Hennalan seurakuntakoti

Hennalantie 10, 20960 Turku
varaukset 040 341 7497

Hennalan seurakuntakoti

Hennalan seurakuntakoti Satavan saarella tarjoaa idyllisen ympäristön perhejuhlia, kuten ristiäisiä, häitä tai syntymäpäiviä varten. Vaaleankeltainen puuhuvila ja sen takana aukeava puutarha houkuttelevat viettämään ikimuistoisia hetkiä. Tila soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen.

Aukioloajat ja varaukset

Hennalan seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7497.

Seurakuntakoti juhlatilana

Hennalan seurakuntakoti tarjoaa idyllisen maalaismaisen ympäristön perhejuhlille, kuten häille, ristiäisille, syntymäpäiville tai vaikka rippijuhlille. Juhlasalissa aukeaa ikkunat puutarhalle päin. Juhlien lomassa voi nauttia vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista. Tilan seinät ovat hirsiset. Perhejuhlien lisäksi Hennalassa voi järjestää myös muistotilaisuuksia.

Seurakuntakodissa on tiloja alakerrassa salin lisäksi kaksi huonetta ja keittiö sekä yläkerran sali ja huone.

 

Alakerrassa on mahdollisuus pitää ruoka- ja kahvitilaisuuksia noin 40-50 hengelle. Salista on käynti terassille, jossa on kaksi pöytää penkkeineen. Terassilla on toimitettu joskus myös kastetilaisuuksia.

Alakerran lisäksi myös yläkertaa voi käyttää juhlatilana, jolloin saadaan lisätilaa 48 hengelle. Kun kaikki tilat on käytössä, on Hennalassa mahdollisuus pitää noin 90 hengen juhlia.

Alakerran voi jakaa kolmeen tilaan haitariovien avulla. Tällöin jokaiseen tilaan mahtuu noin 20 hengen ryhmät. Iso, kaunis ja viihtyisä maalaispihapiiri tarjoaa puitteet myös ulkoilmatapahtumille.

Seurakuntakodilla on piano, piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin, jotka kaikki ovat tiloja varanneiden käytössä.

Seurakuntakodin keittiötilat

Keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Vahtimestarin kanssa voi sopia erikeen tutustumiskäynnistä.

Keittiössä on teollisuusastianpesukone ja kaksi 5 litran kahvinkeitintä.

Seurakuntakodin kahvi- ja ruokakalustot

Hennalassa on valkoisia kahvikuppeja 100 hengelle. Lisäksi seurakuntakodilta löytyy ruskeareunaisen Karelia-sarjan kahvikuppeja 65 hengelle.

Valkoisia, matalia lautasia on 100 kappaletta ja syviä 72. Lisäksi käytettävissä on vaihtoehtoisesti Karelia-sarjan matalia lautasia vajaa 70 kappaletta ja syviä noin 50 kappaletta sekä ruokailuvälineet.

Parkkipaikat

Hennalan seurakuntakodin pihamaalla on pysäköintitilaa autoille alhaalla parkkialueella tien vieressä. Seurakuntakodille pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä busseilla 14 ja 15, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Hennalan pääoven eteen voi ajaa autolla jättääkseen pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä liikkuvan lähemmäs juhlatilaa. Erilliset rampit voidaan tarvittaessa nostaa oven eteen. Ota näissä tilanteissa yhteys vahtimestariin, puh. 040 341 7497. Mahdolliset tarjoilut on helposti tuotavissa autolla keittiön ulko-ovelle.

Näkövammaisten kannalta huomioitavaa, että Hennalaan tilaan on yksi porras, mutta seurakuntakodissa sisällä on useita portaita.

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Tiloissa on inva-WC
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ma 27.11. klo 9.00 -11.30

Hennalantie 10, 20960 Turku

Hennalan perhekerho

Lapsiperheille ja perhepäivähoitajille lapsineen suunniteltua kerhotoimintaa.
ke 29.11. klo 12.30 -14.00

Hennalantie 10, 20960 Turku

Hennalan piiri

Hennalan piiri kokoontuu Hennalan seurakuntakodilla joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla alkaen 6.9. klo 12.30. Piirissä luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan.