Hannunniitun seurakuntatalo

Virmuntie 2, 20540 Turku
varaukset 040 341 7435

Hannunniitun seurakuntatalo

Hämeen valtatien läheisyydessä, Kuralan Kylämäen tuntumassa sijaitseva Hannunniitun seurakuntatalo on yksi Turun Katariinanseurakunnan tiloista. Seurakuntakodilla kokoontuvat seurakunnan eri-ikäisten ryhmät arkisin - muun muassa kaksi iltapäiväkerhoa. Tiloja voi myös varata kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

 

Aukioloajat ja varaukset

Hannunniitun seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7435.

Seurakuntatalo juhlatilana

Hannunniitun seurakuntatalossa on juhlasali ja kahvio. Juhlasalissa ja kahviossa on istumapaikkoja noin 140 hengelle, joista juhlasalin puolella 110. Pöytäpaikkoja seurakuntataloon voidaan järjestää 80 hengelle.

Juhlasalissa on piano ja äänentoistolaitteet, piirtoheitin valkokankaineen sekä CD-DVD-soitin. Astioita talosta löytyy 80 hengelle. Keittiössä on teollisuustiskikone ja useita kahvinkeittimiä, mutta muuten tila on tavallinen "kotikeittiö".  

Parkkipaikat

Hannunniitun seurakuntakodille tultaessa autoille on vain vähän pysäköintitilaa, mutta seurakuntakodille pääsee sujuvasti julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka kuulovammaisille
Induktiosilmukka
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 23.11. klo 9.30 -11.00

Virmuntie 2, 20540 Turku

Perhekerho

Perhekerhot ovat jokaviikkoisia yhdessäolon hetkiä, joissa leikitään ja lauletaan, hiljennytään hyvän sanoman äärelle, harjoitellaan kädentaitoja ja kahvitellaan yhdessä. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset (0-7-vuotiaat) lapset yhdessä aikuisen seurassa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
su 26.11. klo 12.00

Virmuntie 2, 20540 Turku

Messu, omaishoitajien kirkkopyhä

Päivän aiheena "Kristus, kaikkeuden Herra". Tänään vietetään omaishoitajien kirkkopyhää, johon kaikki ovat tervetulleita. Messun jälkeen keittolounas ja kahvit.