Hyppää sisältöön

Vauvojen ja taaperoiden värikylpy 

Huom! Syksyn 2021 värikylpyaikataulut päivitetään tälle sivulle elokuussa. Haku värikylpyyn on elokuussa.

Värikylpy on perheen pienimmille suunnattu kuvataidetoiminnan muoto. Maalaustyöpajoissa kaiken toiminnan keskiössä on lapsi ja vanhemman kiireetön yhdessäolo hänen kanssaan.

Työpajoissa tutkimme ja ihmettelemme erilaisia värejä ja materiaaleja kaikki aistit huomioiden ja iloitsemme yhteisestä tekemisen prosessista. Vaihtuvien teemojen, materiaalien ja musiikin kautta rikastutamme pienen lapsen kokemusmaailmaa. Värikylpy on kiireettömän yhdessäolon, iloisen leikin, uusien elämysten ja ihmettelyn paikka!

Vauvojen värikylpyryhmä on tarkoitettu 4–12 kuukauden ikäisille vauvoille yhdessä vanhemman kanssa. Taaperoiden värikylpyryhmä on tarkoitettu 1–2-vuotiaille taaperoille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmien ikärajat ovat viitteellisiä ja suhtaudumme niihin joustavasti. Ryhmään otetaan 7 lasta ja yksi huoltaja lapsen kanssa.

Värikylpyryhmät kokoontuvat Henrikinkirkossa os. Peltolantie 2 ja Yli-Maarian seurakuntatalolla os. Mittumaarintie 73. Ryhmät kokoontuvat viisi kertaa. Osallistumismaksu 22.50€.

 

Haku värikylpyihin alkaa elokuussa ja ilmoittautumislinkki tulee tähän.

 

 

Värikylpytiedustelut: tiia.hovi@evl.fi tai marianna.koskela@evl.fi (Henrikin kirkon värikylpy) ja minna.vainio@evl.fi ja susanna.salmela@evl.fi (Yli-Maarian srk-talon värikylpy)

Tiedustelut: varhaiskasvatuksen ohjaaja Jasmin Nisunen jasmin.nisunen@evl.fi

 

 

Värikylpy
// ]]>