Uskoa, toivoa ja rakkautta jo vuodesta 1309

Katariinanseurakunta on Suomen vanhimpia seurakuntia. Sen juuret ulottuvat ainakin vuoteen 1309 ja seurakunnan nykyisin käytössä oleva nimi vastaa vuoden 1309 asiakirjamainintaa ecclesia sancte Katerine in Nummis eli Pyhän Katariinan seurakunta Nummella.

Seurakunnan pitkä ja vivahteikas historia muistuttaa, että tällä seudulla on eletty ennenkin. Täällä on uskottu, toivottu ja rakastettu jo sukupolvia ennen meitä.

Tavallista ihmistä varten - ilossa, surussa ja arkisen elämän keskellä

Nykyään Katariinanseurakunta on noin 16000 jäsenen seurakunta Itä-Turussa. Seurakuntamme alueella asuu 27000 ihmistä.

Tahdomme olla armon, toivon ja rakkauden merkki omassa yhteisössämme. Haluamme tehdä töitä sen eteen, että mahdollisimman moni voisi kokea Katariinanseurakunnan kodikseen.

Seurakunta ei ole työntekijöidensä summa, vaan koostuu seurakuntalaisista - tavallisista, keskenään erilaisista ihmisistä, jotka on kastettu Kristuksen yhteyteen.

Olet lämpimästi tervetullut löytämään oman paikkasi seurakunnastamme!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Jaamme sosiaalisessa mediassa välähdyksiä seurakuntamme elämästä, kerromme tulevista tapahtumista ja vietämme virtuaalisesti kirkkovuoden juhlia.

Facebookissa löydät meidät nimellä Turun Katariinanseurakunta ja Instagramissa ja Twitterissä nimellä @katariinansrk. Tervetuloa mukaan!

 

Ota yhteyttä

Outi Toljamo
vs. kirkkoherra
 

Ota yhteyttä

Katri Lautjärvi
seurakuntasihteeri
 

Welcome - Karibuni sana - Bienvenue -Tere tulemast

For English information, please contact reverend Anna Hälli, tel. +35840-3417639, email anna.halli@evl.fi .

Wollen Sie Informationen über die Kirchengemeinde erhalten, so wenden Sie sich bitte an Herrn Pertti Widén, tel +358405560789, email p_j_widen@hotmail.com.

Si vous désirez obtenir des renseignements (en français) sur la paroisse et ses activités, contacter Mme Saana Rusi, tél +358405794555, mél saana.rusi@gmail.com.

Ukipata kujua maisha ya kanisa katika sehemu yako, mpigie Mratibu wa vijana Erne Hakala, +358403417484,  erne.hakala@evl.fi.

Haluatko kielikaveriksi?

Jos osaat jotain vierasta kieltä ja haluaisit olla tekemässä seurakunnastamme vieraanvaraisempaa paikkaa, olet tervetullut liittymään kielikaverien joukkoon. Kielikaveri auttaa suomea taitamattoman lähimmäisen alkuun seurakunnassa, kertoo toiminnastamme ja esittelee hänet toisille. Kielikaverin ei pidä sitoutua vakituiseksi tulkiksi, vaan ensimmäisen kontaktin jälkeen rakennamme yhteyttä mm. hyvän tahdon, elekielen ja netin käännösohjelmien avulla. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Anna Hälliin.