Raunistulan seurakuntatalo

Murtomaantie 12, 20300 Turku
varaukset 040 341 7450

Raunistulan seurakuntatalo Raunistulan seurakuntatalo on yksi Maarian seurakunnan seurakuntatiloista. Se tarjoaa paikan hiljentymiselle keskellä kaupungin vilkasta liikennettä. Seurakuntatalon yhteydessä sijaisevat myös lähetyssihteerin toimisto sekä Maarian seurakunnan diakonian vastaanottotilat. Paikka soveltuu hyvin kokouksien, perhejuhlien tai muistotilaisuuksien pitämiseen.

Aukioloajat ja varaukset

Raunistulan seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7450.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntatalolta löytyy kirkkosali, ruokasali ja takkahuone.

Kirkkosaliin mahtuu noin 90 henkilöä. Ruokasalissa on pöydät ja niiden ääreen mahtuu noin 40 henkilöä. Takkahuoneessa on tilat 30 henkilölle. Tilaisuuksien järjestäjien käytössä on äänentoistolaitteisto (puhemikrofoni ja kaiuttimet), piirtoheitin, valkokangas sekä cd-soitin. Kirkkosalissa on flyygeli ja takkahuoneessa piano.

Keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Kahvikuppeja on kahta eri sarjaa yhteensä noin 90 henkilölle. Matalia ja syviä lautasia sekä aterimia on kaikkia noin 40 hengelle. Lisäksi käytettävissä on jonkin verran tarjoilulautasia. Keittiössä on pieni tiskikone ja yksi jääkaappi-pakastin.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Parkkipaikat

Raunistulan seurakuntatalon pihamaalla on pysäköintitilaa muutamille autoille. Myös Murtomaantien varressa on pysäköintitilaa. Seurakuntatalolle pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Ei inva-WC:tä
  • Kirkkosalissa induktiosilmukka kuulovammaisille
Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ti 23.1. klo 13.00 -14.30

Murtomaantie 12, 20300 Turku

Raunistulan seniorikerho

Tervetuloa seniorikerhoon!
ti 30.1. klo 11.00 -13.00

Murtomaantie 12, 20300 Turku

60+ miesten kokkiryhmä ja keskustelupiiri

60+ keskustelupiirissä jutellaan ja miehet kokkaavat keittiössä. Lopuksi syödään yhteinen ateria. Tervetuloa mukaan!