Yli-Maarian seurakuntatalo

Mittumaarintie 73, 20400 Turku
varaukset 040 341 7091

Yli-Maarian seurakuntatalo

Maarian seurakunta sai Yli-Maarian seurakuntatalon käyttöönsä loppuvuodesta 2011. Yhdessä seurakuntayhtymän kanssa Maarian seurakunta päätti laajentaa toimintaa Yli-Maarian suuntaan, koska alue on kasvavaa asuinaluetta. Seurakunta haluaa olla siellä, missä on seurakuntalaisia, ja tarjota heille palveluja heidän omalla alueellaan. Yli-Maarian seurakuntataloon on helppo löytää, sillä samassa kiinteistössä seurakunnan "seinänaapurina" on Moision K-Market.

Aukioloajat ja varaukset

Yli-Maarian seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7091.

Seurakuntatalo juhlatilana

Yli-Maarian seurakuntatalo on omakotitaloalueen läheisyydessä ja tarjoaa mukavan paikan perhejuhlille, kuten häille, ristiäisille, syntymäpäiville tai vaikka rippijuhlille. Perhejuhlien lisäksi Hennalassa voi järjestää myös muistotilaisuuksia.

Juhlasalissa ikkunan takaa näkyy vuodenaikojen mukaan vaihtuva metsämaisema. 

Seurakuntatalolla on mahdollisuus järjestää noin 170 hengen juhlia. Pöytäpaikkoja Yli-Maarian seurakuntatalolla riittää 120 hengelle. Kahvitarjoilua varten vieraiden käytössä on noin 140 kahvikuppia ja 120 ruokalautasta. Seurakuntatalon keittiö on tilava ja uudenaikainen suurtalouskeittiö suurine jääkaappeineen.

Vierailla on käytössään flyygeli, datatykki ja cd-soitin.

Parkkipaikat

Yli-Maarian seurakuntatalon pihamaalla on autopaikkoja. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ma 27.11. klo 9.00 -11.00

Mittumaarintie 73, 20400 Turku

Vauvakerho

Vauvakerho on suunnattu 0-1 vuotiaille vauvoille vanhempineen ja odottaville äideille.
ma 27.11. klo 17.30 -19.00

Mittumaarintie 73, 20400 Turku

ALAKOULULAISTEN KOKKIKERHO

Lähde nauttimaan yhdessä tekemisestä ja kokkaamisen ilosta