Vapaaehtoistyössä mukavaa yhdessäoloa

Oletko näppärä käsistäsi, haluatko toimia kirkossa avustajana tai oletko keittiössä kuin kotonasi? Alta voit lukea erilaisista palvelutehtävistä kirkossa. Mikäli et löydä tältä sivulta mitään itsellesi sopivaa tehtävää, ethän epäröi olla yhteyksissä työntekijöihimme!

Ruokailut vähävaraisille

Haluaisitko päästä toteuttamaan yli sataa ihmistä yhteen kokoavaa ruokailua? Haluatko saada uusia tuttavia ja päästä mukaan aktiiviseen yhteisöön?

Jos nämä kolahtivat, tervetuloa mukaan toteuttamaan joko ruokakassijakoa Mikaelin seurakuntakotiin (Puistokatu 13) tai Toivon Torstaita Paakarlan seurakuntakotiin (Laivateollisuudenkatu 28). Tai vaikka molempia! Tehtäviä on monenlaisia; ruuan valmistamista, ruokakassien kokoamista, ruokailijoiden avustamista, rukoilua ja niin edelleen. Apua saatetaan tarvita myös ruokailua edeltävänä päivänä. Ilman vapaaehtoisia ruokailujen toteuttaminen olisi mahdotonta, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Neulenurkka

Tervetuloa neulomaan hyvän asian puolesta! Ompelupiirimme neulokset lahjoitetaan joko kastelapsille, diakoniatyön kautta tarvitseville tai muuhun hyväntekeväisyyteen. Osa töistä myydään myyjäisissä ja tällöinkin tuotot lahjoitetaan joko hyväntekeväisyyteen tai piirin toiminnan rahoittamiseksi.

Kokoonnumme joka maanantai klo 12 Mikaelin seurakuntakodin Klubi-tiloissa, Puistokatu 13. Joka kerta on pullakahvit ja hartaus. Syksykausi alkaa ma 4.9. Tervetuloa mukaan!