Mikaelin seurakuntakoti

Puistokatu 13, 20100 Turku
varaukset 040 341 7400

Mikaelin seurakuntakoti Kaupungin keskustan tuntumassa, Mikaelinkirkon läheisyydessä sijaitseva Mikaelin seurakuntakoti tarjoaa kokoontumistilat säännöllisesti kokoontuville piireille. Tiloissa voi järjestää myös muistotilaisuuksia, perhejuhlia tai kokouksia.

Aukioloajat ja varaukset

Mikaelin seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7400.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntatalolta voi vuokrata seurakuntasalin, kahvion tai klubin. Saliin mahtuu 100 henkilöä, kahvioon 40 henkilöä ja klubille 20 henkilöä. Yhdistettäessä sali ja kahvio, saadaan tilaa noin 150 hengelle. Saliin ja kahvioon ei voi kuitenkaan samaan aikaan ottaa kahta eri tilaisuutta, sillä välissä on ainoastaan lasiovet.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Astioita löytyy 150 hengelle.

Salissa on flyygeli. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet, datatykki, piirtoheitin sekä CD/DVD-soitin.

Huomaathan, että Mikaelin seurakuntakotiin on sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Parkkipaikat

Mikaelin seurakuntakodin läheisyydessä Puistokadun varrella sekä Sairashuoneenkadulla on jonkin verran kadunvarsipaikkoja autoille. Seurakuntatalon pihalla on pysäköintipaikka inva-luvalla varustetulle autolle. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka huonokuuloisille
Induktiosilmukka
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ke 22.11. klo 12.30 -13.30

Puistokatu 13, 20100 Turku

Seniorikerho ja tuolijumppa

Seniorikerhot ovat osa seurakunnan diakoniatyötä, senioreiden ohjelmallisia päivätapaamisia. Mukana kerhoissa ovat diakoniatyöntekijät, papit ja kanttorit.
ke 22.11. klo 14.00 -15.30

Puistokatu 13, 20100 Turku

Vauvaperhekerho

Vauvakerho alkaa hartaushetkellä, jonka jälkeen körötellään laululeikkien matkassa, seurustellaan ja juodaan iltapäiväkahvit.