Henrikinkirkon seurakuntasalit

Peltolantie 2, 20720 Turku
varaukset 040 341 7610

Henrikinkirkon seurakuntasalit

Henrikinkirkko seurakuntasaleineen muodostaa nykyaikaiselle seurakuntatoiminnalle välttämättömän monitoimikeskuksen. Henrikinkirkolla on kirkkosalin lisäksi 3 erikokoista salia sekä 4 pienempää kokoontumistilaa. 

Aukioloajat ja varaukset

Henrikin seurakuntatilat ovat avoinna klo 8–16 tai tilaisuuksien mukaan. Tiloja voi varata perhejuhlia tai kokouksia varten vahtimestareilta puh. 040 341 7610.

Seurakuntasali

Henrikinkirkon seurakuntasali sijaitsee kirkkosalin vieressä. Seurakuntasalissa voidaan viettää muistotilaisuuksia tai muita perhejuhlia erikseen sovittavina aikoina. Pitkien pöytien ääreen saadaan istumapaikka 76 henkilölle. Seurakuntasalissa on piano.

Salin käyttökorvaus on 50 henkilöön asti 30 euroa ja yli 50 henkilön tilaisuuksista 50 euroa. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi tuntiveloitus, 25 euroa / tunti.  Poikkeuksena on kastejuhla, joka on ilmainen kolmen tunnin ajan.

Ruususali

Henrikinkirkon uusi, valoisa juhlasali on suosittu muistotilaisuuksien pitopaikka. Ruususalissa voidaan viettää myös kastejuhlia ja muita juhlatilaisuuksia. Saliin saadaan mahtumaan jopa 90 istumapaikkaa. Ruususalissa on flyygeli.

Ruususalissa vietettävien juhlien käyttökorvaus on 30 euroa alle 50 hengen ja 50 euroa yli 50 hengen tilaisuuksista. Lisäksi peritään 25 euroa / tunti. Poikkeuksena on kastejuhla, joka on maksuton 3 tunnin ajan.

Silmu

Henrikinkirkon kokoushuone on nimeltään Silmu. Se on erinomainen paikka myös pienen perhejuhlan viettämiseen. Silmussa on tilaa 25 henkilölle ja sen varustuksiin kuuluu piano.

Silmussa pidettävistä tilaisuuksista peritään 30 euron käyttökorvaus ja 25 euroa tunnilta. Poikkeuksena on kastejuhla, joka on maksuton kolmen tunnin ajan. 

Muistotilaisuuksia Silmussa voi järjestää perjantaisin ja lauantaisin.

Marja, Kukka, Nuppu ja Taimi

Kolmen isomman tilan lisäksi Henrikinkirkolta löytyy muutama pienempi huone 6-20 hengelle. Marjassa on myös piano.

Tarjoiluvälineet ja kokoustekniikka

Henrikinkirkon keittiössä on kahvikuppeja noin 200 kahvittelijalle ja ruokailuvälineitä noin 240 ruokailijalle.

Talossa on langaton nettiyhteys, siirrettävä datatykki sekä seurakuntasalissa, Ruususalissa ja Silmussa myös valkokangas.

Parkkipaikat

Henrikinkirkolla on oma parkkialue, jossa on reilusti pysäköintitilaa. Lisäksi kirkkoon pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Kirkkoon on helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Kirkkoon on pääsy näkövammaisille
  • Lisäksi kirkossa on induktiosilmukka huonokuuloisille
  • Pääsisäänkäynnissä ei ole ainuttakaan porrasta
  • Tiloihin ei ole kynnyksiä
  • Kerrosten välillä voi liikkua hissillä
Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku