Kunstenniemen leirikeskus

Kunstenniementie 250, 21130 Poikko
040 341 7750

Kunstenniemen leirikeskus

Tulossa leirille Kunstenniemeen?

Katso Kunstenniemen omat sivut

Kunstenniemen leirikeskus sijaitsee Naantalin Rymättylässä. Alueella on ollut seurakunnallista leiritoimintaa jo yli 60 vuoden ajan. Vaatimattomasta alusta, Alinan torpan ympäristössä pidetyistä telttaleireistä, on siirrytty nykyaikaiseen, erittäin laadukkaaseen majoituskantaan.

Luonnonkauniilla tammimetsäalueella sijaitsee kaikkiaan kuusi erillistä majoituskohdetta, joiden taso vaihtelee Tuominiemen yhteismajoituksesta Kunstenkarin tyylikkään hirsirakennuksen 5-6 hengen huoneisiin.

Aukioloajat ja varaukset

Kunstenniemen leirikeskus on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata numerosta 040 341 7117 tai sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi. Kunstenniemen isännän tavoittaa numerosta 040 341 7577 ja keittiöpäällikön numerosta 040 341 7576.

Majoitus

Leirikeskuksesta löytyy viisi erilaista majoitusrakennusta, joiden majoituskapasiteetti vaihtelee 24 vuodepaikasta 37:ään. Majoista voi jokainen löytää mieleisensä - toisissa yövytään erillisissä huoneissa, kun taas toisissa nukutaan kotoisasti siskonpedeillä. Tutustu tarkemmin majoitustiloihin:

Jokaisesta majasta löytyvät tilat yhdessäoloa varten sekä oma rantasauna ja nuotiopaikka. Yhteistä kaikille majoille ovat upeat saaristonäkymät. 

Kappeli

Hiljentymistä varten Kunstenniemessä on kaunis kappeli. Kappelissa on tilat 80 hengelle. Kappelista löytyy virsikirjat, toimituskirjat, ehtoollisvälineet, albat ja stolat. Kappelissa on piano. Kesän leireillä kappelin käyttö varataan kabinetissa olevasta varauskirjasta.

Savusauna

Kunstenniemessä on myös teltta-alue leirejä varten sekä mahdollisuus saunoa aidossa savusaunassa.

Ruokailutilat

Kunstenniemessä voit aterioida kauniissa ruokasalissamme. Saliin mahtuu kerrallaan n.100 ruokailijaa. Tila sopii loistavasti myös erilaisten juhlien järjestämiseen. Ruokasali on pääsääntöisesti käytössä ainoastaan ruokailujen yhteydessä, mutta mahdollista varata myös erilaisiin iltatilaisuuksiin. Vahtimestarilta voi tiedustella mm siirrettävää videotykkiä ja valkokangasta, CD-soitinta ja DVD-laitetta.

Pysäköinti
wc
Wi-Fi

Sijainti kartalla

Tapahtumat