Littoisten seurakuntatalo

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina
varaukset 040 341 7683

Littoisten seurakuntatalo

Uuden Littoistentien varrella sijaitseva Littoisten seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1954. Tilassa pidetään lasten päiväkerhoa, avointa päiväkerhoa, iltapäiväkerhoa ja pyhäkoulua. Myös partio pitää seurakuntataloa kokoontumispaikkanaan.

Aukioloajat ja tilavaraukset

Seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä ja erikseen sovittuina aikoina. Tiloja voi seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7683.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntatalolta voi vuokrata ison tai pienen seurakuntasalin. Salit on jaettu paljeovella, joten kahta tilaisuutta ei voi olla samaan aikaan.

Pienessä salissa on mahdollista järjestää noin 20 hengen juhlia ja isompaan saliin mahtuu kahvittelemaan tai ruokailemaan noin 80 henkilöä. Isompaa salia käytettäessä tilaisuuksissa, joissa järjestetään ruokailu tai kahvitus, katetaan tarjoilupöytä pienen salin puolelle. Yhteensä saleihin mahtuu 100 henkeä, joten siellä on mahdollista pitää myös pieniä perhejuhlia tai muistotilaisuuksia.

Vierailla on käytettävissään piano, piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin.

Seurakuntatalon keittiössä on mahdollista järjestää tarjoiluja tilaisuuksiin. Kahvikuppeja on noin 90 henkilölle. Ruokailukalustosta löytyy:

  • n. 90 syvää ruokalautasta
  • n. 80 matalaa ruokalautasta
  • 90 liemilusikkaa
  • 100 haarukkaa ja veistä
  • 4 kakkulapiota
  • 2 kpl salaattiottimia

Perusmaksu 1–50 hengen tilaisuudessa on 30 € ja lisämaksu 25 €/tunti. Perusmaksu 51–100 hengen tilaisuudessa on 50 € ja lisämaksu 25 €/tunti. Pöytäliinoista peritään pesumaksu 5 €/kpl.

Parkkipaikat

Seurakuntakodin pihapiirissä on pysäköintitilaa autolle. Lisäksi seurakuntatalolle pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Tilaan saapuessa erityisesti jalankulkijoiden kannattaa huomioida, että tilaan johtaa jyrkkä mäki. Tila ei myöskään ole liikuntarajoitteisille esteetön.

Pysäköinti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

la 25.11. klo 12.00 -15.00

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina

Jouluaskartelupäivä

Tule viettämään mukavaa lauantaipäivää joulun tunnelmissa
to 30.11. klo 9.30 -11.00

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina

Littoisten perhekerho

Tule kahvittelemaan, leikkimään, askartelemaan, laulamaan, hiljentymään, viettämään hetki yhdessä!