun lukeminen, musisointi, ehtoollisen jakaminen, rukouksen johtaminen, kirkkokahvin keittäminen, messuun kokoontuvan seurakunnan vastaanottaminen ja monet muut tehtävät ovat avoinna halukkaille.

Jumalanpalveluksista vastaa kappalainen Johanna Viirros, joka auttaa mielellään löytämään itselle sopivia tehtäviä.

Lähetystyö

Lähetystyö tarvitsee arpajaisvoittoja. Jos sinulla on ylimääräistä hyvää, jota voisit lahjoittaa lähetystyön hyväksi, otamme ilolla vastaan.

Jos taas koet leipomisen tai kahvilatoiminnan omaksesi, kahvitustiimissämme on aina paikkoja auki. Tavalliset kotikokin taidot riittävät.

Perhetyö

Seurakuntamme perhekerhoissa käy paljon vanhempia ja lapsia. Kaipaamme välipalahetkiin keittiössä viihtyviä tätejä ja setiä. Jos kahvinkeitto ja nisujen laitto luonnistuu, otamme kiitollisena apua vastaan.

Pikkutupa

Pikkutupa on Varissuon kirkon alakerrassa oleva oleskelutila, jossa on tarjolla ruokaa, kahvia, seuraa ja tekemistä aina maanantaisin ja keskiviikkoisin  klo 12. Pikkutupa toimii vapaaehtoisvoimin.

Ole rohkeasti yhteydessä Eliisaan p. 040 341 7638, jos ruuan laittaminen ja tarjoileminen sekä ihmisten kohtaaminen kiinnostavat sinua.

Ystäväksi yksinäiselle

Seurakuntamme alueella asuu yksinäisiä ihmisiä ja ihmisiä, joilla olisi aikaa ja halua ilahduttaa yksinäistä. Diakoni Erja Viherkoski p. 040 341 7135 voi auttaa teitä löytämään toisenne.

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuuta kerätään sekä lista- että lipaskeräyksenä. Keräyksen sydän on suuri vapaaehtoisten joukko,
jota ilman Yhteisvastuukeräyksen menestyksekäs toteuttaminen olisi mahdotonta.  Kutsumme sinua tähän joukkoon.

Yhteisvastuukeräys alkaa helmikuussa. Lisätietoja antaa YV-keräyspäällikkö diakoni Erja Viherkoski p. 040 341 7135 tai erja.viherkoski@evl.fi