Koko kansan katedraali -
Sinun kirkkosi

Turun tuomiokirkkoseurakunnassa kuljetaan yhdessä, julistetaan ilosanomaa Jeesuksesta ja edistetään kristillisen lähimmäisenrakkauden toteutumista. Usko kolmiyhteiseen Jumalaan herää ja vahvistuu yhteydessä.

Turun tuomiokirkkoseurakunta on "koti, jossa on monta huonetta" (Joh. 14:2). Seurakunnassamme on tilaa uskolle, yhteydelle ja kulttuurille. Tuomiokirkkoseurakunnassa kohtaat avoimen ja palvelevan kansankirkon, jossa yhdessä kunnioitetaan kolmiyhteistä Jumalaa kertomalla Jeesuksesta, rakentamalla seurakuntaa ja edistämällä oikeudenmukaisuutta.

Tuomiokirkkoseurakunta on kaikkia varten. Toimintaan voi osallistua paikan päällä tai etänä, vaikka maailman toiselta puolelta virtuaalikirkon kautta.

Ollaan yhdessä ilossa ja surussa, arjessa ja juhlassa.

 

AJANKOHTAISTA:

"Elämäni värit" - Retkipäivä eläkeläisille syksyiseen Sinappiin, Kakskertaan pe 10.11.2017. Kuvataiteilija Satu Haiko inspiroimassa värien maailmaan.

Päivän aikana saamma herkullista ruokaa noutopöydästä, ihastellaan luonnon kauneutta - ja tietysti mahdollisuus hiljentymiseen sekä mukavaa yhdessäoloon.

Lähtö klo 8.30 Eerikinkatu 1/Multavierunkatu 1, bussi kiertää reittiä Uudenmaankatu - "Postinkulman pysäkki" - Vuorikadun pysäkki "Teboil" - Sinapin kurssikeskus/Kakskerta. Paluu keskustaan klo 16 mennessä samaa reittiä pitkin.

Retkipäivän hinta 25€, sis. aamupalan, lounaan ja päiväkahvin, ohjelman sekä kuljetukset. Mukana retkellä diakonit Kaija Jokinen ja Sofia Niskanen.

Ilmoittautuminen (nimi, puh.numero, mistä nouset kyytiin ja mahd. erityisruokavalio) torstaihin 2.11. mennessä:

- diakoniatoimistoon p. 040-3417335 (parhaiten tavoitettavissa ti ja to klo 9-11)

- työntekijöille Tuomiokirkkosrk:n kerhoissa.

Tervetuloa mukaan retkipäivään!

 

Ota yhteyttä

Heimo Rinne
tuomiorovasti
Tuomiokirkkoseurakunta
 

Ota yhteyttä

Pia Taponen
seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta