Littoisten seurakuntatalo

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina
varaukset 040 341 7683

Littoisten seurakuntatalo
  • Iso sali: henkilömäärä riveissä istuen 110, pöydissä istuen 70
  • Pieni sali: henkilömäärä riveissä istuen 30, pöydissä istuen 20

Salit voi yhdistää yhdeksi 90 pöytäpaikan tilaksi.

Uuden Littoistentien varrella sijaitseva Littoisten seurakuntatalo on rakennettu vuonna 1954. Tilassa pidetään lasten päiväkerhoa, avointa päiväkerhoa, iltapäiväkerhoa ja pyhäkoulua. Myös partio pitää seurakuntataloa kokoontumispaikkanaan.

Aukioloajat ja tilavaraukset

Seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä ja erikseen sovittuina aikoina. Tiloja voi seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7683.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntatalolta voi vuokrata ison tai pienen seurakuntasalin. Salit on jaettu paljeovella, joten kahta tilaisuutta ei voi olla samaan aikaan.

Pienessä salissa on mahdollista järjestää 20 hengen juhlia. Isompaan saliin mahtuu kahvittelemaan tai ruokailemaan 70 henkilöä. Salit voi yhdistää myös yhdeksi 90 hengen tilaksi. Isoa salia käytettäessä mahdollinen tarjoilupöytä katetaan pienen salin puolelle. Vierailla on käytettävissään piano, piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin.

Seurakuntatalon keittiössä on mahdollista järjestää tarjoiluja tilaisuuksiin. Kahvikuppeja, ruokailuastioita ja aterimia on noin 80 henkilölle.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €/tunti
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Littoisten seurakuntakoti

Parkkipaikat

Seurakuntakodin pihapiirissä on pieni pysäköintitila autoille. Lisäksi seurakuntatalolle pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Tilaan saapuessa erityisesti jalankulkijoiden kannattaa huomioida, että tilaan johtaa jyrkkä mäki. Tila ei myöskään ole liikuntarajoitteisille esteetön.

Pysäköinti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 22.11. klo 9.30 -11.00

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina

Perhekerho Littoisten seurakuntatalolla

Tule mukaan perhekerhoon , viettämään aikaa musiikin ja askartelun parissa.
la 24.11. klo 12.00 -15.00

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina

Jouluaskartelupäivä

Perinteistä jouluaskartelupäivää viettämään Littoisten seurakuntatalolle!