Hyppää sisältöön

Koululaisille

Seurakunnat järjestävät kouluikäisille monenlaista kivaa toimintaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja tutustua samalla muihin samanikäisiin.

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaille. Kesäisin järjestämme pienille koululaisille iltapäivätoiminnan sijaan kesäkerhoja

Seurakunnissa on tarjolla myös erilaisia harrastekerhoja, kuten kokki- ja kädentaitokerhoja sekä näytelmäkerhoja. Osaan koululaiset ovat tervetulleita itsekseen ja toiset on tarkoitettu lapsen ja vanhemman yhteiseksi ajaksi. Lapsi- ja nuorisokuorot tarjoavat mahdollisuuden laulaa yhdessä sekä tutustua muihin musiikista kiinnostuneisiin ikätovereihin.

Seurakunnat järjestävät myös monenlaisia leirejä ja retkiä sekä muita tapahtumia kouluikäisille ympäri vuoden. 10 vuotta täyttäville on vuosittain kymppisynttäreitä ja -leirejä.

Vuoden 2020 Täyskymppisynttärit (22.3., Henrikinkirkko) siirtyvät pidettäväksi sunnuntaina 25.10.2020. Uusi kutsu ilmoittautumisohjeineen tulee postissa syksyllä.

Vuoden 2020 Täyskymppileiri on peruutettu pandemian vuoksi. Jo ilmoittautuneille lähetämme toukokuun alun aikana sähköpostia lairimaksun palautusta varten. Korvaavaa leiriä emme valitettavasti pysty järjestämään.

Vuosittain järjestämme koululaisten erovertaisryhmiä.

// ]]>