Tervetuloa tutustumaan Mikaelinseurakunnan lapsi- ja perhetyöhön!

Mikaelinseurakunta haluaa olla mukana koko perheen arjessa, juhlassa ja elämäntapahtumissa. Tuemme perheitä kristillisessä kasvatuksessa järjestämällä toimintaa kerhojen, leirien/retkien ja erilaisten tapahtumien muodossa. Toivottavasti löydätte mieluista puuhaa tarjonnastamme, klikkaa itsesi mukaan sivupalkista! Puuttuuko vielä jotain? Mitä teidän perheenne haluaisi tehdä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perhekerhot

Mikaelinseurakunnassa kokoontuu kevätkaudella 2021 kaksi perhekerhoa: Suikkilan perhekerho torstaisin ja Mikonmökin perhekerho perjantaisin, molemmat klo 9.30-11. 

Perhekerhoissa on tarjolla rentoa juttuseuraa, kahvia, laulua, leikkiä, askartelua ja hiljentymishetki. Perhekerhot ovat avoimia kaikille lapsiperheille, isovanhemmille ja hoitajille lapsineen. Perhekerhoon tullaan yhdessä aikuisen kanssa. 

Mukaan kerhoon voi ottaa sisätossut. Perhekerho tarjoaa kahvit, teet ja mehut. Voit ottaa omat syömiset mukaan. Mikro on käytettävissä. Kerho on maksuton. Kerhot aloittavat viikolla 3 (to 21. ja pe 22.1.). Tiedotamme muutoksista täällä. 

Perhekerhot:

Suikkilan perhekerho torstaisin klo 9.30-11 Suikkilan srk-kodissa, Konstanzankatu 1. Mukana lastenohjaaja Tarja ja Kirsi-pappi.

Mikonmökin perhekerho perjantaisin klo 9.30-11 Mikonmökissä, Puutarhakatu 24. Mukana lastenohjaaja Tiina sekä Kirsi-pappi.

Koronavirustilanteen vuoksi kerhoihin tulee aivan poikkeuksellisesti ilmoittautua! Ilmoittautuminen tapahtuu tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta: 

  • Molempiin perhekerhoihin Kirsille: puh. 040 3417 411  

Kerro ilmoittautuessasi aikuisten ja lasten määrä sekä nimet. Ilmoittautua voi yhdelle perhekerhopäivälle kerrallaan. Turvallisuuden takia keräämme myös yhteystiedot kaikilta kerhoissa kävijöiltä, jotta voimme ottaa tarvittaessa heti yhteyttä, jos virukselle altistumisia pääsisi tapahtumaan. Säilytämme yhteystietoja 1 kuukauden ajan. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ainoastaan tätä tarkoitusta varten.

Mm. musiikki- ja askarteluhetkiin voi osallistua nyt kotoa käsin koko perheen voimin Kirkonrotan Facebook-sivun ja YouTube-kanavan kautta! Linkki alempana, klikkaa kirkonrotan kuvaa.

 

MuskaritLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnassamme kokoontuu Mikonmökissä kolme muskariryhmää, jotka on suunnattu vauva- ja pikkulapsiperheille. Lisätietoa muskareista ja niihin ilmoittautumisesta tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

PäiväkerhotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhot on suunnattu 3–5-vuotiaille lapsille. Lisätietoa päiväkerhoista ja niihin ilmoittautumisesta tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyhäkoulu Mikaelmessun yhteydessä

Kastepuu ja alttari Mikaelinkirkossa
"Sallikaa lasten tulla minun luokseni."

Ota yhteyttä

projektityöntekijä (nuoret aikuiset ja perhetyö)
Mikaelinseurakunta