Vapaaehtoistyössä mukavaa yhdessäoloa

Oletko näppärä käsistäsi, haluatko toimia kirkossa avustajana tai oletko keittiössä kuin kotonasi? Alta voit lukea erilaisista palvelutehtävistä kirkossa. Mikäli et löydä tältä sivulta mitään itsellesi sopivaa tehtävää, ethän epäröi olla yhteyksissä työntekijöihimme!

Wanhan Ajan Ompelupiiri

Wanhan Ajan Ompelupiiri kokoontuu maanantaisin kello 12-14. Mikaelin seurakuntakodin Klubilla (Puistokatu 13).

Tervetuloa tekemään käsitöitä hyväntekeväisyyteen, myyjäisiin ja lahjoitettavaksi tarvitseville. Pullakahvit ja hartaus. Otamme mielellämme vastaan myös lankalahjoituksia.

Lisätietoja joko diakoniatyöntekijä Pauliina Liukkoselta tai Elina Okolta.

Ruokailut vähävaraisille

Haluaisitko päästä toteuttamaan yli sataa ihmistä yhteen kokoavaa ruokailua? Haluatko saada uusia tuttavia ja päästä mukaan aktiiviseen yhteisöön?

Jos nämä kolahtivat, tervetuloa mukaan toteuttamaan joko Vähävaraisten ruokailua Mikaelin seurakuntakotiin (Puistokatu 13) tai Toivon Torstaita Paakarlan seurakuntakotiin (Laivateollisuudenkatu 28). Tai vaikka molempia! Tehtäviä on monenlaisia; ruuan valmistamista, ruokakassien kokoamista, ruokailijoiden avustamista, rukoilua ja niin edelleen. Apua saatetaan tarvita myös ruokailua edeltävänä päivänä. Ilman vapaaehtoisia ruokailujen toteuttaminen olisi mahdotonta, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja Vähävaraisten ruokailusta saa diakoniatyöntekijä Elina Okolta ja Toivon Torstaista diakoniatyöntekijä Erja Mäenpäältä.

Arjen Enkelit

Seurakunnassamme on tehty etsivää seniorityötä vuodesta 2016. Ringissä on useita vapaaehtoisia, jotka ovat lähteneet ”Arjen Enkeliksi” yksinäiselle seniorille. Tavoitteenamme on tarjota henkistä ja hengellistä tukea sitä kaipaaville. Haluamme auttaa senioria voimaantumisessa sekä olemalla läsnä silloin, kun lähimmäisen tuki on tärkeää.

Keinoina kotikäynnit, keskustelut, ulkoilu sekä ryhmiin ja seurakunnan tilaisuuksiin vieminen.

Haluatko Sinä Arjen Enkeliksi yksinäiselle?

Lisätietoja diakoniatyöntekijä Erja Mäenpäältä.

diakoniatyöntekijä (maahanmuuttajatyö)
Mikaelinseurakunta
diakoniatyöntekijä (seniorityö, tiimivastaava)
Mikaelinseurakunta