Hurttivuoren seurakuntakoti

Punatulkunkatu 1, 20610 Turku
varaukset 040 341 7544

Hurttivuoren seurakuntakoti

Turussa Itäharjulla sijaitseva Hurttivuoren seurakuntakoti on yksi Turun Katariinanseurakunnan tiloista. Seurakuntakodilla kokoontuvat seurakunnan eri-ikäisten ryhmät arkisin, mutta tiloja voi myös varata kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Aukioloajat ja varaukset

Hurttivuoren seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7544.

Seurakuntakoti juhlatilana

Seurakuntakodilla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksia varten. Seurakuntakodille mahtuu noin 50 henkilöä ja pääasiallisina tiloina käytetääns eurakuntakodin juhlasalia.

Hurttivuoren seurakuntakodin salista löytyy piano, piirtoheitin ja valkokangas.

Kahvikuppeja ja asetteja löytyy 50 henkilölle. Seurakuntakodin keittiötilat ovat kuitenkin varsin pienet ja ahtaat. Näin ollen tila ei välttämättä sovellu suurien juhlien järjestämiseen ja tarjoilut kannattaa tuoda mukana ja mahdollisimman valmiina. Keittiössä ei ole tiskikonetta.

Parkkipaikat

Hurttivuoren seurakuntakodille tultaessa autot voi pysäköidä seurakuntakodin läheisyyteen Punatulkunkadun varteen. Myös seurakuntakodin pihaan mahtuu muutama auto. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Seurakuntatilaan kuljetaan portaiden kautta ja eikä käytössä ole pyörätuoliliuskaa. Näin ollen apuvälineiden kanssa liikkuminen seurakuntakodilla on haasteellista.

Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ma 27.11. klo 9.00 -11.00

Punatulkunkatu 1, 20610 Turku

Leikkikaverit Hurttivuoressa

Tervetuloa viettämään leppoisaa aamupäivää kahvikupposen äärellä rupatellen ja lasten leikkejä seuraillen. Leikkikaverit toimivat vapaaehtoisvoimin. Seurakunnan perhetyöntekijä käy noin kerran kuukaudessa pitämässä pienen kynttilähetken ja laululeikkituokion.
to 30.11. klo 13.00 -14.30

Punatulkunkatu 1, 20610 Turku

Varttuneen väen kerho

Hurttivuoren varttuneen väen kerho kokoontuu Hurttivuoren seurakuntakodissa parillisten viikkojen torstaina. Kerhossa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.