LEIRILLE

Leirit on tarkoitettu 1.-8. –luokkalaisille ja etusijalla ovat Turusssa ja Kaarinassa asuvat kirkkoon kuuluvat lapset. Yövymme sisämajoituksessa (sisävessat ja –suihkut) viihtyisissä mökeissä kauniissa Rymättylän saaristomaisemassa, Kunstenniemen leirikeskuksessa. Alle tunnin mittaisen bussimatkan päässä odottaa leirielämä. Leireillä opitaan toimimaan yhdessä muiden kanssa muun muassa leikin, askartelun ja raamattutoiminnan kautta. Leirimaksu sisältää täyshoidon kuljetuksella ja tapaturmavakuutuksella ja se maksetaan suoraan ilmoittautumisen yhteydessä (pankkitunnuksilla tai luottokortilla). Leiriläiselle lähetetään leirikirje hyvissä ajoin kotiin, josta löytyy tiedot mukaan otettavista tavaroista, lähtö- ja paluuajat jne.

1.-8. -LUOKKALAISTEN TALVISEIKKAILULEIRI 18.-20.2.2019 (yhteistyössä Henrikinseurakunnan kanssa). Hinta 35€. Lähtö maanantaina aamulla ja paluu keskiviikkona iltapäivällä. Ilmoittautumiset 18.1. mennessä https://www.lyyti.in/talviseikkailuleiri2019

Kaikesta toiminnastamme saat tietoa myös netistä www.tuuks.fi sekä alueemme koulujen kautta jaettavasta esitteestä. Seuraa ilmoitteluamme myös kerran kuukaudessa ilmestyvässä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Lilja–lehdessä. Jos haluat tietoa koululaisille suunnatusta toiminnastamme suoraan sähköpostitse (noin neljä kertaa vuodessa), lähetä osoitteesi lilli.jussila@evl.fi niin lisään sinut listallemme. Ota rohkeasti yhteyttä niin pienissä kuin suurissakin asioissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

 

Nuorisotyönohjaaja Nuorisotyönohjaaja
Lilli Jussila Kristian Luoma
040 341 7380 040 341 7427
lilli.jussila@evl.fi kristian.luoma@evl.fi