Tilaa aikuisten ajatuksille

Meitä ihmisiä ei ole valettu samasta muotista.  Joku innostuu teologisista ja yhteiskunnallisista keskusteluista, toisen sydän palaa diakoniatyölle. Joku kaipaa hiljaisuutta, toinen toimintaa.

On suuri rikkaus, että meitä on moneksi. Jokaista tarvitaan.

Seurakunnan toiminta elää ja kehittyy seurakuntalaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aikuistyön pappi Kristiina Frondelius kuulee mielellään ajatuksiasi siitä, millaista seurakuntaelämää Katariinan alueen aikuiset kaipaavat.

Tilaisuuksia aikuisille

Seurakunnassa on paljon aikuisille suunnattuja tilaisuuksia, joihin voi osallistua silloin, kun itselle sopii. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita.

Kaikki ajankohtaiset tapahtumamme löytyvät tapahtumakalenterista (linkki aikuisten tapahtumiin).

Seurat

Varissuon kirkolla pidetään herännäisseurat noin kerran kuukaudessa maanantaisin. Seuroissa veisataan Siionin virsiä, kuunnellaan lyhyitä puheita ja juodaan iltateet.

Seurakahvitus alkaa klo 18.30 ja seurat klo 19.00.

Seurojen yhteyshenkilö on Kerttu Vihantola, kepamirjami@gmail.com.

Historiakerhon tilaisuudet

Katariinanseurakunnan yhteydessä toimii historiakerho, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja retkiä. Kerhon suurin vuosittainen tapahtuma on viime vuosina ollut Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla järjestettävät joulumarkkinat.

Valoa yössä -keskustelusarja

Valoa yössä on kristillis-yhteiskunnallinen keskustelusarja. Valoa yössä -illoissa kuullaan alustuksia ajankohtaisista aiheista, nautitaan musiikista ja keskustellaan.

Tarjoilu on järjestetty nyyttikestiperiaatteella ja jokainen voi halutessaan tuoda oman leivonnaisen yhteiseen koriin jaettavaksi.

Valoa yössä -sarjasta vastaa emeritus ohjelmapäällikkö Kari J. Kettula p. 0400 820 534.

Kolme naista seisoo myyntipöydän takana Turun tuomiokirkon edessä.
Seurakuntalaisia Annika-papin kanssa Katariinan kojulla Porkkanamarkkinoilla.

Ota yhteyttä

vs. kappalainen, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.