Hyppää sisältöön

Sormin – sormiruokailua vauvoille

 

Etätoiminta:

Etäluennoimme erilaisissa vauvaperheiden kohtaamispaikoissa maksutta sormiruokailun aloittamisesta. 

Seuraava luentokerta on MLL:n Varsinais-Suomen piirin vauvatreffeillä ke 17.3. klo 13.30-14.30 ja voit liittyä siihen tästä linkistä: 

Ota yhteyttä Lottaan, mikäli olet kiinnostunut etäluennosta. Voimme vierailla eri toimijoiden etäalustoilla tai järjestää luennon itse Teamsin kautta.

Ryhmätoiminta:

SORMIN-ryhmä on toimintaa 6–12 kk ikäisille vauvoille yhdessä oman aikuisen kanssa. Toimintaan voi osallistua, kun vauva osaa istua syöttötuolissa kevyen tuen avulla ja osoittaa kiinnostusta ruokaa kohtaan. SORMIN on kuin ravintola vauvoille sopien niin kokeneelle sormiruokailijalle kuin vasta aloittelevalle ruokaan tutustujalle.  

Toiminta alkaa sormiruokailun turvallisuusohjeilla, jonka jälkeen tutustumme päivän teemaan musiikin kautta. Seuraavaksi siirrymme ruokapöytään, jossa jokainen vauva saa omien valmiuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan tutustua omaan, valmiiksi koottuun ruoka-annokseensa. Lopuksi on aikaa leikille sekä kahvittelulle ja juttelulle.  

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa. Ryhmään otetaan 5 lasta huoltajansa kanssa (1 huoltaja/lapsi). Toimintaa ohjaavat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lastenohjaajat Laura ja Lotta. 

Voit halutessasi ottaa mukaan ruokaessun sekä lapsellesi sopivaa ruokajuomaa. Toiminnan luonteen vuoksi vanhempaa sisarusta ei voi ottaa mukaan toimintaan. Kurssin hinta on 20 e + 2,50 e palvelumaksu.

Kevätkaudella 2021 järjestämme toimintaa Varissuon kirkolla.

Vuoden 2021 seuraava ryhmä pääsee toivottavasti alkamaan huhtikuussa Varissuon kirkolla. Päivitämme tietoa ilmoittautumisesta tänne lähempänä!

Yksittäiset vierailukerrat:

Tauolla tällä hetkellä. Teemme pyynnöstä yhteistyötä erilaisissa verkostoissa ja ryhmissä. Laita viestiä, jos sinulla on jokin tapahtuma/ryhmä, johon toivoisit meidät vierailemaan! Emme peri palkkiota käynneistä. 

Lisätiedot: lastenohjaaja Lotta Leppänen, lotta.leppanen@evl.fi, puh. 040 341 7621 

Seuraa meitä instagramissa: Sormiruokailua vauvoille-instagram-tili (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa)

Kuva naisesta kesällä ulkona, sormin- ja kirkonrotta-logot.

 

Valkoisella lautasella puun muotoon aseteltuja kasviksia ja makaronia.

 

Kysy lisää

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Yhteinen kasvatustyö
// ]]>