Siunausta vuoteen 2017!

Vuoden ensimmäiset päivät alkavat tammikuusta. Kalenteri on puhdas ja käyttämätön. Jäljet alkavat näkyä yhä selvemmin, kun päivät ja viikot kuluvat. Elettyyn elämään tulee merkintöjä ja tulevaan liittyy suunnitelmia, kysymysmerkein kirjoitettuja mahdollisuuksia.

Ihmisen osa on kulkua vuosien saatossa. Elää aina jonkin rajalla. Päätämme vanhaa ja aloitamme uutta. Uuden vuoden alkaessa on hyvä huomata, että Kristus itse on elämän jana äärettömyydestä äärettömyyteen. Jollekin kohtaa tälle janalla on merkitty syntymämme ja kuolemamme. elämämme ei kuitenkaan katkea sillä kohtaa, missä se näyttää silmissämme päättyvän. Elämme Kristuksen yhteydessä. Hän on kanssamme kaikki päivät maailman loppuun asti. Hän on sekä täällä että siellä. Hän on turvallinen yhteys tämän päivän ja tulevan välillä.

Kristus kulkee edellämme. Vuoteen 2017 liittyy paljon tapahtumia ja tunteita. Uuteen vuoteen ja sen haasteisiin ja iloihin saamme käydä turvallisesti, levollisina ja siunattuina.  Emme ole yksin. Kristus on kanssamme.

Siunausta vuoteen 2017!

Katri Rinne
kirkkoherra

Katso jouluesitteemme tästä!

Maarian seurakunnan löytää Instagramissa nimellä @maariansrk.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Katri Rinne
kirkkoherra
Maarian seurakunta
 

Ota yhteyttä

Katja Johansson
seurakuntasihteeri
Paattisten seurakunta
 
THREE-KuoroKaikille alkaa jälleen!

THREE-KuoroKaikille alkaa jälleen!

Viime kevään suosittu kaikille tarkoitettu kuoro on taas täällä! Laulutaidolla ja -kokemuksella ei tässä poppoossa ole niin väliä. Tervetuloa laulamaan yhdessä!

Ristintien hartaudet kutsuvat hiljentymään

Ristintien hartaudet kutsuvat hiljentymään

Paastonajan keskiviikkoiltaisin Maarian kirkossa pysähdytään Jeesuksen ristintien äärelle. 29.3. mukana on isä Peter Gebara SCJ Turun katolisesta seurakunnasta.

Musiikkijumalanpalvelukset Maarian kirkossa

Musiikkijumalanpalvelukset Maarian kirkossa

Reformaation merkkivuoden musiikkijumalanpalvelukset tulevat Maarian kirkkoon 29.1. ja 26.2. Näissä messuissa voi kuulla taivaan musiikin kautta!