Kengät nurmikolla

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuorten aikuisten toiminnan tavoittena on tuoda yhteen samanikäisiä ja samassa elämäntilanteessa olevia nuoria aikuisia sekä antaa eväitä Jumalan tuntemiseen. Tervetuloa mukaan! Messut, illat ja ruokailut jatkuvat taas syyskuussa 2018.

Nuorten aikuisten illat

Nuorten aikuisten illat tarjoavat yhteisön, jossa voi kasvaa kristittynä, tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa porukassa. Iltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään. Illat Katariinanseurakunnassa ja Mikaelinseurakunnassa.

Jumalanpalvelukset

Pop up -messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään kerran kuussa torstaisin klo 19. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai tulla kirkkoon vain katsomaan ja kuuntelemaan. Tulevat Pop up -messut:  Kevätkauden messut ovat päättyneet. Syyskauden 2018 messujen aikataulut löydät tältä sivulta myöhemmin. Katso myös Pop up -messujen sivu Facebookissa.

Hiljaisuuden rukous – ehtoollishetki Taizé-lauluin Martinkirkossa joka kuukauden toisena torstaina klo 18. Ehtoollisehetket ovat kesätauolla. Syksyn aikataulut löydät myöhemmin tältä sivulta.

Luottamuksen messu on monikielinen nuorille aikuisille suunnattu messu, jota vietetään Turun tuomiokirkossa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kaikki  messun musiikki tulee Taizé-yhteisöstä Ranskasta. Luottamuksen messut jatkuvat syksyllä 26.8. alkaen. Katso myös Luottamuksen messujen sivu Facebookissa.

Kaikissa kirkoissamme on jumalanpalvelus myös sunnuntaisin. Jumalanpalvelusten alkamisajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Ota yhteyttä

Katariinanseurakunta
Remo Ronkainen, 040 341 7485, remo.ronkainen@evl.fi


Mikaelinseurakunta
Matti Hernesaho, 040 341 7393, matti.hernesaho@evl.fi