Yhteisöllisyyttä ja vertaistukea

Nummen Olkkari

Nummen Olkkari on kaikille avoin kohtaamispaikka Nummen srk-kodissa (Papinkatu 2). Klo 10 hartaus, jonka jälkeen tarjoilu (kahvia ja puuroa 0,50 €).

Lisätietoja: diakoni Hanna Boateng p. 040 341 7136 tai hanna.boateng@evl.fi

Lautapelikerho Nummella

Nummen seurakuntakodilla (Papinkatu 2) pelataan lautapelejä aina maanantaisin klo 18.30. Lautapelikerhon emäntä laittaa tarjolle herkullisen iltapalan hävikkiruoasta. Tähteeksi jäänyt ruoka jaetaan osallistujien kesken.

Lisätietoja: diakoni Hanna Boateng p. 040 341 7136 tai hanna.boateng@evl.fi

Avoimet ovet Vakkella

Varissuon kirkko (Kousankatu 6) on avoinna keskiviikkoisin klo 17-19 tutustumista ja hiljentymistä varten. Päivystäjä on paikalla, jos haluat keskustella tai kysyä Varissuon kirkosta. Olet tervetullut!

Lisätietoja: Lari Lappalainen p. 040 504 7679.

Kanttorin kahvila (tauolla)

Laulun iloa ja yhdessäoloa Varissuon kirkolla (Kousankatu 6). Tervetuloa laulamaan ja jutustelemaan kahvikupposen äärelle kanttori Elina Kerokosken kanssa.

Lisätietoja: kanttori Elina Kerokoski p. 040 341 7632 tai elina.kerokoski@evl.fi.

Hyvän mielen ryhmä

Hengellinen vertaistukiryhmä, jossa keskustellaan mielen hyvinvointia tukevista teemoista ja tehdään retkiä lähikohteisiin ryhmäläisten toiveiden mukaan. Kokoontumisissa tarjotaan kevyt lounas ja kahvit. Avoin ryhmä kokoontuu sopimuksen mukaisesta.

Lisätietoja: diakoni Hanna Boateng p. 040 341 7136 tai hanna.boateng@evl.fi

Omaishoitajat

Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia omaishoitajan arjesta ja viettämään hetki juhlaa yhdessä toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Keskustelemme yhdessä omaishoitajuuteen liittyvästä teemasta tai kuulumisista, hiljennymme yhteiseen hartauteen ja juomme makoisat kahvit. Omaishoitajat kokoontuvat joka kuukauden toinen maanantai klo 13 Hannunniitun srk-talolla (Virmuntie 2).

Lisätietoja: diakoni Päivi Rönnblad p. 040 341 7638 tai paivi.ronnblad@evl.fi

 

Jumala on luonut ihmisen toisten seuraan, ei yksinäisyyteen. (Martti Luther)

Kuvassa suuri joukko aikuisia ihmisiä vanhan puurakennuksen edessä.
Suurin osa ryhmistä ja kohtaamispaikoista toimii vapaaehtoisten voimin.