Tarvitsetko pikku helppiä?

PikkuHelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille tukea arjen ja arkirutiinien hallintaan. PikkuHelppi tukee vanhemmuutta kokonaisvaltaisesti ja auttaa perhettä pienissä asioissa ja askareissa.

Lapsiperheen arki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Perheille tulee tilanteita, joissa vanhemman voimavarat ovat koetuksella ja apu on tarpeen. Itkuinen vauva, erityislapsi, uhmaikä, vaikea raskaus, sairastelut ja monet muut tekijät voivat väsyttää perheitä ja arki voi välillä tuntua liian kuormittavalta. Tarmokkaimmatkin vanhemmat voivat väsyä. Erilaisia tilanteita on yhtä paljon kuin perheitäkin. Tukiverkkojen puute ja yksinäisyys on monien vanhempien todellisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan, milloin tulemme jelppimään!

  • Jaana ja Janette, puh. 040 341 7622

Toimimme laajasti mm. Varissuon, Hannunniitun, Lausteen, Koivulan ja Nummen alueella tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-15.00 (enintään 4 kertaa/perhe)

  • Tea ja Maija, puh. 040 341 7275

Toimimme laajasti Turun keskustan, Suikkilan ja Uittamon alueilla tiistaisin ja torstaisin aamupäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)

  • Minna ja Susanna, puh. 040 341 7601

Toimimme laajasti Jäkärlän, Yli-Maarian ja Runosmäen alueilla tiistaisin iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)

  • Seija ja Maarit, puh. 040 341 7276

Toimimme laajasti Littoisten, Kaarinan keskustan, Poikluoman ja Piispanristin alueilla maanantaisin ja torstaisin  iltapäivällä (enintään 4 kertaa/perhe)