Hyppää sisältöön

Vauvojen ja taaperoiden värikylpy 

 

Värikylpy on perheen pienimmille suunnattu kuvataidetoiminnan muoto. Maalaustyöpajoissa kaiken toiminnan keskiössä on lapsi ja vanhemman kiireetön yhdessäolo hänen kanssaan.

Työpajoissa tutkimme ja ihmettelemme erilaisia värejä ja materiaaleja kaikki aistit huomioiden ja iloitsemme yhteisestä tekemisen prosessista. Vaihtuvien teemojen, materiaalien ja musiikin kautta rikastutamme pienen lapsen kokemusmaailmaa. Värikylpy on kiireettömän yhdessäolon, iloisen leikin, uusien elämysten ja ihmettelyn paikka!

Vauvojen värikylpyryhmä on tarkoitettu 4–12 kuukauden ikäisille vauvoille yhdessä vanhemman kanssa. Taaperoiden värikylpyryhmä on tarkoitettu 1–2-vuotiaille taaperoille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmien ikärajat ovat viitteellisiä ja suhtaudumme niihin joustavasti. Henrikin värikylpyryhmiin otetaan 6 lasta ja yksi huoltaja lapsen kanssa. Yli-Maarian värikylpyryhmiin otetaan 8 lasta ja yksi huoltaja lapsen kanssa.

Ryhmät kokoontuvat viisi kertaa. Osallistumismaksu 27.50€ (vuoden 2023 alusta alkaen).

Värikylvyn suuren kysynnän vuoksi toivomme, että ilmoittaudutte syksylle vain yhdelle kurssille, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan värikylpyryhmään.

 

Haku värikylpyryhmiin on alkanut.

 

Henrikinkirkon värikylpyryhmät kokoontuvat perjantaisin os. Peltolantie 2, taaperot 1-2 vuotiaat klo 10.00-11.00 ja vauvat 4-12 kk klo 13.00-14.00.

Tästä ilmoittautumislinkkiin Henrikinkirkon vauvojen värikylpyyn maalis-huhtikuun 2023 ryhmään.

Tästä ilmoittautumislinkkiin Henrikinkirkon taaperoiden värikylpyyn maalis-huhtikuun 2023 ryhmään.

 

Yli-Maarian värikylpyryhmät kokoontuvat maanantaisin os. Mittumaarintie 73, taaperot 1-2 vuotiaat klo 10.00-11.00 ja vauvat 4-12 kk klo 13.00-14.00.

Tästä ilmoittautumislinkkiin Yli-Maarian vauvojen värikylpyyn maalis-huhtikuun 2023 ryhmään.

Tästä ilmoittautumislinkkiin Yli-Maarian taaperoiden värikylpyyn maalis-huhtikuun 2023 ryhmään.

Tästä ilmoittautumislinkkiin Yli-Maarian vauvojen värikylpyyn huhti-toukokuun 2023 ryhmään.

Tästä ilmoittautumislinkkiin Yli-Maarian taaperoiden värikylpyyn huhti-toukokuun 2023 ryhmään.

 

Värikylpytiedustelut: tiia.hovi@evl.fi tai marianna.koskela@evl.fi (Henrikin kirkon värikylpy) ja minna.vainio@evl.fi ja susanna.salmela@evl.fi (Yli-Maarian srk-talon värikylpy)

Tiedustelut: varhaiskasvatuksen ohjaaja Jasmin Nisunen jasmin.nisunen@evl.fi

 

 

Värikylpy