Hyppää sisältöön

Tule mukaan Muskariin!

 

Haku muskareihin alkaa maanantaina 2.8. klo 10.00

Muskareissa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan, lorutellaan ja kuunnellaan musiikkia.

Musiikki on suuri asia, josta kaikenikäiset voivat nauttia ja saada iloa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa lasten hengellisetkin laulut  ovat osa toimintaa.

Seurakuntayhtymällä on muskaritoimintaa lähes ympäri vuoden. Muskareita ohjaavat lastenohjaajat. Paikallisseurakunnilla on myös omaa musiikkitoimintaansa, kuten lasten kuoroja ja bändejä. Niistä voit lukea tarkemmin seurakuntien omilta sivuilta.

» Muskaripaikat ja -kokoontumisajat syksy 2021 

 

 

Muskariin hakeminen - syksy 2021

Syyskauden muskarit alkavat viikolla 34. Haku muskariin tapahtuu sähköisesti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua myös muun kuin oman seurakuntasi muskariin. Syksyn muskarihaku alkaa 2.8.2021 ja kestää 20.8.2021 saakka. Muskareita ei ole syysomaviikolla vko 41. Syyskauden viimeiset muskarit ovat viikolla 50.

Ilmoittautumislinkki aukeaa 2.8.2021 klo 10.00.

Muskarin kesto on 30 min. Muskarin hinta syyskaudelta on 27,50 €. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta on muskarissa perhekohtainen. Jos perhe käy kahdessa eri ryhmässä, maksu suoritetaan kummastakin ryhmästä erikseen.

Muskariryhmät

0–1-vuotiaiden ryhmä on "vauvaryhmä" johon lapsi tulee vanhemman tai vanhempien kanssa.

Perheryhmä on tarkoitettu niille perheille, joista ryhmään tulee sisarukset tai lapsi on yli 1-vuotias. Ryhmään tullaan vanhemman tai vanhempien kanssa. Myös isovanhemmat tai vaikka kummit voivat käydä muskarissa yhdessä lapsen kanssa. Jos toivomassasi muskaripaikassa ei ole vauvaryhmää, voit ilmoittautua lapsesi kanssa perheryhmään.

Monikkoperheet ovat tervetulleita mukaan ja ohjaajat auttavat aina mahdollisuuksien mukaan!