Koivulan seurakuntatalo

Sävelkuja 3, 20740 Turku
varaukset 040 341 7606

Aukioloajat ja varaukset

Koivulan seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7606.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Tilaa voi vuokrata myös kokouksia varten.

Koivulan seurakuntatalon saliin mahtuu noin 70 henkilöä ja vuokrattavaan pienempään tilaan noin 20 henkilöä. Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on piano, äänentoistolaitteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet), datatykki, piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa on noin 80 henkilölle.

Parkkipaikat

Koivulan seurakuntakodille voivat pysäköidä autonsa liikekeskuksen parkkipaikalle. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka kuulovammaisille
  • Tilasta löytyy Inva-WC
Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 28.4. 9.30 -11.15

Sävelkuja 3, 20740 Turku

Koivulan perheleikkikoulu

Tervetuloa alle kouluikäiset lapset oman aikuisen/aikuisten kanssa. Kerhoissa nautitaan yhdessä aamupalaa, leikitään, lauletaan, liikutaan, jutellaan, askarrellaan, hiljennytään pieneen hartaushetkeen ja vietetään mukavia hetkiä yhdessä.
ti 2.5. 9.30 -11.00

Sävelkuja 3, 20740 Turku

Koivulan vauvakahvila

Tervetuloa eka vauvojen perheet! Kahvilassa voit kohdata samassa elämäntilanteessa olevia ja saada vertaistukea.