Koivulan seurakuntatalo

Sävelkuja 3, 20740 Turku
varaukset 040 341 7606

Koivulan seurakuntatalo  

Aukioloajat ja varaukset

Koivulan seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7606.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Tilaa voi vuokrata myös kokouksia varten.

Koivulan seurakuntatalon saliin mahtuu noin 70 henkilöä ja vuokrattavaan pienempään tilaan noin 20 henkilöä. Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on piano, äänentoistolaitteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet), datatykki, piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa on noin 80 henkilölle.

Parkkipaikat

Koivulan seurakuntakodille voivat pysäköidä autonsa liikekeskuksen parkkipaikalle. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka kuulovammaisille
  • Tilasta löytyy Inva-WC
Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 30.11. klo 9.30 -11.00

Sävelkuja 3, 20740 Turku

Koivulan vauvaperhekahvila

Tervetuloa kaikki vauvaperheet! Myös odottavat äidit ovat tervetulleita.
pe 1.12. klo 9.30 -11.15

Sävelkuja 3, 20740 Turku

Koivulan perheleikkikoulu

Perheleikkikoulujen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä; lapset aikuisen kanssa. Tervetuloa!