Hyppää sisältöön

Nuorten hallitus Turussa ja Kaarinassa

Nuorten hallitus tuo seurakuntayhtymässä nuorten äänet, mielipiteet ja toiveet päättäjille. Yhtenä tavoitteena on saada nuorille ja etenkin nuorille aikuisille enemmän toimintaa kirkon parissa. Toinen merkittävä asia, mihin Nuorten hallitus haluaa vaikuttaa, on kirkon muokkaaminen nykypäivään. Tavoitteena on, että kaikki toiminta on yhdenvertaista ja saavutettavaa.

Emme ole olemassa vain siksi, että "kirkkolaki niin määrää" vaan me aidosti pyrimme tuomaan nuorille etäiseen ja tunkkaiseen kirkon päätöksentekoon värikkyyttä sekä nuorille tietoa siitä, mistä päätetään, missä päätetään ja milloin päätetään. Eli Nuorten hallitus siis osallistuu päätöksentekoon ja ottaa kantaa nuoria koskeviin asioihin sekä tuo nuorille tietoa seurakuntayhtymän toiminnasta.
 

Ota yhteyttä 

  • puheenjohtaja Eina Mäkelä einamakela.hallitus@gmail.com ja p. 040 876 8662
  • varapuheenjohtaja Samuel Oliveros de Nordenflicht  samuel.oliveros.hallitus@gmail.com ja p. 040 574 5220
  • viestintävastaava Alexandra Julin alexandradjulin@gmail.com ja p. 044 210 9986
  • viestintävastaava Eino Koskinen eino.koskinen@gmail.com ja p. 044 970 3407

Nuorten hallituksen muodostavat Minerva Vuoti, Johannes Alhonen, Alexandra Julin, Aurora Tång, Valtteri Kosonen, Samuel Oliveros de Nordenflicht, Eina Mäkelä, Eino Koskinen sekä Viivi Siivonen.

Virallinen vaikuttaja

Me olemme Nuorten hallitus Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä. Meillä on laaja edustus alueemme seurakunnista. Me pyrimme vaikuttamaan seurakuntayhtymässä nuoria koskeviin asioihin. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi yhteiset tapahtumat seurakuntanuorille. Tarkoituksenamme on, että takaamme nuorten äänien ja mielipiteiden esille tulemisen ja mahdollisuuden vaikuttaa asioihin.

Meihin saa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos tulee jokin idea esimerkiksi nuorten toiminnasta tai ihan mistä vaan seurakuntayhtymään liittyvästä asiasta! 

Nuorten vaikuttajaryhmän perustamisesta päätettiin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkoneuvostossa 17.6.2021. Vaikuttajaryhmä toimii pilottikokeiluna vuoden 2022 loppuun. 

Vaikuttamista nuorten ehdoilla. Nuorten äänet, mielipiteet ja toiveet esiin.

Vastuutyöntekijä

 

Karttapiirros copyright Erkki Kiiski