Nummen Punainen tupa

Papinkatu 2, 20540 Turku
varaukset 040 341 7430

Nummen Punainen tupa

Nykyinen Punainen tupa on tehty alkuaan kanttori Helmer Pihan asunnoksi eli Kanttorilaksi, jossa hänen jälkeensä 1960-luvun alkupuolelle asti asuivat. Rakennuksen paikalla oli aikaisemmin Simolan lammasnavetta ja sen sekä asuinrakennuksen välissä "läpikäytävä" kaksoisovineen, josta Simolan kuuluisat hevoset kulkivat.

Aukioloajat ja varaukset

Nummen Punainen tupa on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata Punaisen tuvan vahtimestarilta 040 341 7430.

Punainen tupa juhlatilana

Nummen punainen koti on kotoisa pienimuotoisten perhejuhlien pitämiseen. Punainen tupa on mitoitettu 30 hengelle. Kahvi- ja ruokailuvälineitä on 30 vieraalle. Punaisessa tuvassa on käytettävissä myös piano.

Perusmaksu 1-50 hengen tilaisuudessa on 30 € ja lisämaksu 25 € / tunti. Pöytäliinoista peritään pesumaksu 5 €/kpl.

 

Parkkipaikat

Nummen Punaiselle tuvalle tultaessa autot voi pysäköidä Pyhän Katariinan kirkon parkkialueelle. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Lähin bussipysäkki on n. 200 metrin etäisyydellä.

Esteettömyys

  • Punaiseen tupaan on vaativa, kahden portaan pyörätuolireitti. Tilat ovat pienet.
  • Helppo pääsy näkövammaisille
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ke 26.7. klo 13.00

Papinkatu 2, 20540 Turku

Kesäkahvila Nummella

Tervetuloa idylliseen Nummen Punaiseen tupaan viettämään kesäkeskiviikon iltapäivää kahvittelun merkeissä, vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi. Mukana seurakunnan työntekijä.