Hyppää sisältöön

Tule mukaan Muskariin!

Muskareissa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan, lorutellaan ja kuunnellaan musiikkia.

Musiikki on suuri asia, josta kaikenikäiset voivat nauttia ja saada iloa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa lasten hengellisetkin laulut  ovat osa toimintaa.

Seurakuntayhtymällä on muskaritoimintaa lähes ympäri vuoden. Muskareita ohjaavat lastenohjaajat. Paikallisseurakunnilla on myös omaa musiikkitoimintaansa, kuten lasten kuoroja ja bändejä. Niistä voit lukea tarkemmin seurakuntien omilta sivuilta.

Muskarit ryhmätoimintoina ovat tauolla. Pidämme turvallisuussyistä tauon perheiden ryhmätoiminnasta, jossa on aikuisia, 8.3.-30.4. välisen ajan, koska alueellamme on covid 19-epidemiatilanne edelleen kasvamassa.

» Muskaripaikat ja -kokoontumisajat kevät 2021 

 

 

Muskariin hakeminen

Kevätkauden muskarit alkavat viikolla 3. Haku muskariin tapahtuu sähköisesti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua myös muun kuin oman seurakuntasi muskariin. Kevään muskarihaku alkaa 4.1.2021. Muskareita ei ole hiihtolomaviikolla vko 8 eikä hiljaisella viikolla vko 13.

Ilmoittutumislinkki aukeaa 4.1.2021 klo 10.00.

Muskarin kesto on 30 min. Muskarin hinta kevätkaudelta on 27,50 €. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta on muskarissa perhekohtainen. Jos perhe käy kahdessa eri ryhmässä, maksu suoritetaan kummastakin ryhmästä erikseen.

Muskariryhmät

0–1-vuotiaiden ryhmä on "vauvaryhmä" johon lapsi tulee vanhemman tai vanhempien kanssa.

Perheryhmä on tarkoitettu niille perheille, joista ryhmään tulee sisarukset tai lapsi on yli 1-vuotias. Ryhmään tullaan vanhemman tai vanhempien kanssa. Myös isovanhemmat tai vaikka kummit voivat käydä muskarissa yhdessä lapsen kanssa. Jos toivomassasi muskaripaikassa ei ole vauvaryhmää, voit ilmoittautua lapsesi kanssa perheryhmään.

Monikkoperheet ovat tervetulleita mukaan ja ohjaajat auttavat aina mahdollisuuksien mukaan!

// ]]>