Kengät nurmikolla

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuorten aikuisten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoria aikuisia sekä antaa heille eväitä elämään ja Jumalan tuntemiseen. Tervetuloa mukaan!

Polku on nuorten aikuisten verkosto Turun ev.lut. seurakuntien sisällä. Tervetuloa mukaan!

Nuorten aikuisten illat

Polun illat tarjoavat yhteisön, jossa voi kasvaa kristittynä, tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa porukassa. Iltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään. Seuraava ilta järjestetään keskiviikkona 5.9. klo 18 alkaen osoitteessa Puutarhakatu 24. Katso syksyn muiden iltojen aikataulut täältä. Saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme liittymällä Polun Facebook ryhmään.

Jumalanpalvelukset

Polun messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään kerran kuussa torstaisin klo 19. Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, opetusta, ehtoollinen sekä iltapala. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai tulla kirkkoon vain katsomaan ja kuuntelemaan. Aikaisemmin messu tunnettiin nimellä Pop up -messu. Ensimmäinen Polun messu järjestetään Mikaelin kirkossa torstaina 13.9. klo 19. Katso myös Polun Messujen sivu Facebookissa.

 

Hiljaisuuden rukous – ehtoollishetki Taizé-lauluin Martinkirkossa joka kuukauden toisena torstaina klo 18. Ehtoollisehetket ovat kesätauolla. Syksyn aikataulut löydät myöhemmin tältä sivulta.

Luottamuksen messu on monikielinen nuorille aikuisille suunnattu messu, jota vietetään Turun tuomiokirkossa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kaikki  messun musiikki tulee Taizé-yhteisöstä Ranskasta. Luottamuksen messut jatkuvat syksyllä 26.8. alkaen. Katso myös Luottamuksen messujen sivu Facebookissa.

Kaikissa kirkoissamme on jumalanpalvelus myös sunnuntaisin. Jumalanpalvelusten alkamisajat voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Food & Hope

Food & Hope on yhteisöllinen ilta, johon kokoonnumme yhteisen ruokailun ja hyvän seuran pariin. Illoista saa myös ruokakassit kotiinvietäviksi. Illat alkavat klo 18, mutta olet tervetullut auttamaan Iltojen rakentamisessa esimerkiksi ruokakassien pakkaamisen parissa jo klo 16.30 alkaen.

Syksyn Food and Hope illat järjestetään torstaisin klo 18 seuraavasti:

6.9. Nummen seurakuntakodilla (Papinkatu 2)

27.9. Mikaelin seurakuntakodilla (Puistokatu 13)

4.10. Nummen seurakuntakodilla

25.10. Mikaelin seurakuntakodilla

22.11. Nummen seurakuntakodilla

13..12 Nummen seurakuntakodilla klo 20 joulupuuro Polun messun jälkeen.

 

 

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden syksyinen leiriviikonloppu Harvan saaressa 28.-30.9.
Ilmoittautuminen nuorten aikuisten ja opiskelijoiden syksyiseen leiriviikonloppuun nyt käynnissä!

Ota yhteyttä

Polku-verkosto ja Food & Hope

Matti Hernesaho, 040 341 7393, matti.hernesaho@evl.fi (Mikaelinseurakunta)
Remo Ronkainen, 040 341 7485, remo.ronkainen@evl.fi (Katariinanseurakunta)

 

Korkeakoulupappi

Tiina Hallikainen, 0403417308, tiina.hallikainen@evl.fi

 

Luottamuksen messu

Peter Eriksson, 0403417192, peter.eriksson@evl.fi (Tuomiokirkkoseurakunta)