Kaarinan kirkon seurakuntasali

Voudinkatu 2, 20780 Kaarina
varaukset 040 341 7178

Kaarinan kirkon seurakuntasali

Kaarinan seurakunta jaettiin kahdeksi seurakunnaksi tammikuussa 1991 silloisen Kaarinan kunnan ja Turun kaupungin välistä rajaa myöten. Turun Katariinanseurakunnan kirkoksi tuli entinen Kaarinan kirkko, jota alettiin kutsua Pyhän Katariinan kirkoksi, ja Hovirinnan seurakuntakeskuksesta tuli uusi Kaarinan kirkko. Nykyinen kirkko yhdessä seurakuntasalin kanssa muodostaa toimivan kokonaisuuden.

Aukioloajat ja tilavaraukset

Seurakuntasali on avoinna tapahtumien yhteydessä. Tiloja voi varata vahtimestarilta numerossa 040 341 7178.

Kaarinan kirkon seurakuntasali juhlatilana

Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja syntymäpäiväjuhlia tai muistotilaisuuksia varten on mahdollista vuokrata Kaarinan kirkon yhteydessä olevaa seurakuntasalia, jossa on tilat noin 100 hengelle.

Kastetilaisuudet ovat oman seurakunnan jäsenille maksuttomia kolmelta ensimmäiseltä tunnilta. 

Tiloista löytyvät piano, äänentoistolaitteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet), datatykki, valkokangas sekä cd-soitin.

Keittiö soveltuu tarjoilujen järjestämiseen erilaisissa tilaisuuksissa. Kahvikuppeja ja ruokailukalustoa on riittävästi 100 hengelle. Keittiötilat on hyvin ammattimaiset. Tilojen käytöstä sovitaan erikseen vahtimestarin kanssa. Häneltä saa myös neuvoja koneiden käyttöön liittyen.

Perusmaksu 1–50 hengen tilaisuudessa on 30 € ja lisämaksu 25 €/tunti. Perusmaksu 51–100 hengen tilaisuudessa on 50 € ja lisämaksu 25 €/tunti. Pöytäliinoista peritään pesumaksu 5 €/kpl.

Parkkipaikat

Kaarinan kirkolla on hyvät, maksuttomat pysäköintitilat autolle kirkon läheisyydessä. Lisäksi kirkon pihalla on yksi inva-paikka. Kaarinan kirkkoon ja seurakuntasaliin pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Tilassa on inva-wc
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat