Hyppää sisältöön

Sormin – sormiruokailua vauvoille

 

SORMIN on toimintaa 6–12 kk ikäisille vauvoille yhdessä oman aikuisen kanssa. Toimintaan voi osallistua, kun vauva osaa istua syöttötuolissa kevyen tuen avulla ja osoittaa kiinnostusta ruokaa kohtaan. SORMIN on kuin ravintola vauvoille sopien niin kokeneelle sormiruokailijalle kuin vasta aloittelevalle ruokaan tutustujalle.  

Toiminta alkaa sormiruokailun turvallisuusohjeilla, jonka jälkeen tutustumme päivän teemaan musiikin kautta. Seuraavaksi siirrymme ruokapöytään, jossa jokainen vauva saa omien valmiuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan tutustua omaan, valmiiksi koottuun ruoka-annokseensa. Lopuksi on aikaa leikille sekä kahvittelulle ja juttelulle.  

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa. Ryhmään otetaan 5 lasta huoltajansa kanssa (1 huoltaja/lapsi). Toimintaa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaajat Laura ja Lotta. 

Voit halutessasi ottaa mukaan ruokaessun sekä lapsellesi sopivaa ruokajuomaa. Toiminnan luonteen vuoksi vanhempaa sisarusta ei voi ottaa mukaan toimintaan. 

Uusi ryhmä alkaa Varissuon kirkolla tammikuussa 2021!

Ryhmä kokoontuu perjantaisin 29.1., 5.2., 12.2., 19.2. ja 5.3.  Varissuon kirkon alakerrassa, Kousankatu 6 , 20610 Turku.

Ryhmä ei kokoonnu viikolla 8 talviloman vuoksi.

Ovet avataan klo 10.30 ja toiminta alkaa klo 11.00. Ohjattu toiminta kestää noin tunnin verran. Juttelulle ja leikille on aikaa klo 13 saakka. Käynti Varissuon kirkon alakerran ovesta.

 

Yksittäiset vierailukerrat:

Teemme pyynnöstä yhteistyötä erilaisissa verkostoissa ja ryhmissä. Laita viestiä, jos sinulla on jokin tapahtuma/ryhmä, johon toivoisit meidät vierailemaan! Emme peri palkkiota käynneistä. 

 

Lisätiedot: lastenohjaaja Lotta Leppänen, lotta.leppanen@evl.fi, puh. 040 341 7621 

Seuraa meitä instagramissa: Sormiruokailua vauvoille-instagram-tili (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa)

Oranssi tausta, jossa keltainen ympyrä. Teksti SORMIN ja

 

Valkoisella lautasella puun muotoon aseteltuja kasviksia ja makaronia.

 

Kysy lisää

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö
// ]]>