Hyppää sisältöön

Sormin – sormiruokailua vauvaperheille

SORMIN on uutta toimintaa vauvaperheille, joissa on 6–12 kk ikäinen vauva. Toimintaan voi osallistua, kun vauva osaa istua syöttötuolissa kevyen tuen avulla ja osoittaa kiinnostusta ruokaa kohtaan. SORMIN on kuin päivälliskutsut vauvoille ja sopii niin kokeneelle sormiruokailijalle kuin vasta aloittelevalle ruokaan tutustujalle. Syksyn ryhmistä ja ilmoittautumisesta tiedotamme elokuussa.

Toiminta alkaa sormiruokailun turvallisuusohjeilla, jonka jälkeen on pientä aistien herättelyä musiikin kautta. Seuraavaksi siirrymme yhteisen ruokapöydän ääreen, jossa jokainen vauva saa omien valmiuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan tutustua ruoka-annokseen. Lopuksi on aikaa leikille sekä kahvittelulle ja juttelulle. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa. Ryhmään otetaan 6 lasta ja yksi huoltaja lapsen kanssa. Toimintaa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaajat Laura ja Lotta.

Voit halutessasi ottaa mukaan ruokaessun sekä lapsellesi sopivaa ruokajuomaa. Toiminnan luonteen vuoksi vanhempaa sisarusta ei voi ottaa mukaan toimintaan.

Lisätiedot: lastenohjaaja Lotta Leppänen, lotta.leppanen@evl.fi, puh. 040 341 7621

 

Pop upeista tiedotamme erikseen, ota seurantaan Kirkonrotan Facebook-sivu!

Valkoisella lautasella puun muotoon aseteltuja kasviksia ja makaronia.

Kysy lisää

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö