Jaanin seurakuntatalo

Karjakuja 75, 20540 Turku
varaukset 040 341 7544

Jaanin seurakuntatalo
  • Henkilömäärä riveissä istuen: 70
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 60

Jaanin seurakuntatalo on yksi Turun Katariinanseurakunnan seurakuntatiloista. Tiloissa järjestetään seurakunnan toimintaa, mutta tiloja voi myös vuokrata kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Aukioloajat ja varaukset

Jaanin seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7544.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalo on juhlapaikkana vaatimaton, mutta soveltuu pienten perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, ristiäisten tai rippijuhlien viettopaikaksi. Tila soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntasalissa on pöytäpaikat noin 60 henkilölle. Tuoliriveiksi muutettuna tilaan mahtuu istumaan 70 vierasta. Salista löytyy piano, piirtoheitin, valkokangas, cd-soitin ja langaton internetyhteys.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa on noin 50 henkilölle. Näiden lisäksi keittiövarustukseen kuuluu tarjoiluastioita. Keittiö on pieni ja sieltä löytyy ns. kotikäyttökokoinen tiskikone.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntakodissa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 €, 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Jaanin seurakuntatalo Jaanin seurakuntatalo Jaanin seurakuntatalo

Parkkipaikat

Jaanin seurakuntakodin läheisyydessä talon vieressä on pysäköintitilaa autoille. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Ulko-oven luiska on ahdas ja voi siksi olla haasteellisen esimerkiksi pyörätuolia tai rollaattoria tarvitseville. WC-tiloihin ei ole mahdollista kulkea pyörätuolilla.

Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc
Wi-Fi

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 15.11. klo 16.00

Karjakuja 75, 20540 Turku

After school

Koululaisille
pe 16.11. klo 9.30 -11.00

Karjakuja 75, 20540 Turku

Vauvaperhekahvila

Kahvilassa kohtaat samassa elämäntilanteessa olevia ja saat vertaistukea. Kutsumme kahvilaan ensimmäisen vauvan saaneita perheitä. Kahvilaan ei tarvitse ilmoittautua ja on maksuton. Lämpimästi tervetuloa eka vauvojen perheet!