Hepokullan seurakuntatalo

Varkkavuorenkatu 23, 20320 Turku
varaukset 040 341 7366

Hepokullan seurakuntatalo

Pieni ja sisältä kodikas Hepokullan seurakuntatalo sijaitsee kivenheiton päässä Impivaaran liikuntakeskuksesta. Talo tarjoaa kokoontumispaikan eri-ikäisten ryhmille. Seurakuntataloa voi vuokrata vaikka kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Aukioloajat ja varaukset

Hepokullan seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7366.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalosa on juhlasali sekä haitariovella siitä erotettu rippikoulu/päiväkerhosali. Taloon mahtuu 185 hengen juhlaväki mutta erityisen hyvä tila on pienten alle 50 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Pöytäpaikkoja maksimissaan 50 hengelle.

Tilassa on piano sekä käytettävissä äänentoistolaitteet, datatykki, piirtoheitin, valkokangas sekä CD/DVD-soitin. Keittiö on varustettu 90 hengen kahvittamista varten.

 

Parkkipaikat

Hepokullan seurakuntatalon vieressä on pysäköintitasanne. Seurakuntatalolle on hyvät yhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka kuulovammaisille
Induktiosilmukka
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

la 2.9. klo 10.00 -13.00

Varkkavuorenkatu 23, 20320 Turku

LÄHETYSSEMINAARI

Tulkaa minun luokseni (Jeesus) Menkää ja tehkää kaikki kansat opetuslapsikseni (Jeesus)
su 3.9. klo 14.00

Varkkavuorenkatu 23, 20320 Turku

LÄHETYSTILAISUUS

Kuulumisia Inkerin kirkosta ja hengellisestä työstä Venäjällä