Kotimäen seurakuntatalo

Arkeologinkatu 1, 20460 Turku
varaukset 040 341 7489

Kotimäen seurakuntatalo Maarian kirjaston ja Jäkärlän koulun tuntumassa sijaitseva Kotimäen seurakuntatalo tarjoaa kokoontumispaikan monille seurakunnan toiminnallisille ryhmille. Jäkärlässä Turun kaupungin pohjoispuolella olevan seurakuntatalon perinteisiin kuuluvat niin pääsiäisvaellukset kuin kylvönsiunaukset. Tilaa voi vuokrata myös kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Aukioloajat ja varaukset

Kotimäen seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7489.

Seurakuntatalo juhlatilana

Pieniä perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia, viettäville Kotimäen seurakuntatalo tarjoaa kodinomaiset puitteet. Seurakuntatalon ympärillä aukeaa maalaismaisema peltoineen. Vieraita kauniiseen ja valoisaan tilaan mahtuu noin 120 henkeä ja pöytäpaikkoja riittää 40 hengelle. Seurakuntatalo soveltuu myös konserttien tai muiden tilaisuuksien pitämiseen. Paikka on pitkään tarjonnut puitteet seurakunnan vuosittaiselle pääsiäisnäytelmälle.

Tilasta löytyy piano, äänentoistolaitteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet), piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin.

Keittiö on toimiva pieniin tilaisuuksiin. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa riittää noin sadalle hengelle.

Parkkipaikat

Kotimäen seurakuntatalolle matkaajat löytävät perille, kun kääntyvät Paimalan tieltä Arkeologinkadulle ja ajavat noin 50 metriä. Tämän jälkeen oikealla tien päässä pilkottaa keltaiseksi rapattu seurakuntatalo.

Autot voi pysäköidä seurakuntatalon pihalle ja isommissa tilaisuuksissa erikseen osoitetuille paikoille. Myös julkisilla kulkuvälineillä pääsee noin puolen kilometrin päähän seurakuntatalosta. Bussien aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Seurakuntatalolle kuljetaan portaita pitkin ja reitti on haasteellinen liikuntarajoitteisille, kuten pyörätuolia käyttäville.

Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 24.11. klo 9.30 -11.00

Arkeologinkatu 1, 20460 Turku

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja vanhempien kohtauspaikka.
ma 27.11. klo 13.00 -14.30

Arkeologinkatu 1, 20460 Turku

Naistenpiiri

Naistenpiiri kokoontuu Kotimäen seurakuntatalolla ja siellä keskustellaan monista ajankohtaisista aiheista, juodaan kahvia ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä.